Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבחינתי לתלות שלט על הרכב זה לא בא בחשבון, ואם כן, כדאי שתארגן מכשיר סלולרי נוסף רק בשביל הז$@^ שכל שיתקשרו עם כל מיני הצעות / השגות / רעיונות...

כדי שתוכל לסגור את המכשיר בשלב מסויים כשיתנפח לך הראש.

אם כך, רחמי על בעל הפורש שראיתי היום באיילון, עם שלט "למכירה" ענק על החלון..

בעצם לא - יש לו כסף לעוד טלפון.

פורסם

זה ממש לא שייך לגיל, שניסיתי למכור את הדיהוו התקשרו הרבה אנשים, איזה 4 ביום.

רכב עם מנוע חדש שעבר רק 24 אלף קילומטר, רכש שהושקע המון המון, לא היו לו שום פגיעות שילדה, ומנוע וגיר מצויינים.

מה שהכי הרגיז זה שתמיד המכיר הקבוע ששמעתי זה היה: "קח 5 מזומן והעברת בעלות עליי"

אני יודע שזה לא היה מאזדה אבל רבאק? להוריד 9 אלף מהמחירון?

פשוט כל אחד, ותמיד זה היו נשמעים סוחרים הציעו 5.

בסוף מכרתי ב 9 אלף.

אחרי שבוע ככה ראיתי את הגולף, התעניינתי לגביה, כולל ללכת למוסך המרכזי ולאמת את הקילומטרא'ז 77 אלף, מקוריים, משנת 94 טופל במוסך "עוז" של פולסוואגן בחיפה.

הלכתי גם לפחח שאני מכיר נתתי לו 80 שקל והוא ראה שאין שום פגיעות שילדה, למעט כנף ימין שתוקנה, זאת המכה היחידה שהיתה לו, ואין שילדה פגועה, נסעתי גם דרך של 30 קילומטר על הרכב כולל לבדוק יציבות ובלימה והאצה והעברת הילוכים, ופעולת מתלים.

הכל היה עם המוכר ובהסכמה, אני מודה ששיגעתי ולא הכי בטחתי בהתחלה, אך בסוף באתי עם כסף, והייתי מהתחלה רציני, העברנו בעלות וזהו.

מי שלא יודע מדובר בפולסוואגן גולף 1990 מנוע 1600 אוטומט, אני מרוצה מהרכב חבל על הזמן.

עשיתי טיפול גדול של ישור קו (ברקסים, שמנים, פילטרים, ציריה אחת) באותו מוסך מרכזי.

החלפתי צמיגים, השקעתי כל מה שהיה לי, ואני מרוצה נורא, רק נשאר לי לקבוע זמן עם צביקה מהפורום וללכת לכוון אצלו קרבורטור, הוא נשמע בחור אמין ואחד שעושה עבודה מעל ומעבר.

כפיר

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אתה לא יכול להשוות דייהו רייסר לרנו מגאן קופה...

הדייהו, עם כל הצער שבעניין, הוא רכב באיכות ירודה בלי שוק לגמרי ,

וזה ששילמו לך עליו בשקלים זה כבר טוב... :-D

עובדה שהיית מוכן לרדת בשנה בשביל לקנות משהו שמזכיר כלי רכב...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

זה לא קשור איזה רכב זה... גם אני כשבאתי לקנות את הרכב ניסיתי להוציא אותו בהכי זול שאני יכול... אין מה לעשות, כולם רוצים לצאת טוב מבחינה כספית. אין מה להיתעצבן- זוהי דרכו של עולם!!!

פורסם
אתה לא יכול להשוות דייהו רייסר לרנו מגאן קופה...

הדייהו, עם כל הצער שבעניין, הוא רכב באיכות ירודה בלי שוק לגמרי ,

וזה ששילמו לך עליו בשקלים זה כבר טוב... :-D

עובדה שהיית מוכן לרדת בשנה בשביל לקנות משהו שמזכיר כלי רכב...

אחי אם היית קורא את הכל הית מבין, אני מניח שלא...

לא השוותי דיהוו רייסר למגאן קופה, ולא אמרתי שמגיע לי מחירון, סיפרתי מיקרה של סוחרים שמנסים לקנות רכב.

ואדון אייל, ירדתי 4 שנים ולא שנה, בגרות במתמטיקה יש לך

1994 פחות 1990 שווה 4.

ומה הקטע?

"משהו שמזכיר רכב"?

בוא תסביר לשאר הקוראים כאן...

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

B-TON חחח האמת שזה לא פרסומת סמויה (בגלל זה לא רשמתי אפילו את סוג הרכב במודעה הראשונה), סתם רציתי לפרוק פה קצת עצבים, והתופעה הנ"ל לא קשורה בכלל לרכב הפרטי שלי ולא לסוג הרכב שאני מוכר, אלא לכל בעלי רכב שמנסה למכור את רכבו ונתקל במטומטמים, ודרך אגב זה לא כאילו ביקשתי ממנו מחיר מופקע, בסה"כ מחירון.

אנשים באמת פשוט רוצים למצוא מציאות בלי שום קשר אם זה הוגן לעסקה או לא, עוד דבר- אני נפלתי על משפחה עשירה שכנראה רגילים לרכבים חדשים דנדשים בלי בעיות, לכן מן הראוי בשבילם היה לקנות מגאן קופה 96 עם אפס תקלות (כן בטח... צרפתיה אחרי הכל), החבר החוצפן של הילד אפילו דרש ממני שאם אני רוצה לקבל מחירון אז עלי לתקן את כל הליקויים באוטו, כולל כל הכסת"חים.. אה וואלה? ומה הוא חושב שלוי יצחק קובע מחירון לרכבים ישנים כשמצבם אמור להיות מוזיאוני (וד"א- מנגד אני יכול להגיד שקיים איבזור נוסף ברכב שמאזן את העסקה, כמו הבקליות, טלפון עם כל האבזור הנלווה, צבע וחלקים כמו טמבון חדשים, מערכת וכו')? אז נכון שהגיר כבר מכניס יותר קשיח מאשר מאשר יום אחרי שיצא מהמפעל, אבל להגיד לי שהבלאי כ"כ גבוה ברכב וההשקעה עצומה?

אפילו הבודק בשיחה האישית כבר קלט שהם רוצים להוריד במחיר ללא הצדקה, וכששאל אותו האבא בקשר לעניין המנוע כי יש נזילת שמן באזור ולדעתו המנוע במצב טוב, הבודק אמר שאין צורך להסחף והמנוע בסדר גמור ונזילות תמיד אפשר לתקן כמו מכלולים קטנים אחרים באזור (היה מצחיק לראות כאילו הקונה מנסה לשכנע את הבודק שצריך להחליף את הבלוק :) ועוד המנוע יחסית בקושי נסע..).

עוד תופעה מצחיקה שאתם בטח מכירים- "יאללה בוא נסגור עכשיו, בלי בדיקה" ואז מציעים לך מחיר מופקע, במקרה שלי לפני שנכנסנו הוא אמר "הנה אני כותב לך עכשיו צ'ק 35 אלף שקל, לא צריףך בדיקה"... מה ההגיון פה אני לא מבין? הבן אדם אפילו לא בדק את הרכב שלי, וגם לא נראה אחד שמבין במכוניות ואפילו לא נסע על האוטו, האמת שהאבא אפילו לא ישב בפנים, רק הסתכל מבחוץ והסתכל על הטיפולים שהאוטו עבר.

פורסם
ד"א לשם מה הרשמיות, אם הוא אח שלך למה לקרוא לו אדון?

הקטנוניות שלך פשוט מגיעה לשיאים חדשים מדיון לדיון בכל מה שקשור למילה האסורה (להלן: "אחי")

:screwy: !Well-done

(ואני לא מתכוון לסטייק)

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם
אחי אם היית קורא את הכל הית מבין, אני מניח שלא...

לא השוותי דיהוו רייסר למגאן קופה, ולא אמרתי שמגיע לי מחירון, סיפרתי מיקרה של סוחרים שמנסים לקנות רכב.

ואדון אייל, ירדתי 4 שנים ולא שנה, בגרות במתמטיקה יש לך

1994 פחות 1990 שווה 4.

ומה הקטע?

"משהו שמזכיר רכב"?

בוא תסביר לשאר הקוראים כאן...

כן. 100 ב5 יחידות .סטודנט שנה ג' בפקולטה להנדסה של אוניברסיטת ת"א.

נותן שיעורים פרטיים בזמני הפנוי.

מתחת ל"ב" יש פתח , אשר משמעותו לרדת בשנתון ולא לרדת בשנה אחת...

ודרך אגב, מאיפה לי לדעת מאיזו שנה הדייהו שלך?

בכל מקרה, לא התכוונתי לפגוע בציפור נפשך עם הדייהו אז אני מתנצל....

אבל שנינו יודעים מדוע החלפת אותה.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לא פגעת בי אייל, החלפתי אותה כי דיהוו זה פשוט זבל של אוטו, כל חודש 500 שקל על תקלות ו500 שקל פחות מהמחירון.

ביננו אין כמו פולסוואגן

פורסם
האחים מוצאים את האח האבוד בפקולטה. ישב במנזה כל השנים.
מנזה זה חצי שעה הליכה... :-D

ממש איחוד משפחות... תמיד רציתי שיהיה לי אח , אבל יצאו רק אחיות...

הוא אפילו קנה VW אז כנראה שאנחנו באמת אחים.

אני דומע כאן.

:-P

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...