Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופרב 2016 מנוע 1400 או 1800

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לרכוש סקודה סופרב מיד שניה שנתון 2016 ומתלבט אם לבחור במנוע 1400 או 1800 בגלל עניין שמועות על בעייתיות במנועי 1800 ביחס למנועי 1400.

האם יש אמת בדברים? האם מנועי ה1800 נוטים "לחלות" יותר ממנוע ה1400?

רוב תודות 8)

פורסם

בסופרב היותר ישנות 2010-12 ואולי עוד שנתון - היו בעיות במנועי 1800 שגררו שיפוץ/החלפת מנוע

המחלות היותר קשות הן דווקא בגיריםגגם בשנתונים המתקדמים יש זוועות (2016-17 גם דיווחו כאן על תקלות).

אם לא מדובר על מנוע 2000 וגיר DSG 6 רטוב, לא הייתי נוגע אפילו לא עם מקל.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם (נערך)

בא אציג את זה ככה: הסופרב 1.4 ו 1.8 מגיעות עם גיר dsg7 dq200. גיר שבנוי לספוג עד 25 קג"מ.

תבדוק כמה קג"מ מייצר כל אחד מהמנועים ותבין לבד מה קורה שמרביצים קיקדאון.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

בוא נניח רגע את דיני הDSG7 בצד, מה עדיף, ה1400 או ה-1800 ?

האם יש מספיק ניסיון עם מנוע ה1400 ? האם הוא אמין ?

האם במנועי ה1800 הללו ישנן בעיות אמינות ?

משהו נוסף שיעזור לי לקבל החלטה ?

פורסם

אין בעיות אמינות עם 2 המנועים, 18 כמובן זריז יותר, אבל ההבדל אינו גדול, הגיר בתחילת הדרך סבל מחבלי ילדות רבים, בעיקר שחיקה מואצת של המצמדים ומוות מוקדם של המכטרוניק, מאז עברו הרבה מים בנהר, כיום הגיר מגלה אמידות עדיפה בהרבה.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם (נערך)

הבעיות במנוע סודרו לפני כמה שנים. בגיר : לא ממש

ולא חסרות דוגמאות בפורום.

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=5673367

תריץ חיפוש בפורום הטכני פה ותספור לבד את כמות תקלות הגיר בין היצרנים השונים.

לדעתי קנה את הסופרב 1.8 ושים בצד כסף להחלפת מצמדים.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

כן, רק שהמחיר הוא גבוה מאוד, הוא מתחיל מ230 אלף שקל, במחיר כזה כולם כמעט יעדיפו לקנות bmw 330e, שנמכר ב248, היתרון של הסופרב שזה הרבה אוטו בקצת כסף, ברגע שעולה כמו bmw שגם יותר מתקדמת טכנולוגית ממנו, מה הטעם.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם (נערך)

סופרב דיזל 2016 (זה השנתון שפות"ש מחפש): קצת פחות מ ₪130K . אכן היא יקרה ב30٪ מדגם הבנזין הנמוך.

הדיזל בהחלט מומלצת וגם מאובזרת יפה.

אם נכנס בתקציב שלך : כדאי.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם (נערך)

אני עם סקודה רביעית, שלושה מהם היו סופרב , הראשון מודל 2010 דגם "בעייתי" וממש נהניתי ממנו ולא היו שום בעיות.

כשהוזמנתי להחליף "מכטרוניק" וקלאצ'ים, נעניתי בחיוב והחלפתי, אבל ממש, לפחות במקרה שלי, לא היה צורך, ואף טרם ההחלפה בקשתי שלא להחליף.

סקודה שנייה יצור סוף 2012 עם גיר 6 הלוכים היתה תענוג.

VRS סוף 2015 תענוג.

וכעת סופרב 2.0 ליטר 4X4 , 280 כס, סוף 2017 חדשה ואין לי נסיון "ארוך" , אך על פניו ממש תענוג.

אני מאמין במותג ובשירות שלו. לפחות מנסיוני עד רגע כתיבת שורות אלה.

לדעתי השוואה שהיתה כן בין ב.מ.וו סדרה 3 לסופרב, אין בה טעם.

מי שמספיק לו הגודל של סדרה 3 אין טעם שירכוש סופרב, ולהפך.

ואם סדרה 3 אז בחצי מחיר אפשר לרכוש אוקטביה. לא בנות השוואה. ממש לא!. אבל בכל זאת> רבע מחיר פחות ואולי אפילו עוד יותר חסכון מכך- תלוי בנפח המנוע ורמת הגימור..

עריכה אחרונה על ידי דני זומרשטיין

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...