Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מזכיר לי את השכן עם הקונטסה בדניה (שכונה מוכת גניבות). השאיר את הרכב שנתיים עם חלונות ודלתות פתוחות ומפתח בסויץ', אף אחד לא בא.

דניה בראש העין? דווקא בשנים האחרונות היה פה יחסית שקט מבחינת גנבות.

Volkswagen Golf 1.4T Trendline 2013

פורסם (נערך)

דניה שבכרמל. מקום שבו אפילו אלוף הארץ בריצות בינוניות לא הצליח ללכוד פורצים זריזים (סיפור עצוב מלפני 35 שנה).

למה סקנדינבהי? עד כמה שאני יודע קוסטה ריקה וליבריה ממש לא שם. וגם לא פינלנד.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חבר לעבודה שכח (אל תשאלו אותי איך) את הרכב מונע סופ"ש שלם.לא נגעו ברכב. דייהו נובירה ידנית שנת 1998.

כדאי לרכוש רכב שלא יגעו בו. צרפתיות- גם תרכוש בזול, גם שנתון גבוה וגם ביטוח נמוך (לפעמים גם לא שווה לבטח מקיף בכלל).

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

הדיון הראשון בתולדות הפורום שכולם כולל כולם ממליצים לקנות רכב צרפתי ואף אחד לא צועק "צרפתיות זה זבל".

מי אמר שהצרפתיות לא טובות למשהו.

לפותחת הדיון, אם יש לך כוח סנדלי את הרכב, כנראה שלא יגעו בו, פרט לזה אין הרבה מה לעשות.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
הדיון הראשון בתולדות הפורום שכולם כולל כולם ממליצים לקנות רכב צרפתי ואף אחד לא צועק "צרפתיות זה זבל".

לפותחת הדיון, אם יש לך כוח סנדלי את הרכב, כנראה שלא יגעו בו, פרט לזה אין הרבה מה לעשות.

אני קראתי על צרפתיה בסנדלים...

מנעול הגה, יהיה נוח לשימוש

Sent from my SM-G965U using Tapatalk

haters will hate

פורסם

כנראה שאין יותר מדי מה לעשות.

גם לא הייתי רוצה שיחזירו לי רכב לאחר שנגנב היות ויהיה חצי מפורק בפנים ועם תיקון בארץ הכל יקרקש.

תדאגי שלא יהיו דברי ערך ברכב.

אני היום עם סקודה, אם ייגנב יכאב לי רק על הכסאות של הילדים והעגלה בתא מטען שביחד עולים לפחות 2500-3000 ש''ח.

Sent from my PRO 6 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

דיון פרדוקסלי. קנו צרפתיות, זה זבל!

*מותר לי. יש לי סיטרואן.

פורסם

עכשיו שחושב על זה..

אצלנו בחברה יש 4 מכוניות עם מפתח חכם והנעה בכפתור. לאאוטבק, לקורולה ולקרוס אובר יש קודן. לפיאט 500x אין.

כל הארבעה מאותה חברת ליסינג..

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

פורסם

חבר עם מסחרית האריך את צינור הדלק לתא הנוסעים ושם ברז כמובן שהכל במקום נסתר

פשוט כל פעם שמשאיר את האוטו סוגר את הברז וזהו

כבר לא פעם מצא את הרכב כמה מטרים מחוץ לחניה

רק שלא תיקנה בסוף סיטרואן ברלינגו

פורסם
תייל ממעיד מחובר לדלי עם חרא, מצלמה שתתעד וחשבון יוטיוב.

אפשר בדרך טובה יותר :)

נחש בתא הנוסעים

s1.jpg

ואפשר להתפרע ולשים נחש בתא המנוע - הייתי רוצה לראות את הגנב מחליף מחשב רכב כדי לגנוב :lol:

s2.jpg

קובי

:-)

פורסם
חבר לעבודה שכח (אל תשאלו אותי איך) את הרכב מונע סופ"ש שלם.לא נגעו ברכב. דייהו נובירה ידנית שנת 1998.

כדאי לרכוש רכב שלא יגעו בו. צרפתיות- גם תרכוש בזול, גם שנתון גבוה וגם ביטוח נמוך (לפעמים גם לא שווה לבטח מקיף בכלל).

אלעד

רציתי לקנות סיטרואן C4 דיזל שנת 2012, סוכנת הביטוח אמרה שביטוח מקיף יקר. נתנה הצעה של כ-5500 ש"ח עבור מקיף + חובה.

• תוכן חדש...