Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשנה האחרונה נגנב הרכב מחניית הבית.

אתמול ניסיון גניבה נוסף לאחר

שני נסיונות גניבה שלא צלחו. ברחו באמצע.

גניבת רכב לשכנה ניסיון גניבה בבית ממול.

מה עושים??? המשטרה באה עושה סיבוב חסר תועלת. אני חסרת אונים.

אולי אזעקת רכב תעזור? לפחות תבריח את הגנבים נהלתי מיומנים? האם זה אפשרי עם החוק אזעקות?

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אזעקה רועשת היא לא חוקית, להבנתי הצנועה.

שתי אפשרויות:

א. לעבור דירה

ב. לקנות רכב לא גניב (אף אחד לא גונב צרפתיות, מניסיון).

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

אם זה אופציה - להתקין מצלמת אבטחה שמכוונת ישירות לחנית הרכב באופן בולט גלוי ונראה לעין, לרוב זה מרתיע וגנב ממוצע יעדיף לעבור לרכב הבא לדעתי.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

מצלמות לא עוזר. הם באים עם קפוצ'ון.

אם זה בית פרטי, כלב. בנוסף אמצעי הרתעה בולט. יכול להיות שער אמיתי, מנעול הגה רציני וכו'.

אזעקת ביפר גם תעשה עבודה.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

פורסם

רוב החברה שבאים מהשטחים כדי לגנוב מכוניות יודעים את העבודה, לחלקם יש מכשור שמתגבר על כל אמצעי מיגון וקשה מאד למנוע גניבה או ניסיון גניבה.

סקודה? אמממ..

הכי חשוב שיהיה ביטוח מקיף ואמצעי מיגון בהתאם לדרישת הביטוח כדי שהתשלומים יבוצעו בזמן.

לא להשאיר ברכב דברי ערך.

ואם נגנב הרכב (המבוטח), אולי צריך להסתכל על הצד החיובי, זה המקרה הכמעט יחיד שאפשר בימינו לקבל על הרכב מחירון...

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
ראש העין.

נגנבה מזדה

עכשיו יש סקודה

ופיקנטו

ממליץ על סיטרואן :)

משתתף בצער. מדובר בבית פרטי עם חניה צמודה?

מתכון לא טוב. נכנסים לבית וגונבים את המפתח.

ממליץ לאמץ כלב גם בלי קשר לגניבות...

פורסם

אני כן הייתי מתקין אזעקה חזקה במיוחד,

מעדיף לסיים כל מקרה כזה בדו''ח של 250 ש''ח,

מאשר להישאר בלי רכב.

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם

כלומר היית מעדיף לעבור על החוק, להתקין אזעקה שעלולה להטריד את השכנים אך לא למנוע גניבה (עשרות שנים סבלנו מאזעקות "חזקות ורגישות" שלא עזרו בשום דבר) ובנוסף אתה רוצה שפותחת השרשור תצא החוצה בלילה כשהיא שומעת אזעקה ותפגוש חבורת פלסטינים שאין להם מה להפסיד?

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

הבעיה שלך, פות"ש, היא לא גניבת הרכב, רכב זה קומודיטי - גנבו לך אחד תקנה אחר עם כספי הביטוח. הבעיה תתחיל כשחברת הביטוח לא תהיה מוכנה לבטח אותך מפני גניבות.

אם אתה גר באזור מועד, אני בהחלט הייתי הולך על דגמים לא מבוקשים ולא על הלחם והחמאה של שוק הגניבות.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

חפש לך איזה איטלקיה. גם עם מפתח בסוויטצ' ו 100₪ תחת הגלגל ואף אחד לא יגע.

Sent from my PH-1 using Tapatalk

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

הוא יכול לקנות אופל. אני עם אסטרה 2016 שלא נופלת במאומה מהמתחרות הישירות שלה, ואפילו קודן לא דרשו ממני.

פורסם

מאזדה, סקודה, פיקנטו...

כנראה הרכבים הכי גניבים חוץ מסיאט שלא ברשימה שלך.

מצב מחורבן באמת.

תקנה סיטרואן או פיגו. תרוויח פעמיים

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

• תוכן חדש...