Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אפשר לסנדל את הרכב.

בבית פרטי אפשר להתקין גלאי עם הצפת תאורה.

ואפשר גם רועה קווקזי שאוכל בונזו לארוחת בוקר וגנבים לארוחה הלילית.

קרדיט ל- misterb על התמונה

פורסם

תראי, יש מספר אפשרויות פשוטות יחסית, תלוי במקום ובמצב.

ציינת תחילה שהרכב נגנב מחניית הבית. אם יש אפשרות ואכן מדובר בחנייה פרטית שלכם (או אפילו חנייה של מספר דירות) אז מומלץ להתקין שער בכניסה.

שוב, לא מכיר את הדרישות והתנאים המלאים אך לפעמים ניתן למצוא פתרון ראוי.

במקרה וזה לא מסתדר ניתן ללכת על פתרון שהיה נפוץ יותר בעבר אך קיים גם עכשיו וזה הוא מנעול ההגה. מנעול הגה הוא אמצעי שמלבישים על ההגה ונועלים בסיום כל שימוש ברכב.

גם בתחום הזה יש מספר אפשרויות במחירים שונים. זה לא הופך את הרכב לבלתי ניתן לגניבה אך זה עוד משהו שיעקב את הגנבים ועלול לגרום להם לפסוח על הרכב שלך.

פורסם

נסה סוויטש סודי

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1993613

החשמלאי חותך את חוטי ההצתה ומרכיב סוויטש שבמצב מחובר מחבר בינהם ובמצב מנותק מנתק ואי אםשר להניע.

פתרון פרימיטיבי אבל עבד אצלי ב DL המיתולוגית.

6 פעמים ניסו לגנוב אותה, 6 פעמים נכשלו.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם

תבררי לגבי אזעקות דו-כיוונית. אלו אזעקות שגם השלט מצפצף. יש אפשרות בשלט להפעיל אזעקה שקטה בה רק האורות מהבהבים ללא אזעקה. הייתה לי כזו אזעקה, לדעתי השלט אמור לזעוק גם במצב הזה אך איני זוכר בדיוק כי לא הפעלתי את המצב הזה. תבררי אצל מתקיני אזעקות.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

יצפצף ומה?

תקום בלילה ותרוץ עם תחתונים ומטאטה ללכת מכות עם גנבים, שלא רק שאין להם מה להפסיד, גם החוק לצידם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

למה לרוץ למטה? מתקשרים למשטרה ואומרים שיש חבורת נערים עם ג'וינט, תוך 2 דקות יהיו שם 4 ניידות.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

ואז יגלו שזה רק פלסטינים שבאו לגנוב מכוניות, ואין ג׳וינט אפילו, אתה זה שיהיה במעצר על קריאת שווא.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
למה לרוץ למטה? מתקשרים למשטרה ואומרים שיש חבורת נערים עם ג'וינט, תוך 2 דקות יהיו שם 4 ניידות.

2 דקות זה המון זמן. הרכב כבר יהיה בעיר השכנה תוך 45 שניות.

פורסם
חפש לך איזה איטלקיה. גם עם מפתח בסוויטצ' ו 100₪ תחת הגלגל ואף אחד לא יגע.

Sent from my PH-1 using Tapatalk

הוא יכול לקנות אופל. אני עם אסטרה 2016 שלא נופלת במאומה מהמתחרות הישירות שלה, ואפילו קודן לא דרשו ממני.

מזכיר לי את השכן עם הקונטסה בדניה (שכונה מוכת גניבות). השאיר את הרכב שנתיים עם חלונות ודלתות פתוחות ומפתח בסויץ', אף אחד לא בא.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...