Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לתקלה שעדיין לא נפתרה של ריח דלק ביונדאי I30 .

הרכב היה במוסך פרטי שהציץ אמר שהכל יבש ושאין לו כוח לבדוק לעומק וניפנף אותי.

מוסך פרטי שני דווקא פירק את כל הצנרת ממיכל הדלק עד פתח התדלוק אך לא מצא כלום והרכיב חזרה לזכותו יאמר שניסה. בדיוק באותו יום לא היה חם אז לא היה ריח אמר לי לחזור כשהתופעה תחזור.

מוסך מורשה יונדאי בחולון הרכב בילה אצלם שעתיים הם יצאו עם הבשורה של מכסה מילוי דלק לא תקין כל השאר תקין חיוב של 160 שקל עבור מכסה. לא גבו דמי בדיקה רק עלות מכסה וגם אמרו שאם יחזור הבעיה יחזירו את הכסף.

מוסך רביעי כוכבי הבית אקספרס מוטורס מורשה מזדה פורד ומוסך הבית של אלבר שממנו נקנה הרכב וחלק ממכלוליו עדיין באחריות , וזאת הסיבה שהוכנס לשם .

בבוקר הוכנס לשם הרכב הסברתי מה עשו מה לא ומה הבעיה ומתי הבעיה , האיש שירות בזלזול אמר לי שהם מקצוענים ויודעים מה הם עושים. אחרי 3 שעות טלפון מהמוסך , נמצא חור קטן באיזשהו חלק נאטם אפשר לבוא לקחת את הרכב . הגעתי שמח 360 שקל הם גבו על הדיאגנוזה ו שום דבר על האטימה, אמרנו בסדר פטרו בעיה מגיע להם.

היום בבוקר מגיע ליעד ושוב ריח , פותח את פתח מכסה המתכת של מילוי הדלק ונופלת לי הלסט האטימה שהם עשו זה נייר דבר דו צדדי על חור פלסטי קטן שבכלל לא קשור לצנרת הדלק אלה חור של דלקן שפורק כנראה. הם אמרו שבזמן התקנת דלקן קודחים את צנרת הדלק וזה מה שהם אטמו .מוסך כזה אין זכות קיום . לפחות לא מצאתם אז תגידו שלא מצאתם בעיה תבקשו עוד זמן או שתגידו אין לכם זמן אבל למה לחרטט אנשים.

גם רואים שהם לא פירקו כלום כי בשביל לראות את הצנרת פנימה צריך לפרק את כל הבית גלגל ומכיוון שכל הברגים שלמים ומלאי בוץ מהגשם של שבוע שעבר אף אחד לא פיקר את זה.

מצרף גם תמונה של אטימת הפלסטיק כמו שהם קראו לה.20180503_083648.jpg

פורסם

ברור שלא. הוא כנראה יקרא לאטיופים עם נשק יום הדין (קרינה מייננת) ויסגור חשבון עם כול המוסכים. :-D

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)
ברור שלא. הוא כנראה יקרא לאטיופים עם נשק יום הדין (קרינה מייננת) ויסגור חשבון עם כול המוסכים. :-D

אם טיפול בזיוני שכזה אתה היית מקבל היית עובר לסדר היום?

וחבל שאתה מכליל בעניין הזה את כל המוסכים...מדובר במקרה של מוסך ספציפי פה ולא חסר מוסכים טובים שעושים יופי של עבודה וחבל שאתה מושך לכיוון הזה.

עריכה אחרונה על ידי מאור30
פורסם

ה 3 הראשונים לא גבו ממני כסף למעט המורשה יונדאי עבור החלק שאותו אפשר להחזיר. כל הכעס זה שגבו 360 שקל על דיאגנוזה שגויה ופלסטר .

פורסם
ה 3 הראשונים לא גבו ממני כסף למעט המורשה יונדאי עבור החלק שאותו אפשר להחזיר. כל הכעס זה שגבו 360 שקל על דיאגנוזה שגויה ופלסטר .

שוב...אתה מיתכוון להבליג על זה? לשירות של מורשה יש שירות לקוחות שלעיתים נותן גם מענה סביר אז יש סיכוי שתזוכה כמו שצריך.

פורסם

דומה לשיטת טיפולים של מוסך סדאן של מזדה פורד בעין המפרץ.כנראה שזה גורף לצערי

Ford Focus mk2 2009 1.6 trend ז"ל

סקודה אוקטביה 1.2 TSI DGS7 שנת 2012 אלגנס wife mode

פורד פוקוס 2007 chia 2.0

פורסם

ריח הדלק הוא בתוך האוטו או מחוץ לאוטו? מתי הריח חזק יותר, כשהמיכל מלא או לא? מתי התחילה הבעיה (לאחר טיפול/החלפת פילטר דלק)? היה לי מקרה של ריח דלק ביונדאי והבעיה היתה עקב כך שהמכונאי שהחליף את הפילטר דלק הבריג אותו עקום בתוך המיכל.

פורסם (נערך)

הריח מחוץ לאוטו בחלק האחורי איפה שפתח התדלוק. יש לי חשד שמשהו עם הקניסטר לא תקין . פירקתי את הצינורית שמגיע מהקניסטר לתוך המנוע ונשפתי קצת היה ריח מאוד חזק של דלק מאחור .זה לא אמור לקרות כי הקניסטר אמור לנטרל את הריח לפני שמוציא לאטמוספרה.

בגלל שהרכב טופל במהלך חייו במוסך הזה אני באמת לא יודע מה עשו שם ואיזה קומבינות הם חוללו . כי בסהכ רכב בן 5 עם קצת יותר מ 100k לא אמור להיות בעיה במכלול זה .

עריכה אחרונה על ידי dani12
פורסם

ברוב רכבי יונדאי קיים מסנן אוויר למיכל דלק עצמו (בדרך כלל ממוקם מאחורי הגלגל שנמצא מתחת לפתח התדלוק), האם הכיוון הזה נבדק?

פורסם

מוסך רביעי כוכבי הבית אקספרס מוטורס מורשה מזדה פורד ומוסך הבית של אלבר שממנו נקנה הרכב וחלק ממכלוליו עדיין באחריות , וזאת הסיבה שהוכנס לשם .

בבוקר הוכנס לשם הרכב הסברתי מה עשו מה לא ומה הבעיה ומתי הבעיה , האיש שירות בזלזול אמר לי שהם מקצוענים ויודעים מה הם עושים. אחרי 3 שעות טלפון מהמוסך , נמצא חור קטן באיזשהו חלק נאטם אפשר לבוא לקחת את הרכב . הגעתי שמח 360 שקל הם גבו על הדיאגנוזה ו שום דבר על האטימה, אמרנו בסדר פטרו בעיה מגיע להם.

היום בבוקר מגיע ליעד ושוב ריח , פותח את פתח מכסה המתכת של מילוי הדלק ונופלת לי הלסט האטימה שהם עשו זה נייר דבר דו צדדי על חור פלסטי קטן שבכלל לא קשור לצנרת הדלק אלה חור של דלקן שפורק כנראה. הם אמרו שבזמן התקנת דלקן קודחים את צנרת הדלק וזה מה שהם אטמו .מוסך כזה אין זכות קיום . לפחות לא מצאתם אז תגידו שלא מצאתם בעיה תבקשו עוד זמן או שתגידו אין לכם זמן אבל למה לחרטט אנשים.

הגזמת חביבי!

לא תמיד פוגעים באבחון מכה ראשונה, בטח לא בתקלות חמקמקות שמופיעות מידי פעם ולא במוסך.

ראו חור בכיסוי צינור תדלוק, חשבו שזה המקור של הריח ואטמו.

סיכום: לקחו כסף על אבחון והתקלה לא נפתרה.

חוזר אליהם ותראה איך הם ממשיכים משם וזה יהיה המבחן האמיתי לעניין ומדד האם יש או אין "זכות קיום" למוסך.

• תוכן חדש...