Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההבדל במכירה העתידית יסתכם בכמה אלפי שקלים שיתפרסו על הרבה שנות שימוש, נתון לשיקולך, אבל הפיג'u עדיפה בכל היבט אחר על הקיה.

פורסם

הפג'ו כנראה עדיפה ברוב הפרמטרים - מרווחת יותר, חזקה יותר, חסכונית יותר, ככל הנראה גם נעימה יותר לשיוט בזכות 6 הילוכים.

מבחינת מכירה עתידית - ככל הנראה הפיקנטו עדיפה, אם כי עד כמה שידוע לי הסחירות של סדרת 20X של פג'ו לא רעה.

אני באופן אישי הייתי בוחר ב-208, יש רק לקחת בחשבון שישנה מתיחת פנים בקרוב וככל הנראה זאת אחת מהסיבות למחיר הנמוך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

יש מספר שרשורים על סל"ד קופץ ב 208 ולכן הייתי מרחק ממנה כמו מבחורה עם שיער לא מגולח ברגליים

לך על הפיקנטו ותהפוך את עצמך לעוד אדם שמגיע מ A ל B...

פורסם
יש מספר שרשורים על סל"ד קופץ ב 208 ולכן הייתי מרחק ממנה כמו מבחורה עם שיער לא מגולח ברגליים

בוא נהפוך נמלה לפיל ומשם נסיק מסקנות...

ה 208 היוצאת עדיפה בכל פרמטר על הפיקנטו , לטעמי גם בתור משומשת עם ים של פיקנטו ביד 2 שמירת ערך זה לא הצד החזק של הפיקנטו.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

מציע לך להיסתכל בפייסבוק ולראות איך אנשים מגיבים לרכב צרפתי, כמו כן יש פעמים שאנשים רושמים ״לא צרפתי״.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אני לא יודע אם בדקת ביבואן עצמו אבל שם יש לך 7 שנות אחריות על הפיקנטו. מבחינת נוחות נסיעה וביצועים הפיקנטו לוקחת אבל מבחינה בטיחותית נכון שיש לפיקנטו מערכות מאוד מתקדמות אבל הפז'ו קצת יותר בטיחותית בעיקר בגלל כל המבחני ריסוק שעבר וכדומה.

נוחות פיקנטו לוקחת על ה - 208?

ביצועים (!) פיקנטו לוקחת על ה- 208?????

אחי כנראה שאני ואתה לא הסתכלנו על אותם רכבים... כי הרכבים שאני ראיתי, בשני התחומים האלה הפג'ו משאירה אבק לפיקנטו.

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

לכן כתבתי שבנושא הסחירות כנראה שה-208 תהיה פחות מוצלחת. הפיקנטו LX גם עלולה להיות קשה למכירה, לעומת זאת פיקנטו פרטית EX יש סיכוי יותר גבוה למכור, עקב אבזור עדיף והאחריות הארוכה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

יש שרשור אחד על סל"ד קופץ ב208.

אחד בודד בארץ, ועוד כמה תקולות מסיבות כאלה ואחרות בעולם. וזה מתוך האלפי מכוניות בארץ והמאות אלפי מכוניות בעולם.

לא צריך להמציא תקלות סדרתיות על דעת עצמך.

• תוכן חדש...