Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון. אבל אז זה מציב אותך במצב מגננתי. שאתה צריך להוכיח שטיפלת ״לפי הספר״, הרבה אנשים מעדיפים להימנע מזה.

בנוסף, זה מוריד סיכוי לאחריות של רצון טוב מעבר לאחריות הבסיסית.

אם זה משתלם או לא - יחליט כל אחד לעצמו.

פורסם

זה שיצא חוק שאתה יכול לטפל במוסך מורשה משרד התחבורה זה סבבה.

מה שיקרה בפועל זה שיעשו לך את המוות ויגלגלו אותך במדרגות ברגע שתרצה לממש אחריות.

זה לא שווה את החסכון של הכמה מאות שקלים האלה.

פורסם

המוסך המרכזי של לובינסקי בשורק הוא מאד שירותי ומקצועי ואישית אני מאוד נהנה לטפל שם.

מנהל המוסך שי מנדלבאום מגלה רגישות גבוהה מאוד לרמת השירות וזה מתבטא בשטח. המוסך נראה ומנוהל כמו מוסך במיטב הדילרים האירופאיים.

למועדון סיטרואן קקטוס יש הסכמי שירות עם המוסך המרכזי בשורק, מוסך שרותון בראשל"צ, מוסך כרמלי בבאר שבע, מוסך גזית בחיפה ומוסך אייקאר ביהוד.

מוסכים אלה נבחרו על ידי בשל רמות השירות והמקצועיות הגבוהים שמוענקים לחברינו. כל חבר מרגיש VIP כשהוא נכנס למוסך שותף עסקי שלנו וזה בא לידי ביטוי בדיווחי החברים בקבוצת הפייסבוק ובקבוצת הוואטסאפ.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם
עשיתי סקר שוק. לא אפרט על כל המוסכים אבל ההבדלים הזויים.

מוסך ביטרן ביקשו ממני לא פחות מ970 ש"ח כולל מע"מ על פילטר שמן, שמן + פילטר מזגן.

לבסוף סגרתי במוסך שרותון ב750 ש"ח כולל מע"מ.

תעשו סקר שוק חברים, גם 750 ש"ח לטיפול קטן לרכב זה אסטרונומי אבל זה עדיין "חסכון" של 220 ש"ח!

עשית בשכל שעשית סקר שוק קטן. זה גם מה שאני שמתי לב אליו במוסכי לובינסקי ואני מאמין שהם לא יוצאי דופן. יש הבדלים גדולים במחיר בין המוסכים, ונכון גם המחיר ה"זול" שקיבלת הוא לא בדיוק זול, אבל אין לך הרבה ברירות...

אני יכול להגיד שבמקרה של הקקטוס ההסכם שיש למועדון עם כמה מוסכים באמת הופך את הטיפול לזול, או לפחות להוגן מאוד ביחס למחירים של מורשי יבואן, ולא רק של לובינסקי, ועל זה מגיע שוב כל הכבוד למועדון, לאותם מוסכי יבואן ובמיוחד לבחור שעומד מאחורי המועדון, primekart.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

חן חן.

אני רק רוצה לציין שההסדר שלי עם מוסכי הרשת כולל התחייבות לחלפים מקוריים בלבד, שמן Total Ineo First המקורי מקו הייצור וגם פרוק ארבעה גלגלים וגרוז הנאבות עם גריז נחושת.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם
חן חן.

אני רק רוצה לציין שההסדר שלי עם מוסכי הרשת כולל התחייבות לחלפים מקוריים בלבד, שמן Total Ineo First המקורי מקו הייצור וגם פרוק ארבעה גלגלים וגרוז הנאבות עם גריז נחושת.

האם ניתן לבחון צירוף של מוסך יורו2016 בכרמיאל להסדר?

פורסם (נערך)

בוודאי. שבעל המוסך יצור איתי קשר במסנג׳ר. אמסור לו את הדרישות שלי ואם יעמוד בנן, אשמח לפרסם את ההצעה לחברי המועדון.

דרך אגב, אם אתה בעל קקטוס, למה שלא תצטרף למועדון?

יש לנו טיול אביב חביב בתאריך 28/4

עריכה אחרונה על ידי primekart

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון:

נסעתי לעשות את הטיפול במוסך שרותון ראשון לציון.

הסיבה שבחרתי במוסך הזה היא בגלל שהם נתנו את המחיר הכי זול בסביבה לטיפול ראשון לרכב בהפרש של כ120 ש"ח מהמקום השני ובהפרש של כ200 ש"ח מהמוסך הכי יקר בסביבה.

הגעתי למוסך ב7 ורבע בבוקר.

אני שונא מוסכים מורשים בגלל ניסיון עבר עשיר איתם בגלל זה הגעתי בכוננות מראש.

הופעתי לגלות שאין במוסך הזה יותר מידי שופוני כמו במוסכים מורשים אחרים. קבלה ומוסך.

יש קפה שחור ומים בלי מכונת אספרו יוקרתית ו10 פקידות שאני צריך לממן וזה נחמד.

קיבל אותי מישהו שכנראה מנהל השירות, כמה דקות במחשב ויצאנו אל הרכב. הפעלתי מצלמה בזמן בדיקת הרכב וצילמתי את כל התהליך. לנציג שעבר איתי על האוטו לא היה בעיה עם זה. חתמתי על טופס שמציין שאין לרכב שלי שום פגיעות והרכב מיד עלה על ליפט.

הגעתי מוכן מראש אחרי שבדקתי בלמים וידעתי שהם במצב נהדר. מניסיון בלמים זה משהו שמוסכים מורשים מאוד אוהבים לדחוף ללקוחות, גם אם הבלמים הוחלפו יום קודם במוסך אחר (מניסון עבר אישי).

כמו כן ביקשתי מהמנהל שירות להוסיף קצת נוזל קירור לרכב שלי בגלל שקיבלתי אותו מהיבואן עם נוזל קירור על קו המינימום. הנוזל הוסף ללא תשלום.

אחרי 55 דקות יצאתי מהמוסך. לא ניסו לדחוף לי שום דבר. אמרו לי שהרכב במצב מעולה ויש עוד הרבה בשר לבלמים ככה שאין צורך לגעת בהם.

ביקשו ממני יפה לשים מסגרות של המוסך למסגרות של המספרי הרישוי ונענתי בחיוב בגלל שהמסגרות שלובינסקי שמו לי היו על הפנים וכל הזמן החליקו ימינה ושמאלה על המספר.

עקבתי אחרי כל הנעשה על הרכב. הכל בוצע כמו שצריך וגם בדקתי שהחליפו לי פילטר מזגן. גם זאת נקודה רגישה במוסכים מורשים, מחייבים אותך ב150 ש"ח אבל למוסכניק קשה להתכופף לתא כפפות אז הוא פשוט משאיר את הישן.

בסך הכל החוויה הייתה מאוד חיובית. לא דחפו לי שום דבר. לא ווישרים, לא פוליש לפנסים, לא תוסף דלק, לא מים לוישרים ולא עץ ריח. ובסוף התהליך קיבלתי שובר לשטיפה חיצונית בתחנת דלק ממול שזרקתי מיד לפח בגלל שאני לא נותן לברברים כאלה להשחיט את הצבע של הרכב שלי

:lol:

.

לסיכום: מהיר, זול יחסית לשאר המורשי יבואן ובלי שופוני מיותר.

פורסם

שרתון מוסך מאוד ותיק ברשת. רואים את זה.

הכל מתנהל כמו פעם כזה.

אני בזמנו ביקשתי שלא יחליפו לי מסגרות וכן החליפו.

סך הכל - אם חייבים מורשה הוא בחירה סבירה בהחלט.

פורסם
שרתון מוסך מאוד ותיק ברשת. רואים את זה.

הכל מתנהל כמו פעם כזה.

יש להם שם תמונה, על הליפטים סיטרואן ויזה ופיז'ו 104...

• תוכן חדש...