Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתבקשתי ע"י זאטוט בן 11 לבדוק האפשרות להחליף את הגלגלים שכרגע מותקנים על הקרש שהוא ירש, למשהו גדול יותר. מסתבר (אני לא מבין בזה בכלל, כן?) שאלו הם גלגלי ספורט או "פעלולים", והוא בכלל לא בכיוון הזה, אלא מחפש גלגלים גדולים שיהיו גם נוחים יותר. עכשיו, היות וה"זקן" (אני, אני) הוא המוסכניק במשפחה, נתבקשתי לפתור הענין ולהרכיב גלגלים גדולים יותר.

נשאלת השאלה היכן לרכוש כאלה, איזה גודל ואיזה סוג, והאם לא חייבים גם להחליף את כל הגשר/תושבת הזו שהגלגלים מחוברים אליו? לא מעונין ב-הכי טוב, שכן אולי הוא יזנח את הנושא בעתיד.

תודות.

20180312_073733_resized.jpg

20180312_073739_resized.jpg

פורסם

לסקייטבורד אמורים להיות גלגלים בסגנון של מה שמותקן אצלכם כרגע.

גלגלים גדולים יותר, או שמנים יותר, יש ללונגבורד, שזה משהו שונה.

לא בטוח כמה זה יהיה נכון, או אפשרי, להתקין כאלה אצלכם.

!AWDSOME

פורסם

שם-לב לגודל תושבת הגלגלים והמרחק מהמשטח.

כאשר תתקין גלגלים יותר גדולים, הגלגל יתקרב יותר למשטח.

ובכל הטייה וסיבוב, יש אפשרות כי הגלגל יפגע במשטח.

לכן אולי צריך יהיה להתקין גם תושבת גבוה יותר, או להגביה את התושבת

להרחיק את הגלגלים מהמשטח.

ואז, נקודת האיזון / מרכז הכובד של ה סקייטבורד יהיה שונה, ואפשרות לנפילות של הרוכב הצעיר.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...