Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב "יוקרה" עד 60K.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פיזו 406 או סיטרואן קסנטיה , הרבה פינוק אמינות טובה+ ,צריכת דלק סבירה,ביצועים סבירים רק נושא היופי נתון לוויכוח!

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
מותר לשאול מה קרה?

תאונה בקיבוץ יגור.

היתה הודעה בפורום הכללי, לא יודע למה היא נמחקה..

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לדעתי כדאי לך לחפש וולבו 960 מהשנים 1996-1997 . מחירם נע בין 50-65 אלף שקל והן מפוארות מאוד. יש להן ריפודי עור וציפויי עץ למיניהם. יש לה גם מנוע 3.0 עם 204 כ"ס ו24 שסתומים. אם אתה מחליט על אחת כזו - תוכל למצוא אחת מאדם מבוגר שלא קרע אותה.:wink:

בהצלחה בחיפוש...

פורסם
לדעתי כדאי לך לחפש וולבו 960 מהשנים 1996-1997 . מחירם נע בין 50-65 אלף שקל והן מפוארות מאוד. יש להן ריפודי עור וציפויי עץ למיניהם. יש לה גם מנוע 3.0 עם 204 כ"ס ו24 שסתומים. אם אתה מחליט על אחת כזו - תוכל למצוא אחת מאדם מבוגר שלא קרע אותה.:wink:

בהצלחה בחיפוש...

1. צורתה של הוולוו הנ"ל ארכאית, ולא נראה לי שזה מה שהוא מחפש (אני הייתי קונה למרות הצורה...)

2. צריכת הדלק של הנ"ל שערורייתית.

אגב מבין המכוניות שנדונו בשרשור הייתי הולך על האומגה, למרות (ואולי בגלל) שבעבר הרחוק היתה לי אחת...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שברולט מונטה קרלו או לומינה LTZ 3.8, אפילו ששללת אמריקאיות למינהן.

אני הייתי מאושר באחת מהן, במיוחד אם סבא שמר לי עליה עד שידי תשיג...

המחירון הנמוך הוא יתרון לפעמים.

dirty old man

need love too

פורסם

סידרה 3 לא באה בחשבון.

א. כי היא לא מכונית יוקרתית מי יודע מה, אפילו שיש לה סמל של ב.מ.וו.

ב. היא יותר מדי ספורטיבית בשביל עכשיו.

ג. הביטוח שלה הוא בלי שום פרופורציה לכלום.

האופל אומגה, האלפא, הבימר הגדולה יותר (נכון שהביטח שלה יקר מאוד אבל נראה...) הסאאב 9-5 ואולי אולי אולי איזה קלאסית ישנה (אם ממש יבוא לי להתעלל בעצמי)

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

סיטרואן XM מנוע 2000T או מנוע 3000 שיא הפאר, כיסאות חשמליים, חימום הכיסאות עור,

צבע מטלי, זכוכית שמפרידה בין הבגאז לאוטו (שבימים קרים כשמשהו יוצא מהאוטו ומוציא מהבגאז את התיק, שלא כל החום יברח מהאוטו...או בימים חמים להיפך) ועוד ועוד..

ואוטו יפה מאוד, וביטוח אני לא מאמין שיקר, צריכת הדלק של 2000T היא 1:10 בערך, די חסכוני!

ואתה יכול להשיג אותם במחירים ממש נמוכים, לדעתי התמורה הכי טובה לכסף.

יונתן

פורסם
תאונה בקיבוץ יגור.

היתה הודעה בפורום הכללי, לא יודע למה היא נמחקה..

קיבוץ יקום, יגור זה ליד חיפה.

בכל מקרה - בתור פותח הthread אני שמח שנמחקה ההודעה, לא דמיינתי אפילו לרגע שיהיה מדובר בחבר פורום... טפשות שלי.

פורסם
תבדוק במחירון מרצדס S320 שנת 93-4.

לדעתי היא עונה על הדרישות.

היא עונה על כל הדרישות חוץ מדרישה קטנטנה של "עד 60K" ,היא עולה טיפה אבל רק טיפה יותר(כמעט פי שתיים... )
פורסם

רק תיזכור שלמרות שהמכוניות האלה אולי זולות לקנייה , הן ממש לא זולות לאחזקה.

מחירי הטיפולים , החלפים ובדר"כ הביטוח נשארים גבוהים.

אז נכון שמחיר הרכישה מפתה ,אבל זה לא מסתיים בזה.

אני ממליץ לך לחשוב יותר בכיוון של מגאן קופה או יונדאי קופה , אלה מכוניות משפחתיות לכל דבר בלי יומרות כלשהן וכבונוס הן נראות דיי טוב.

אם בכל זאת אתה רוצה משהו מפואר , חפש לך קסנטיה עם מנוע גדול .

• תוכן חדש...