Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב!

מחפש לשפר את חוויית האודיו ברכב, כרגע על הסוניק (RS שנת 2014) יש את מערכת ה-Mylink והרמקולים שהגיעו עם הרכב.

אני לא מחפש סאונד מפוצץ, עוצמת מוזיקה גבוהה או איכויות מטורפות, בסך הכל אפשרות לשמוע מוזיקה בעוצמה גבוהה יותר מהסטוק שהגיע עם הרכב ולשפר את האיכות. אין צורך במוצרי High end.

תקציב? סביב ה-1,000 שקלים (גמיש למטה ולמעלה), אין בעיה עם יד 2.

בכנות? ההבנה שלי בתחום מועטה עד אפסית, אודה לעזרתכם.

Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk

פורסם

אני בסוניק גם חיפשתי משהו בסיסי שרק ישפר קצת את החוויה,

התקנתי מגבר 4 ערוצים בסיסי יחסית של JBL GTO-504EZ שנודד איתי כבר מספר רכבים,

מחובר לסאב בסיסי יחסית 10" בתיבה אטומה של Lighting Audio (חברת בת של רוקפורד) ובנוסף מחובר לזוג הקדמי המקורי של הסוניק.

חייב להגיד שאחרי חיבור למגבר הזוג הקדמי מפתיע מאוד לטובה, לא חושב שאחליף אותם בזמן הקרוב.

אתה מתכנן לרכוש מגבר וסאב ולבצע התקנה עצמאית? (שהיא אגב מאוד קלה ברכב הזה, חפש שרשור קודם שלי בנושא) או לגשת למתקין שיעשה את העבודה?

במידה ואתה מאזור צפון יכול להמליץ על Audio M במעלות, יש לו ציוד מצויין ומבחר לא קטן והוא עושה עבודה מאוד מקצועית במחירים נוחים - חפש בפייסבוק.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

לצערי הידע הטכני שלי בהתקנות מהסוג הזה לוקה בחסר, כנראה שאצטרך ללכת למתקין.

אני לא מאזור הצפון אבל יחסית נייד, אבדוק את המחירים.

פורסם

אשמח לשמוע עוד הצעות למגבר + סאב והתקנה באזור המרכז.

יד שנייה גם כן בא בחשבון.

• תוכן חדש...