Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן קקטוס אוטומט 2018

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כאחד שרכש החודש קקטוס אוטומטית ולהבנתי קיבלתי מחיר טוב (מאוד אפילו), המחיר בכלל לא מתקרב למחיר שבו נקב פות"ש.

בהנחה ומדובר ברכב חדש לחלוטין מהיבואן, אני בכלל לא מתאר לעצמי, בסמכות מי לאשר הנחה של 17,000 ש"ח.

האפשרות היחידה שאולי עלתה לי זה שמדובר על רכב מתצוגה.

הוא ניסה לדחוף את הc3 ולא התייחס לקקטוס ולפי מה שהבנתי הם מחכים לחברת השכרה או ליסינג שתקנה את כל המלאי הקיים.

בנוסף הוא אמר שהקקטוס הידני לא נמכר יותר ואפשר להשיג אותו רק בתור יד ראשונה

ב65k לאטמוספרית ו75k לטורבו.

המחיר שקיבלת נראה פנטסטי.

ב0 קילומטר הקקטוס נמכר ב85k

Sent from my Le X829 using Tapatalk

ככול הנראה זה תלוי בנציג המכירות, כי לי ולעוד 69 כמוני נמסרו החודש קקטוסים חדשים. אגב, 3 מהם דיזל ידני.

הנתונים של ינואר מספרים שזה החודש שבו נמכרו הכי הרבה קקטוסים אוטומטיים, מאז שהחל להימכר.

עריכה אחרונה על ידי Ozb

קרדיט ל- misterb על התמונה

פורסם

הקקטוס שלי 2016 ידני אטמוספרי - עליה לכביש בפועל ביולי 2017 (יד ראשונה לובינסקי, אבל נרכש דרך קל אוטו. הם נתקעו עם מלאי).

את הרכב רכשתי כאמור עם 0 ק''מ (6 ליתר דיוק), וכיום עומד על 11,500 ק''מ בחצי שנה.

נוח, מרווח מאוד ביחס לסופר מיני (זאת הקטגוריה האמיתית שלו. למרות שמבחינה שיווקית נוהגים למתג אותו כקרוסאובר / ג'יפון), מאוד מאוד נעים לשהיה בתוכו, עיצוב מרהיב ופרקטי.

צריכת דלק ממוצעת (נמדד לאורך 9,999 ק''מ, עד שהתאפס) 15.3 קמ''ל - בתנאי דרך משולבים, והחישוב במשאבה זהה לחלוטין למחשב הרכב.

בגא'ז סביר+, אם כי אצלי העפתי למחסן את המגש עד שכבר לא נזדקק לעגלה של הילד.

מזגן מ-צ-ו-י-ן. אחד הטובים שהיו לי.

חלונות מאחורה תלוי בשימוש של כל אחד. אצלי לא עברה לי אפילו לרגע המחשבה על חסרון בחלונות נפתחים.

מושבים קדמיים נוחים מאוד. מאחור קצת פחות עקב הזווית של גב המושב.

מבחינת תמורה למחיר - ב65,000₪ יכלת לקנות לפני עשור סוזוקי אלטו (וזו היתה עסקה טובה), וכיום איזה פיקנטו נחמדה.

לא חושב שיש תמורה למחיר גבוהה יותר.

אם ב89 אתה מקבל את הגיר האוטו' ואת המנוע המטורבת, רוץ על זה. לא תתחרט.

בהצלחה

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

היי חברים,

תודה לכל המשיבים.

אני מאוד מצטער שלא עניתי לתגובות.

שמתי לב עכשיו שהחסרתי פרט מאוד חשוב בנוגע למחיר. יש לי הנחת עולה חדש. אז המחיר לפני הנחה הוא 96 אלף עם כל התוספות ואגרת רישוי.

בכל מקרה, החלטנו ללכת על הקקטוס וביצענו הזמנה:)

אעדכן בהמשך..

פורסם

אם ככה ההנחה האמיתית היא בסה"כ 6K, כלומר ללקוח רגיל המחיר היה 101K. בתמחור כזה עדיף לדעתי 0 ק"מ ב-85K - כמובן שזה לא רלוונטי לפות"ש, אבל כן רלוונטי שכל מי ששאל את עצמו מי קונה קקטוס מהיבואן ב-107 כשב-0 ק"מ זה 85.

• תוכן חדש...