Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן קקטוס אוטומט 2018

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי חברים,

אז הייתי היום אצל סיטראון והחלטתי ככל הנראה

ללכת על הסיטרואן קקטוס 2018 אוטומט.

מדובר במנוע 1.2 puretech עם 110 כ"ס.

מאוד אהבתי את העיצוב הפנימי והנוחות.

אחרי המון מיקוח עם המוכר והמנהל קיבלתי מחיר של 89,900 עם תוספות של מערת touch + פוינטר מקס,

מצלמת רוורס ומובילאיי

אני מתכוון להחזיק את הרכב למשך שנים רבות במימון חודשי, כך שירידת הערך פחות רלוונטית עבורי. מבחינתי זה החיסרון היחידי ברכב.

מה דעתם על הרכב ואיזו מתחרות יש לי במחיר הזה?

עריכה אחרונה על ידי EfiWeng
פורסם (נערך)

איזה מתחרות יש לך בתמחור הזה? אין לך.

איך הרכב? רכב מצויין וVFM מצויין.

הכי טוב שתבצע נסיעת מבחן.

כדי לתת המלצה יותר קונקרטית גם רצוי שתרשום איזה רכב אתה מחפש ולאיזה צרכים.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

רכב מצוין במחיר מצוין עוד יותר. באיזה סוכנות רכשת?

האם לקקטוס נדרשת מערכת איתור מתוחכמת? מי גונב קקטוסים?

אין לך הרבה מתחרות בגזרת המחיר הזו כרכב חדש, אמנם לא פירטת מה דרישותיך וצרכיך אבל אם הקקטוס מתאימה לך אז המתחרות הן פיאט טיפו בצד של משפחתית בגודל מלא שנמכרת במחיר מעולה באפס ק"מ או דצ'יה דאסטר/לוגאן MVC .

אני הייתי בוחר בקקטוס (בדאסטר יש גיר רובוטי שאני אישית מעדיף להימנע ממנו).

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

אני מחפשת מידע עדכני יחסית (לא מ 2014) על הקקטוס בפורום ולא מוצאת..

יש מן ריבוע למעלה עם חיפוש .. האם יש מיקום אחר לשרשורים בהקשר לרכב זה?

פורסם (נערך)

כנסי לחיפוש מתקדם, הכניסי "קקטוס" ל"מילות מפתח" ובחרי חיפוש בכותרת בלבד. כבר בעמוד הראשון ראיתי כמה וכמה תוצאות מ-2017.

בגדול עד כמה שאני יודע, לא השתנה הרבה מעבר לתוספת גירסת קקטוס אוטומטית. מתישהו יגיע דגם מתוח פנים שאמור להיות שינוי רדיקלי (כנראה לא בהכרח לטובה).

הנה שירשור חדש יחסית.

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר

חזיר דיזל

פורסם
כנסי לחיפוש מתקדם, הכניסי "קקטוס" ל"מילות מפתח" ובחרי חיפוש בכותרת בלבד. כבר בעמוד הראשון ראיתי כמה וכמה תוצאות מ-2017.

בגדול עד כמה שאני יודע, לא השתנה הרבה מעבר לתוספת גירסת קקטוס אוטומטית. מתישהו יגיע דגם מתוח פנים שאמור להיות שינוי רדיקלי (כנראה לא בהכרח לטובה).

הנה שירשור חדש יחסית.

תודה

ראיתי את השרשור הזה...

אני מבינה שקקטוס הוא רכב שיצא ב2014? האם אין ביקורות בפורום לגבי התנהלות טכנית...? למשל מחלות ילדות?(או שאין לעומת 208 למשל שהיו כתובים פה כמה דברים על ההסטוריה ועל הדגם העדכני..)

ראיתי התייחסות למזגן ולחלונות אחוריים חסרים.

האם יש דברים נוספים ?

פורסם

הקקטוס מגיע עם אותם מנוע וגיר של ה-208. אם הם הטרידו אותך שם, הם גם יטרידו אותך פה. גם ה-c3, גם ה-2008.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם (נערך)
תודה

ראיתי את השרשור הזה...

אני מבינה שקקטוס הוא רכב שיצא ב2014? האם אין ביקורות בפורום לגבי התנהלות טכנית...? למשל מחלות ילדות?(או שאין לעומת 208 למשל שהיו כתובים פה כמה דברים על ההסטוריה ועל הדגם העדכני..)

האם יש דברים נוספים ?

מבחינה מכנית האוטו זהה ל 208, כזכור ולאחר ממצאי בדיקה מעמיקה ובמיוחד צולבת שערכה כאן חברה אחת, אוטו רועד ומאותגר חשמלית, אפשר לעבור הלאה, רצוי לדרום מזרח אסיה. עד כאן ציניות, מבחינה ענינית וככל שידיעתי משגת, אוטו מצוין ונטול בעיות אמינות חריגות, אבל צעיר יחסית כך שקשה להוציא איזו מסקנה כללית. עריכה אחרונה על ידי רועי5
פורסם

(בדאסטר יש גיר רובוטי שאני אישית מעדיף להימנע ממנו).

בדאסטר יש גיר דו מצמדי (EDC) מעולה ונעים לנהיגה. הרבה יותר מתיבות הילוכים אוטומטיות רציפות.

בנוסף, הדאסטר האוטומטי חסכוני מאוד בדלק בזכות מנוע הדיזל העוצמתי שלו.

פורסם
אני מחפשת מידע עדכני יחסית (לא מ 2014) על הקקטוס בפורום ולא מוצאת..

יש מן ריבוע למעלה עם חיפוש .. האם יש מיקום אחר לשרשורים בהקשר לרכב זה?

הקקטוס הגיע לישראל באמצע 2015 בגרסה ידנית אטמוספרית (82 כ"ס), וב-2016 הגיעו גרסאות הדיזל והטורבו. הגרסה האוטומטית הגיעה ארצה רק באמצע 2017.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם
תודה

ראיתי את השרשור הזה...

האם יש דברים נוספים ?

המזגן אחד הטובים שהיו לי, בכל רכב.

לי לא היו בעיות ברכב בכלל.

חבר שהתייעץ עם מנהל במוסך סיטרואן, קיבל המלצה חמה על הקקטוס, מבחינת אמינות.

דברים נוספים... תשאלי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
(בדאסטר יש גיר רובוטי שאני אישית מעדיף להימנע ממנו).

בדאסטר יש גיר דו מצמדי (EDC) מעולה ונעים לנהיגה. הרבה יותר מתיבות הילוכים אוטומטיות רציפות.

בנוסף, הדאסטר האוטומטי חסכוני מאוד בדלק בזכות מנוע הדיזל העוצמתי שלו.

בסטייה קלה מהדיון כאן, אציין שרק בשבוע שעבר נכנסתי לסוכנות דאצ'יה בחיפה והופתעתי לגלות שלמעט דגם הדיזל 4X4 המאובזר והיקר, אין יותר דאסטר ידני, אין יותר דאסטר בנזין...

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

המחיר שקבלת ממש טוב! באיזה סוכנות קבלת את ההצעה?

לפני כשנה קבלתי הצעה לידנית טורבו בנזין במחיר יותר גבוה.

עשיתי נסיעת מבחן והרכב הרגיש לי מצויין - מבחינת נוחות, הגה מתקשר, כח זמין, מרחב.

עכשיו גם מקבלים 5 שנים אחריות.

לדעתי במחיר הזה זו עסקה מצויינת.

פורסם

הייתי שבוע שעבר בסיטרואן.

ניסיתי להתעניין בטרייד אין לפי הפרסומות שלהם.

קיבלתי הצעה סבירה אבל לא מחיר מחירון ( לדברי הנציג זה תופס רק לרכבים עד גיל 5).

הוא ניסה לדחוף את הc3 ולא התייחס לקקטוס ולפי מה שהבנתי הם מחכים לחברת השכרה או ליסינג שתקנה את כל המלאי הקיים.

בנוסף הוא אמר שהקקטוס הידני לא נמכר יותר ואפשר להשיג אותו רק בתור יד ראשונה

ב65k לאטמוספרית ו75k לטורבו.

המחיר שקיבלת נראה פנטסטי.

ב0 קילומטר הקקטוס נמכר ב85k

Sent from my Le X829 using Tapatalk

• תוכן חדש...