Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש לי כרגע קיה פיקנטו 2015 לפי המחירון השווי שלה בערך 60K.

אני מחפש כיוונים לרכישת רכב חדש אוטומט (חדש בלבד... מיבואן או 0ק"מ או כל פטנט אחר מהסוג הזה)

עיקר הנסיעות הן עירוניות - בין עירוניות קצרות.

עקרונית אני מעוניין יותר מרכב פנאי-ג'יפון... חשבתי ברצינות על סוזוקי ג'ימני אבל אני לא אלך על זה כי הוא לא נוח בכלל ואני גם לא באמת רוצה רכב עם 2 דלתות. אבל מבחינת נראות חיצוני לטעמי הוא הכי מתאים למה שאני מחפש.

גם סיטרואן קקטוס מאוד יפה בעיניי אבל אני לא אלך עליה בגלל שוק יד 2 גרוע וגם בגלל שלהבנתי היא מגיעה רק בגרסא ידנית.

השקעה של עד 100K בלי חריגות.

LONG SHOT אבל אולי יש משהו היברידי בתקציב הזה? היברידי מבחינתי זה יתרון עצום גם אם לא עומד בשאר הקריטריונים.

יש המלצות או שאין משהו רלוונטי במחיר שאני מעוניין בו? או אולי רעיונות אחרים? כל עצה תתקבל בברכה.

עריכה אחרונה על ידי luis
פורסם

קקטוס קיימת גם עם גיר אוטומטי.

אחת העיסקאות המשתלמות היום בענף הרכב עם 5 שנות אחריות.

יש אותה גם בשוק היד שניה 0 ק"מ במחירים טובים.

שווה בדיקה.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
קקטוס קיימת גם עם גיר אוטומטי.

אחת העיסקאות המשתלמות היום בענף הרכב עם 5 שנות אחריות.

יש אותה גם בשוק היד שניה 0 ק"מ במחירים טובים.

שווה בדיקה.

אחריות ארוכה לא מרשימה אותי. אני מגיע מ KIA עם "7 שנות אחריות". ובינתיים, כל מה שהייתי צריך לתקן לא נכלל באחריות או שהאחריות עליו נגמרה.

איך אתה מכתיר את הקקטוס כעסקה מבין המשתלמות ביותר? להבנתי הדגם צפוי לעבור מתיחת פנים שנה הבאה מה שאומר שמי שקונה לפני המתיחת פנים מפסיד.

פורסם

ג'ימני זה לא מה שאתה מחפש, ולא בגלל מס' הדלתות. זה פשוט רכב עם יכולת שטח אמיתית ששרד איתנו עוד משנות ה-90, לא לגמרי ברור איך. בצד הכביש הוא מספק בטיחות פאסיבית שמעולם לא נבחנה ונעה כנראה בין מזעזע למחריד, התנהגות כביש גרועה, מרכז כובד גבוה, אבזור מועט ונוחות לא קיימת. אבל בשטח הוא מעולה.

אתה יכול לחפש סוזוקי איגניס, אם הפיקנטו היתה בסדר יש מצב שהוא יתאים לך.

הקקטוס האוטומטי נמכר ביד 1 אפס ק"מ ב-85. בשביל מה שאתה מקבל במחיר הזה (נוחות, מרחב, מנוע לא רע ועיצוב מעניין) זו עסקה מעולה. בטח אם החלונות האחוריים לא מפריעים לך.

ב-101,000 (חריגה, אני יודע) יש לך פיג'ו 2008 מיד 1 אפס ק"מ.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

מה שאתה מבקש, ג'יפון קטן, חדש, עד 100 אלף ₪ ועם סחירות גבוהה - לא קיים ( חוץ מסוזוקי שאינך מעוניין לקנות ). מה שיכול להתאים לדרישות שלך ( מאזדה cx3, הונדה hrv, טויוטה chr , סוזוקי ויטרה ) משמעותית מעל התקציב. רכבים צרפתיים כמו רנו קפצ'ור לא נחשבים לסחירים. דאצ'יה דאסטר לא ממש מפנק, אבל נכנס לתקציב.

אני לא יודע מה הסיבה להחליף את הרכב הנוכחי, אבל אם אין ממש סיבה חיונית, מדובר בהפסד כספי לא קטן.

בכל מקרה, תצטרך להתגמש איפשהו - או בעניין הסחירות, או על רכב חדש או להגדיל את התקציב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ובהצלחה דרך אגב עם הפיקנטו: גם על ex יד ראשונה עם ק"מ נמוך מבקשים פחות מ-60 ביד 2 (בין 50 ל-55). אם הנתונים שלך מעולים (ex, יד ראשונה פרטית, ק"מ נמוך, רכב מטופל ונקי ובלי תאונות) לדעתי מחיר של 50 וקצת יהיה הצלחה גדולה.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

טוב זה ברור למה - פיקנטו חדשה 2018 נמכרת ב 67 אלף ₪ מ 0 קילומטרים. מי ישלם 60 אלף על 2015?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)
אחריות ארוכה לא מרשימה אותי. אני מגיע מ KIA עם "7 שנות אחריות". ובינתיים, כל מה שהייתי צריך לתקן לא נכלל באחריות או שהאחריות עליו נגמרה.

איך אתה מכתיר את הקקטוס כעסקה מבין המשתלמות ביותר? להבנתי הדגם צפוי לעבור מתיחת פנים שנה הבאה מה שאומר שמי שקונה לפני המתיחת פנים מפסיד.

הקקטוס נותן תמורה מצויינת למחיר. גם באולם התצוגה (יש שם גמישות מסויימת) ובמיוחד באפס ק"מ.

האחריות הארוכה תורמת לסחירות העתידית.

הרכב מדליק מבחינת עיצוב, הוא נוח מאוד ומאובזר לא רע בכלל. המנוע חזק והגיר יפני.

קראתי פעם בסקר ביקוש לרכבי יד שניה שהקקטוס מבוקש.

לא יודע עד כמה זה יהיה נכון כשתרצה למכור בעוד x שנים.

זה לא באמת משנה לדעתי.

כי אם הרכב מתאים לך ולמעשה אין לו יותר מידי מתחרים במחיר הזה, אז הבחירה נכונה וטובה לך.

בצע נסיעת מבחן ותחליט.

מתיחת הפנים תגיע כנראה רק ב 2019 ככה שזה לא ממש ישפיע עליך (שנתון אחר, אולי גם מחיר אחר).

עריכה אחרונה על ידי markb205

היום corolla cross 2022

פורסם
ובהצלחה דרך אגב עם הפיקנטו: גם על ex יד ראשונה עם ק"מ נמוך מבקשים פחות מ-60 ביד 2 (בין 50 ל-55). אם הנתונים שלך מעולים (ex, יד ראשונה פרטית, ק"מ נמוך, רכב מטופל ונקי ובלי תאונות) לדעתי מחיר של 50 וקצת יהיה הצלחה גדולה.

אני קניתי אותה ב 77 (דגם ה 1.2 לא ה מנוע 1000).. מהיבואן הרשמי לא מסוכניות ה0 ק"מ יד 1.

אני חושב שיהיה לי קל יותר למכור כי הרכב עדיין במסגרת ה3 שנות אחריות המלאות.

אני לא לחוץ על לקנות כרגע, אני יותר סוקר את השוק.. אני מחכה גם שיהיה מבצע חבר ואז מקבלים הנחה מאוד גדולה.

פורסם
הקקטוס נותן תמורה מצויינת למחיר. גם באולם התצוגה (יש שם גמישות מסויימת) ובמיוחד באפס ק"מ.

האחריות הארוכה תורמת לסחירות העתידית.

הרכב מדליק מבחינת עיצוב, הוא נוח מאוד ומאובזר לא רע בכלל. המנוע חזק והגיר יפני.

קראתי פעם בסקר ביקוש לרכבי יד שניה שהקקטוס מבוקש.

לא יודע עד כמה זה יהיה נכון כשתרצה למכור בעוד x שנים.

זה לא באמת משנה לדעתי.

כי אם הרכב מתאים לך ולמעשה אין לו יותר מידי מתחרים במחיר הזה, אז הבחירה נכונה וטובה לך.

בצע נסיעת מבחן ותחליט.

מתיחת הפנים תגיע כנראה רק ב 2019 ככה שזה לא ממש ישפיע עליך (שנתון אחר, אולי גם מחיר אחר).

כשהסתכלתי עליו בפעם הראשונה גם התלהבתי אבל אז גיליתי שהאבזור הבטיחותי שלו על הפנים, הוא אפילו לא נכנס לסקאלה בגלל שלא היו לו מספיק כריות אוויר.. אני רואה שעכשיו זה השתנה... אז אולי כדאי באמת לשקול אותו שוב.

מה לדעתך החסרונות שלו? בכל זאת תג מחיר נמוך יחסית למתחרים.

אישית אני נוטה פחות לרכבים צרפתיים יש לי קצת דעה קדומה עליהם.

פורסם

חסרונות:

נושא החלונות במושב האחורי.

ובעיקר דעות קדומות שמשפיעות עדיין על מחיר המחירון.

אחת הדרכים של היבואן לגרום לרוכש הפוטנציאלי לא להסתמך על הדיעות הקדומות היא האחריות.

מדובר, דרך אגב, באחריות מלאה לחמש שנים. לא מה שאתה מכיר מהקיה (3 מלאות ועוד 4 חלקיות מאוד).

מה היו התקלות בקיה (רכב שנחשב לאמין מאוד) שלא כוסו במסגרת האחריות המלאה?

היום corolla cross 2022

פורסם
חסרונות:

נושא החלונות במושב האחורי.

ובעיקר דעות קדומות שמשפיעות עדיין על מחיר המחירון.

אחת הדרכים של היבואן לגרום לרוכש הפוטנציאלי לא להסתמך על הדיעות הקדומות היא האחריות.

מדובר, דרך אגב, באחריות מלאה לחמש שנים. לא מה שאתה מכיר מהקיה (3 מלאות ועוד 4 חלקיות מאוד).

מה היו התקלות בקיה (רכב שנחשב לאמין מאוד) שלא כוסו במסגרת האחריות המלאה?

בתאכלס הדברים הרגילים...

אבל מבחינתי מה שהכי הרגיז אותי זה שהייתי צריך להחליף מצבר ואז התברר לי שמצבר לא נכלל במסגרת ה 3 שנים.

אולי אני תמים אבל אני חושב שזה מטעה מאוד לומר 3 שנות אחריות ולא לעשות גילוי נאות בולט עם רשימת החלקים שלא נכללים במסגרת ה 3 שנים.

המצבר הלך חודשיים אחרי תום האחריות עליו והם גבו ממני מחיר מלא על זה.

בכלל כל מה שקשור לצרכנות בארץ זה הכל הטעיות.

פורסם

אגב, מה לגבי סיאט ארונה. המחירון שלה בדגם הבסיסי הוא 110...

אם יהיה מבצע של חבר או של מועדון הוט כנראה המחיר ירד לתקציב שלי איזור ה 100.

פורסם (נערך)

אחריות על מצבר תמיד לא נכללת באחריות של הכללית של הרכב.

ממה שאני מכיר, אחריות על מצבר תקפה ברוב המקרים לשנתיים.

זו ממש לא הטעיה.

האחריות תמיד לא כוללת רכיבים מתכלים כמו מצבר, צמיגים, בלמים או מגבים. לא רק בקיה שלך.

ארונה בהחלט חביבה ומתומחרת נכון.

לא מאמין שבימי מכירות המחיר שלה יגיע לתקציב שלך.כי היא מתומחרת נמוך מלחתחילה.

האחריות שם לשנתיים (עם אופציה לשנה שלישית בתוספת תשלום). ומוניטין אמינות הגיר האוטומטי לא מצטיינת.

אם אתה ממתין, עוד כמה חודשים צריכה להגיע הקיה סטוניק, קרוסאובר קטן שיתחרה בארונה.

כמו גם הסיטרואן c3 איירקרוס.

עריכה אחרונה על ידי markb205

היום corolla cross 2022

פורסם

מארק, לפחות בטויוטה וביונדאי שהיו להוריי בעבר, כן הייתה אחריות על המצבר. כמדומני גם ברנו הייתה אחריות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...