Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסוזוקי שהיתה לי המצבר סיים את חייו לאחר 23 חודשים.

זה היה מזל. כי האחריות היתה ל-24 חודשים (לרכב היתה אחריות מלאה לשלוש שנים).

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

התגובות של אנשים לשאלות הן לעיתים- דעות קדומות

כמי שחורשת את נושא רכישת רכב סופר מיני מזה מספר חודשים לעיתים כמה שעות ביום אני יכולה להגיד לך שמנוע 3 צילנידרים רועד לקחת בחשבון. תבחן טוב טוב את הרקע של הרכב. חלק דעות קדומות וחלק ממש לא. אז תלוי כמה בא לך לבלות במוסך.. אם לא- תנסה לאסוף כמה שיותר מידע על הרכבים פגו וסיטרואן...

חסרונות:

נושא החלונות במושב האחורי.

ובעיקר דעות קדומות שמשפיעות עדיין על מחיר המחירון.

אחת הדרכים של היבואן לגרום לרוכש הפוטנציאלי לא להסתמך על הדיעות הקדומות היא האחריות.

מדובר, דרך אגב, באחריות מלאה לחמש שנים. לא מה שאתה מכיר מהקיה (3 מלאות ועוד 4 חלקיות מאוד).

מה היו התקלות בקיה (רכב שנחשב לאמין מאוד) שלא כוסו במסגרת האחריות המלאה?

פורסם
התגובות של אנשים לשאלות הן לעיתים- דעות קדומות

כמי שחורשת את נושא רכישת רכב סופר מיני מזה מספר חודשים לעיתים כמה שעות ביום אני יכולה להגיד לך שמנוע 3 צילנידרים רועד לקחת בחשבון. תבחן טוב טוב את הרקע של הרכב. חלק דעות קדומות וחלק ממש לא. אז תלוי כמה בא לך לבלות במוסך.. אם לא- תנסה לאסוף כמה שיותר מידע על הרכבים פגו וסיטרואן...

תגובתך לא מובנת.

לא הבנתי אם הרעידות במנועי 3 צילינדר קיימות מבחינתך או שזה חלק מדעות קדומות?

ומה היא דעתך על אמינות הסיטרואנים החדשים?

ובכלל, למה צריך לעשות חקר של כמה חודשים וכמה שעות ביום כדי להחליט מה הרכב הבא?

כל המידע היום נגיש מאוד + נסיעת מבחן בדגמים מעניינים ומתאימים.

היום corolla cross 2022

פורסם (נערך)
תגובתך לא מובנת.

לא הבנתי אם הרעידות במנועי 3 צילינדר קיימות מבחינתך או שזה חלק מדעות קדומות?

ומה היא דעתך על אמינות הסיטרואנים החדשים?

ובכלל, למה צריך לעשות חקר של כמה חודשים וכמה שעות ביום כדי להחליט מה הרכב הבא?

כל המידע היום נגיש מאוד + נסיעת מבחן בדגמים מעניינים ומתאימים.

אני פחות מכירה את הצרפתיות ולכן אתן לאחרים לענות. ממה שהכרתי בינתיים במסגרת התעניינותי ב 208 בעיקר.. מנוע 3 צילינדרים רועד יותר. היה פה שרשור של מישהו לפני חצי שנה ואחכ עוד התייחסויות דומות על אירועים של חוסר יציבות בסל"ד ולא היה איזה פתרון בעניין. חברי הפורום פה ציינו שלא ידוע להם על בעיה רחבה בהקשר כי לא היו עוד תלונות .. אבל לא כל מי שיש לו בעיה כותב בפורום אני מניחה.

בכל אופן, לי חשוב להתעמק ולהעמיק בידע לקראת רכישה בטח בתחומים שלא היה לי מגע איתם 10 שנים או בכלל לא (רכב צרפתי)

עבורי זאת הוצאה גדולה. עסקתי בזה במהלך החודשים האחרונים לסירוגין. התמקדתי ביפניות כי זה מה שהיה לי כל השנים והייתי מאד מרוצה עד היום. קודם כל רציתי להכיר את השוק כי הרכב האחרון שלי קניתי חדש ב 2008 והבנתי שהשוק השתנה מאד. גם הרכבים וגם מה שהולך עם יד 2 והמחירים. זה לוקח זמן להבין לעומק. כיום יש לי הרבה יותר ידע מעמיק בסופר מיני ובעולם הרכב כיום סביב הדגמים ששקלתי. לפני מספר ימים התחלתי להתעמק בטורבו ולשקול אפשרות של רכב צרפתי. על כל המשתמע מכך. הפניית מבט לא קלה עבור מי שלא בא מהעולם הזה. אבל כיוון שלא הייתי שלמה עם המכוניות שראיתי עד כה החלטתי לבחון. וזה המקום בו אני נמצאת על סף החלטה. מניחה שזה שלא התחברתי באמת לאף רכב גרם לכך שלוקח זמן.

לגבי נסיעות מבחן- הייתי צריכה מההתחלה לבקש נסיעות ארוכות וממליצה לך לפעול כך. כי לי נתנו 15 דקות שזה מה שמקובל ונורא קשה להתרשם כך לגבי רכב. שוב אני קונה רכב לטווח ארוך ועבורי זאת הוצאה גדולה עם רצון באמינות גבוה אז זה דורש יותר בחינה של הדברים. אני גם טיפוס מעמיק באופי שלי בהקשר לרכבים כי זה מרכיב מאד חשוב בחיי. מידע נגיש כן אבל כמה ממנו מבוסס? לשם כך ממליצה לבחון מספר מקורות מידע אמינים ולהצליב.כך צוברים ידע בעולם המוצף ידע . עובד עבורי.

יכול להיות שאצלך זה יהיה יותר מהר.

עריכה אחרונה על ידי medriving
פורסם (נערך)

בואו נדייק:

הבעיה המדוברת ב-208 דווחה פה. להבנתי הצנועה, זה המקרה היחיד המוכר של בעיה בדיוק כזו.

מנועי 3 צילינדרים, מטבעם לא מאוזנים, ולכן רועדים בלי קשר למוצאם. יש אמצעים שונים לבטל (או להפחית למינימום) את הרעידות. כמו לגבי כל אספקט אחר ברכב, יש כאלו שעבורם זה דיל ברייקר, ויש כאלו שלא מרגישים ברעידות בכלל. לכן, כדאי מאוד לבצע נסיעת מבחן פשוטה ולראות עד כמה זה מפריע באופן אישי לרוכש העתידי.

באופן כללי, כאשר יש בעיה סדרתית היא נחשפת ומדווחת די מהר. במנועים האלו לא ידוע עדיין על על בעיה סדרתית, אבל מכיוון שהם נמצאים איתנו מ-2014 זה מעט מוקדם להגיד שהם אמינים אבסולוטית.

בכל דגם ולכל יצרן יהיו מקרים בודדים של תקלות. שכן שלי כמעט נשרף למוות בסוזוקי סוויפט (מהדגם הקודם) שהתלקחה באופן ספונטני באמצע נסיעה עירונית רגילה לגמרי. זו לא בעיה סדרתית בסוויפט, ולכן המקרה הזה לא יכול להעיד לא על הדגם ולא על היצרן. לדעתי גם ה-208 של Dark muse לא באמת יכולה להעיד על הדגם באופן גורף. אני מכיר גם מאזדה 2 (מהדגם החדש) שהוחלף בה גיר לא הרבה זמן אחרי שעלתה לכביש. גם זה, כמובן, מקרה נקודתי.

הנה מה ש-dark muse בעצמו חושב על הדגם:

זה לא המנוע אם החליפו מנוע [emoji2] אני גם לא חושב שזו תושבת. אולי זה משהו חשמלי כי שוב, זה מתקשר לאורות דרך וגם להשפעת הפעלת המדחס. אני יכול להיות ראש קטן ולהדליק אורות ולנסוע בלי בעיה, אך יש לי חשש שאחרי האחריות אם יקרה משהו גדול, אני אשלם על זה ביוקר.

בכל אופן אני כבר אבדוק איתם אופציות. אין לי טענות כלפי הרכב בכללותו, מדובר בסופר מיני הכי משתלמת בישראל ואני עדין אמליץ עליה לכל אחד. זה שלי יש בעיה ברכב, זה לא אומר שאחרים לא יקבלו רכב נוח ואמין. גם ההתייחסות של היבואן היא סבירה בהחלט. פשוט קניתי רכב כדי להיות עם ראש שקט ולצערי נפלתי על מוצר פגום משהו. גם אם יצליחו לסדר את זה בסוף, אחרי כל הפירוקים וההרכבות, האמינות שלי מהרכב הספציפית הזה כבר ירדה וזה מאכזב.

ובכל אופן, אם הבחירה היא בין רכב שרועד מדי פעם כשלא מדליקים אורות לרכב שנשרף באופן ספונטני, אני יודע מה אני הייתי לוקח. אבל זה אני...

עריכה אחרונה על ידי pooh-bear

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
בואו נדייק:

הבעיה המדוברת ב-208 דווחה פה. להבנתי הצנועה, זה המקרה היחיד המוכר של בעיה בדיוק כזו.

מנועי 3 צילינדרים, מטבעם לא מאוזנים, ולכן רועדים בלי קשר למוצאם. יש אמצעים שונים לבטל (או להפחית למינימום) את הרעידות. כמו לגבי כל אספקט אחר ברכב, יש כאלו שעבורם זה דיל ברייקר, ויש כאלו שלא מרגישים ברעידות בכלל. לכן, כדאי מאוד לבצע נסיעת מבחן פשוטה ולראות עד כמה זה מפריע באופן אישי לרוכש העתידי.

באופן כללי, כאשר יש בעיה סדרתית היא נחשפת ומדווחת די מהר. במנועים האלו לא ידוע עדיין על על בעיה סדרתית, אבל מכיוון שהם נמצאים איתנו מ-2014 זה מעט מוקדם להגיד שהם אמינים אבסולוטית.

בכל דגם ולכל יצרן יהיו מקרים בודדים של תקלות. שכן שלי כמעט נשרף למוות בסוזוקי סוויפט (מהדגם הקודם) שהתלקחה באופן ספונטני באמצע נסיעה עירונית רגילה לגמרי. זו לא בעיה סדרתית בסוויפט, ולכן המקרה הזה לא יכול להעיד לא על הדגם ולא על היצרן. לדעתי גם ה-208 של Dark muse לא באמת יכולה להעיד על הדגם באופן גורף. אני מכיר גם מאזדה 2 (מהדגם החדש) שהוחלף בה גיר לא הרבה זמן אחרי שעלתה לכביש. גם זה, כמובן, מקרה נקודתי.

הנה מה ש-dark muse בעצמו חושב על הדגם:

ובכל אופן, אם הבחירה היא בין רכב שרועד מדי פעם כשלא מדליקים אורות לרכב שנשרף באופן ספונטני, אני יודע מה אני הייתי לוקח. אבל זה אני...

אני חושב שקצת גלשתם... בכל מקרה, כאמור אני נוסע כיום עם פיקנטו שיש לה מנוע 3 צילינדרים ואני לא יודע על איזה רעש אתם מדברים, אולי פשוט התרגלתי.

לגבי הסיטרואין קקטוס קראתי קצת ביקורות ולפי מה שהבנתי יש לרכב בעיה שבנסיעה יש ממש רעש של רוח שחודר לתוך הרכב. אני שונא את זה בבית אז בטח שזה פוסל את הרכב

פורסם

רעשי אוח וכביש מורגשים כמעט בכל רכב עממי.

מי שיותר ומי שפחות.

יש גם נהגים שזה ממש לא מפריע להם. וישנם כאלה שירגישו כל רעש קטן.

בפיקנטו למשל יש רעש כביש ורוח ברמה מורגשת.

בריצור, רק אתה יודע מה טוב לך.

לא לרכוש או לפסול רכב ע"פ מבחנים או דיעות של אחרים.

בצע נסיעת מבחן בעצמך.

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...