Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב, מקווה שכותב במקום הנכון, לא יודע אם זה שייך לפורום המשפטי בתכלס, אז אם כן, אם מישהו יכול להעביר לשם.

נגיד שמצאתי קונה לרכב שלי, והרכב משועבד לבנק, הקונה אמר: "אין בעיה, תדבוק בבנק מה מו מי, ונסגור."

השאלה שלי היא כזאת (מחולקת):

1) כמה זמן לוקח מהרגע שהקונה מעביר את הכסף עד שהשעבוד יורד ואפשר לעשות עברת בעלות בדואר?

2) אין אני יודע שהצ'ק/מוזמן לא יתבטל? (הבנתי מחבר סכמעט עורך דין שאפשר לעזות עברת כסף מחשבון לחשבון ואם לא עברו 3 ימים אפשר לבטל אותה, ומקרה של צ'ק צריכים לקחות 3 ימי עסקים כדי שאוכל להשתמש בכסף)

אם אפשר להסביר לי בעברית פשוטה מאוד (15 שנה בארץ אבל עדיין עולה חדש, חח), אשמח מאוד.

ותודה מראש על העזרה :-)

פורסם

לגבי התשלום: מזומן, צ'ק בנקאי או העברת " זהב " מחשבון לחשבון לא ניתן לבטל.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בטוח ב100% במה שאתה אומר?

כי מצאתי אשכול פה בפורום אחרי שכתבתי, ואומרים שאפילו שזה צ'ק בנקאי, הבנק לוקח 3 ימים כדי לבדוק אותו..

קצת מבלבל אותי כל הסיפור הזה :-(

Enviado desde mi ONEPLUS A3003 mediante Tapatalk

פורסם

אם אתה צריך במיידית להשתמש בכסף שנכנס לחשבון, כדי לשחרר את הרכב משיעבוד - מזומן או העברת זהב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

צ'ק בנקאי נבדק ע"י הסניף ומאושר מיידית - צ'ק רגיל 3 ימי עסקים (ובמקרים מיוחדים עד 10 ימי עסקים)

העברת זה"ב היא הכלי הנכון במקרה זה, הסרת השבעבוד במשרד הרישוי משודרת מהבנק ישירות למחשב משרד הרישוי - והשעבוד מוסר מיידית.

יש לוודא שהבנק גם דואג לשלוח ביטול שעבוד לרשם המשכונות (לוקח כמה ימים - אך לא מעכב העברת בעלות)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

נראה מה קורה בסוף, הסכים לעברת זהב, עכשיו חזר עוד פעם לצ'ק בנקאית, לא משנה לי 1 מ ה2 האלה.

אבל משהו אחר כבר מעדיף שלו, אעדכן אותכם בבוקר אם רוצים מה נסגר בסוף.

תודה רבה על העזרה חברים

Enviado desde mi ONEPLUS A3003 mediante Tapatalk

• תוכן חדש...