Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חנייה, טאבו וכל מה שמסביב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אנשים,

מזה 5 שנים שאני מתגורר בבניין בן 60 שנה בתל אביב באיזור שסובל ממצוקת חנייה רצינית.

בבניין יש 16 דירות. בין עמודי הבניין יש 10 מקומות חנייה. 8 רשומות בטאבו של 8 דירות ו2 שלא.

בחנייה משותפת אחת חונה כבר כדרך קבע אישה קשישה ואני לא מעוניין להפריע לה עקב גילה.

בחנייה השנייה במשך כל ה5 שנים חנתה משפחה ברוכת ילדים. גם להם לא הפרעתי בגלל הילדים.

המשפחה עזבה את דירתה ומכרה אותה לזוג צעיר ללא ילדים.

ניצלתי את ההזדמנות והתחלתי להחנות בחנייה הפנויה על בסיס מקום פנוי. אם אני מגיע אחרי עבודה והיא פנויה אני מחנה אם לא אני ממשיך לרבע שעה לפחות של חיפושי חנייה.

היום בשעות הערב המאוחרות אני מקבל טלפון ממשטרת ישראל "תרד מהר אנחנו ליד הרכב שלך" כאילו אני מינימום אנס נמלט. ירדתי לרכב לצלילי צעקות של תת האדם לובשת מדי משטרת ישראל שצעקה עליי איך אני לא מתבייש להחנות בחנייה של בן אדם, איזה חוצפן אני ומה נראה לי שאני עושה.

מיד שלפתי את מכשיר הנייד, הפעלתי מצלמה והסברתי לה יפה מאוד איך היא הולכת לדבר איתי מרגע זה ומה יקרה אם היא תמשיך לצעוק.

אני לא אפרט יותר מידי מה הלך שם אבל לבעל הדירה החדשה כמובן שלא היה רישום טאבו להראות לי שזאת הדירה שלו. בשלב הזה אמרתי לגברת לבושת המדים שאני לא מעוניין יותר לשמוע ממנה ואם היא תפנה אלי שוב אני אתלונן. התקשרנו לבעל הבית שלי שאמר בפירוש שהוא הוציא טאבו של הבניין והחנייה לא בבעלות של אף אחד. השכן החדש מצידו טוען שהוא קנה את הדירה ביחד עם החנייה וכמו שלא החנתי לדיירים הקודמים בחנייה אני צריך לכבד גם אותו.

הסברתי לו במילים יפות שדעתו לא מעניינת אותי. לא הסכמתי להזיז את הרכב שלי והשארתי לו את מספר הנייד שלי. אמרתי לו שבמידה ויהיה לך מסמך המוכיח שהחנייה שלו שישלח לי אותו ואני לא אחנה יותר. במידה והמצב שונה הוא מוזמן להחנות בחנייה על בסיס מקום פנוי.

השכן כמובן לא אהב את התשובה שלי אבל בזה סיימתי את השיחה איתו.

אשמח לשמוע איך כדאי לי להתנהל במקרה הזה מול השכן החדש והאם נתקלתם במקרה דומה ואיך הוא הסתיים בסופו של דבר? מצד אחד אני ממש לא מוכן שדייר חדש יאמץ חנייה ציבורית כפרטית. מצד שני אני קצת חושש מנזק לרכב שלי כתוצאה מכל הוויכוח.

פורסם

יודע מה הזוי?

בפעם האחרונה שהזמנתי משטרה בגלל מישהו בחניה שלי - עד שלא הצגתי לשוטר טאבו, לא הסכים אפילו לבדוק במסוף למי הרכב שייך.

פורסם

הצדק עימך. אני הייתי מעביר לשכן החדש נסח טאבו עדכני ותשריט בית משותף על מנת שיבין באופן ברור כי אין בסיס לטענותיו.

החלק המעניין בכל הסיפור הינו מנהגה של משטרת ישראל לנהוג ביעילות ותקיפות במקרים חסרי כל ביסוס.

פורסם

איך כדאי לך להתנהל? אל תתנהל. אין טאבו שאומר שהחנייה היא של השכנים החדשים. שילכו לחפש. זה שאתה מטוב ליבך לא החנת כשהדיירים הקודמים היו זה משהו אחר ובכלל לא קשור לנושא.

פורסם

הוא עוד יוכל לעשות לך נזקים לרכב במידה ותמשיך לחנות שם , תנסה לפחות להתקין מצלמה באזור החנייה .

פורסם

התנהלת בצורה מצויינת.

בהחלט ממליץ גם על מצלמה.

לפי דעתי זה מה שהיה, מוכר הדירה הקודמת אמר: "אין חניה בטאבו אבל אף אחד לא חונה בחניה שם אז תחשוב על זה כאילו היא שלך"

כנראה שגם המשפחה הקודמת חיזקה את הטענה הזו ומכאן חשב שהחנייה היא רק שלו.

זה שהגיב שהשוטרת עם מבטא צרפתי, אפשר להסביר למה?

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תוכיח לשכן שאין לו חניה בטאבו עם המסמכים מבעל הדירה שלך. אם השכן החדש קנה את הדירה, קשה להאמין שהוא לא בירר בטאבו לפני אם מוצמדת חניה לדירה. אם הוא באמת לא בדק, הוא ממש טמבל.

נגד שוטר כזה אין יותר מדי מה לעשות, טוב מאד שצילמת הכל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אהלן אנשים,

מזה 5 שנים שאני מתגורר בבניין בן 60 שנה בתל אביב באיזור שסובל ממצוקת חנייה רצינית.

בבניין יש 16 דירות. בין עמודי הבניין יש 10 מקומות חנייה. 8 רשומות בטאבו של 8 דירות ו2 שלא.

בחנייה משותפת אחת חונה כבר כדרך קבע אישה קשישה ואני לא מעוניין להפריע לה עקב גילה.

בחנייה השנייה במשך כל ה5 שנים חנתה משפחה ברוכת ילדים. גם להם לא הפרעתי בגלל הילדים.

...

גם שאר חמשת המשפחות ללא חנייה גם הם היו רחמנים כמוך ולא חנו אף פעם בחניות אשר לא רשומות בטאבו.

דבר זה מסתדר בעיר שיש בה חניות ברחוב ואז באמת אין צורך להתעקש ולריב, אף בעיר בעלת מצוקת חנייה כת"א, באמת צדיקים.

פורסם

אפשר להוציא באינטרנט נסח טאבו של הבניין והדירות תמורת תשלום קטן. שווה לך להוציא ולשמור אצלך למקרה הצורך.

פורסם

לגבי השוטרת,זה לא למה,זה איך ידעתי.

כפי שאמרו זה מאוד תלוי כמה ניסיון יש לשוטר שמגיע למקום.

מחזק את ההצעה להחזיק נסח טאבו זמין,אני מקוה שאתה צודק ולדירה של השכן אין הצמדה של החניה.

אני מאמין שהשכן כבר בדק בעצמו.

• תוכן חדש...