Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי 3 שנים עם המאזדה 3 הגיע הזמן להתרענן ואשמח לעצה מתוך האופציות הנ"ל:

מאזדה 3 (1.5) ששזה more of the same ותא המטען נהיה קטן מדי עבורנו

סקודה 1.0 בנזין, טויוטה קורולה, רנו מגאן (גרנד קופה ) 1.4 בנזין , יונדאי I35 , קיה פורטה

כרגע ההתלבטות האמיתית (אלא אם תעירו את עיני ) היא בין הסקודה והרנו

הפרמטרים החשובים מבחינתי הם : בטיחות, נוחות , תא מטען גדול ולא יזיק גם כח זמין

תודה ואחלה סופש

פורסם (נערך)

נוחות -רנו גרנד קופה, ומנוע בנזין הוא 1.2.

תא מטען האוקטביה לוקחת בקלות את הקטגוריה בכלל.

בטיחות אני דיי בטוח שרק לאוקטביה יש מערכות בטיחות מקוריות ושאר המכוניות מסתפקות במובילאיי.

כוח זמין גם יתרון שהולך לסקודה ואחריה הרנו.

בקיצור האוקטביה מתאימה יותר לדרישות שלך, והרנו מקום שני מלבד בנוחות.

בין אלנטרה לפורטה אין הרבה הבדלים , רק הגיר והאלנטרה קצת יותר מודרנית.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

גם לקורולה יש מערכות בטיחות.

לרנו אין.

האוקטביה בחירה מצויינת שמהווה שדרוג ענק מול המאזדה שלך (בכל מה שקשור לשימוש כרכב משפחתי). והיא עונה מצויין על הדרישות שלך.

לא מזמן נכנס ג'יפון במחיר תחרותי לציי הרכב, מיצובישי asx. בדוק אם מוצע אצלכם.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם (נערך)

אני מנסה להבין מה פשר התגובה הזו.

למרות שכבר הוזכר שלאוקטביה יש מערכת בטיחות מקורית שכוללת בלימה אוטונומית לעומת מוביל איי בגרנד קופה ולמרות שהביצועים של המגאן קצת פחות טובים מאלו של האוקטביה ולמרות שפותש אכן ביקש תא מטען גדול, וגם האוקטביה כנראה יותר טובה מבחינת הנדסת אנוש, איך בדיוק הגרנד קופה טובה יותר בהכל להוציא את תא המטען?

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

גם אני לא רואה במה המגאן עדיפה על האוקטביה. כן יש לה קצת יותר אבזור נוחות אבל היא לא מלוטשת ברמה של הסקודה והיעדר מערכות בטיחות מתקדמות הופך אותה ללא כדאית בעיני.

הביצועים של האוקטביה 1 ליטר לא רעים בכלל והיא אפילו תרגיש מהירה יותר מהמאזדה עם מנוע 1.5 ליטר אבל נסה לבקש את האוקטביה 1.4 החזקה והנעימה יותר.

במידה וניתן לבדוק אופציות נוספות אני ממליץ לבדוק את יונדאי איוניק. מעבר לחיסכון בדלק ובשווי שימוש היא מאובזרת היטב כולל אבזור בטיחות מקורי מתקדם ומציעה חבילה משפחתית מוצלחת.

פורסם
אני מנסה להבין מה פשר התגובה הזו.

?

אין טעם. היסטוריית הפוסטים של CRuzer מלמדת שחובב סקודה הוא לא, ובכל השוואה בה סקודה (לא משנה איזו) היא אחת האופציות, ימליץ על משהו אחר (קורולה וקרוז הן החביבות עליו) מבלי להתחשב בדרישות פותח השרשור.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

אני מוצא רק חסרון אחד בסקודה - הבליטה בריצפה בשורה השנייה. אם זה לא מפריע, לדעתי מדובר ברכב משפחתי הכי מוצלח שאפשר לקחת בליסינג ( אני מדגיש - בליסינג תפעולי).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה לכל העונים, שתי שאלות,:האם המנוע של הסקודה נותן מספיק כח זמין ? (1.0) כמוכן, כמהמשמעותיות מערכות הבטיחות המתקדמות שמוצעות בסקודה , האם יש מישהו שהתנסה בכך (תכלס האם הן יותר מטרד או באמת יעילות ) , ייתרון נוסף שאני רואה לרנו הוא במצלמת רברס (סתם כי רגילים מהמזדה) שלא קיימת בסקודה , אגב, איןבשום מקום תוצאות מבחני ריסוק של הרנו שזה קצת מטריד למען האמת.

פורסם

כוח המנוע של האוקטביה 1 ליטר מספק לגמרי. אולי במצבי קיצון של רכב עמוס + עליה תלולה היא תרגיש טיפ טיפה כבדה אבל בכל מצב אחר יחידת ההנעה הזאת מספקת לגמרי.

יצא לי להתנסות במערכת שמירה על הנתיב של האוקטביה שעבדה בצורה טיפה קריפית בעיני בהחזרת הרכב לנתיב. מצד שני זאת הייתה התנסות קצרה מאוד כך שלא בטוח שזה המצב ביום יום. בלימה אוטונומית לשמחתי לא יצא לי לבדוק.

מצלמה רוורס אפשר לנסות לבקש מקצין הרכב, לא חושב שזאת סיבה לא לקחת רכב.

תוצאות מבחן הריסוק של מגאן גרנד קופה זהות לאלה של מגאן האצ'בק שכן נבחנה ביורו אנקאפ. המגאן נבחנה בשנת 2015 לפני החמרת הדרישות בנושא מערכות בטיחות. במידה והייתה נבחנת היום ללא מערכות בטיחות היא לא הייתה זוכה ב-5 כוכבים.

פורסם

איך הסקודה נוסעת תוכל לקרוא במבחן שנערך לה כאן;http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/2807/%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%A0%D7%99%D7%9D/%D7%A1%D7%A7%D7%95%D7%93%D7%94-%D7%90%D7%95%D7%A7%D7%98%D7%91%D7%99%D7%94---%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F-%D7%93%D7%A8%D7%9A---%D7%90%D7%91%D7%95%D7%9C%D7%95%D7%A6%D7%99%D7%94

פורסם
אתה תהנה מהרנו,היא נוחה בהרבה מהאוקטביה הנוקשה,וגם יותר מרווחת.

מוזר. האוקטביה מרווחת להפליא בזמן שממה שקראתי על הרנו בינתיים הבנתי שהמרווח לרגליים מאחור לא מדהים.

שוב, ממה שקראתי לא ניסיתי בעצמי.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

אוקטביה מרווחת קצת יותר מאחורה, והבגאז' שלה ללא תחרות מול כל רכב סדן מבחינת הנוחות ( דלת חמישית).

רנו אופציה עדיפה למי שמוגבל בדלק.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...