Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלות? השקת סובארו XV החדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האם מערכות הבטיחות יהיו בכל הדגמים או רק במאובזרים?

המולטימדיה תתמוך בעברית? (הנוכחית לא)

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

ההורדות מחיר לא ממש קריטיות והם לרוב מחזירות מחיר ישן שהיה לחלק מהדגמים.

השקה מאוד מאכזבת, אמרו בעבר שה-XV יהיה הראשון לקבל מערכות בטיחות מקוריות, אבל כרגע זה מותנה רק בדגם היקר.

טלקאר יכולים להמשיך לישון בשקט עם הספורטאג' והנירו.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
האם מערכות הבטיחות יהיו בכל הדגמים או רק במאובזרים?

המולטימדיה תתמוך בעברית? (הנוכחית לא)

מערכת הבטיחות כלולה רק ברמת הגימור הבכירה, שנקראת אייסייט, על שם המערכת. היא מוצעת עם שני המנועים.

מערכת המולטימדיה לא תומכת באופן טבעי בעברית, אבל היא כוללת קאר פליי ואנדרואיד אוטו, שכן תומכים.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

הוזלה נחמדה של הפורסטר.

האם שמו פתחי מזגן לאחור בxv? המזגן טוב אבל בכל זאת - היה משמח את הילדים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

שאלה לבעלי סובארו - כמה בעיית השמן משפיעה ביום יום? אתם בודקים שמן בתדירות גבוהה? או שסומכים על ההתרעה של הרכב?

פורסם
שאלה לבעלי סובארו - כמה בעיית השמן משפיעה ביום יום? אתם בודקים שמן בתדירות גבוהה? או שסומכים על ההתרעה של הרכב?

לי לא היה חסר שמן בכלל טפו טפו טפו, ולא לעוד ארבעה xv שאני מכיר בשכונה, אבל זה לא מייצג מספיק.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לאור ההצהרות על מערכות הבטיחות המקוריות ציפיתי שזה יהיה סטנדרט בכל הדגמים. מאכזב מאוד שכמו בשנות ה-90 עם ה-ABS וכריות האוויר בטיחות חזרה להיות תלויית רמת גימור. בימים בהם התרעת סטייה וקרבה מחוייבים בחוק אני מצפה שהרכב יגיע לכל הפחות עם בלימה אוטונומית והתרעה/תיקון סטייה מהנתיב בהתאם למה שמציע היצרן.

גרסת סדאן עם מנוע 2 ליטר של האימפרזה הייתה צפויה ונשמעת מעניינת אבל לפי המפרט של ה-XV היא בטח לא תוצע עם מערכות בטיחות בקרוב, וגם אם כן לא באותו המחיר, ולכן מאזדה 3 נשארת המשפחתית היפנית הכי מעניינת ומשתלמת.

פורסם
בודק לפני נסיעות ארוכות יחסית, אבל בעיקר סומך על הנורה האדומה מחוסר ברירה (לא כיף לבדוק שמן כל הזמן).

לאחרונה יצא לי למלא קצת יותר מ-4 ליטר שמן בין טיפול לטיפול.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם
בודק לפני נסיעות ארוכות יחסית, אבל בעיקר סומך על הנורה האדומה מחוסר ברירה (לא כיף לבדוק שמן כל הזמן).

לאחרונה יצא לי למלא קצת יותר מ-4 ליטר שמן בין טיפול לטיפול.

איזה מנוע, 1.6 או 2.0? ואיזה שנה??

והאם עשית הרצה לפי הספר? (במידה והרכב יד ראשונה).

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

עשו יותר מדי עניין מבעיית השמן הזאת. לדעתי היא לא ראויה להיקרא כבעיה כלל. ההתרעה נדלקת משמעותית לפני שמפלס השמן הופך להיות קריטי - לא מדובר בנזילות בלתי נשלטות.

כדי לסבר את האוזן אספר את קורות האימפרזה שהייתה לי (שהיא די מקרה קיצון בחברה בה אני עובד שאיתי ביחד היו מעל 40 רכבים כאלה):

30000 ק"מ הראשונים, מילאנו ליטר שמן בערך כל 5000 ק"מ.

30000 ק"מ שאחריהם, ליטר לכל 10000 בערך.

לאחר מכן, מילוי רק בטיפולי 15, לא נדלקה התרעה.

נורא? לדעתי לא.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם
איזה מנוע, 1.6 או 2.0? ואיזה שנה??

והאם עשית הרצה לפי הספר? (במידה והרכב יד ראשונה).

מנוע 1.6

מדובר על רכב חברה. אני הבעלים השני של הרכב, אבל מהכרות טובה עם הבעלים הקודמים - הוא נוהג מאוד מאוד רגוע.

עשו יותר מדי עניין מבעיית השמן הזאת. לדעתי היא לא ראויה להיקרא כבעיה כלל. ההתרעה נדלקת משמעותית לפני שמפלס השמן הופך להיות קריטי - לא מדובר בנזילות בלתי נשלטות.

כדי לסבר את האוזן אספר את קורות האימפרזה שהייתה לי (שהיא די מקרה קיצון בחברה בה אני עובד שאיתי ביחד היו מעל 40 רכבים כאלה):

30000 ק"מ הראשונים, מילאנו ליטר שמן בערך כל 5000 ק"מ.

30000 ק"מ שאחריהם, ליטר לכל 10000 בערך.

לאחר מכן, מילוי רק בטיפולי 15, לא נדלקה התרעה.

נורא? לדעתי לא.

לפי מה שאני יודע, הבעיה קיימת בעיקר ב-XV.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם (נערך)

מעניין - אני מכיר כמה בעלי XV ולאף אחד מהם לא הייתה בעיה כזאת.

לעומת זאת, כמעט כל מי שאני מכיר (עשרות כאלה!) שיש/היה לו אימפרזה הבעיה הופיעה, בעיקר בשנה הראשונה.

דרך אגב, לאבא שלי היה אימפרזה (מהראשונות שהגיעו בסוף 2013), נהג רגוע וקפדן על הרכב ואצלו מעולם לא הייתה בעיית שמן.

כנראה שזה קשור לאופי נהיגה. צריך לקחת בחשבון שמכיוון שמדובר בגיר רציף שמשודך למנוע לא חזק אז גם נהג לא ממהר מוצא עצמו לוחץ בחוזקה על הדוושה לעיתים קרובות מדי.

עריכה אחרונה על ידי shaharper

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

בקיצור מעט מידיי מאוחר מידיי,

אכזבה מהיבואן לגבי רמות הגימור ומערכות הבטיחות שמגיעות רק ברמת גימור היקרה.

הייתה הזדמנות לסמל"ת לחטוף קצת ממכירות קיה ויונדאי אם היו נותנים את מערכות הבטיחות מדגם הכניסה.

כמו כן ציינתי שהערך המוסף של סובארו זה ה4X4, לכן הם צריכים לתת דגש על זה, ולהציע דגם ראלי עם הגבהות והצמיגים הנכונים, יחד עם מערכות בטיחות מקוריות אני חושב שהם ימכרו לא רע.

קארספורום, מחכים לתמונות מיום ההשקה כולל תמונות פנים מפורטות עם אפשר.

תודה.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

• תוכן חדש...