Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלות? השקת סובארו XV החדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יבואן מעאפן. ההבדל בין רמת הגימור הבסיסית והמיותר לבאה אחריה 1000 שח. היבואן יכל לספוג לטובת צרכני הליסינג.

מערכת בטיחות כזו יכלה לקדם לקוחות אבל שוב בוחרים בסובארו להתעלם מהלקחות ולהמשיך לדשדש..

גם ככה המנועים חלשים ביחס למתחרים. שיפצו בכיוון אחר.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יבואן מעאפן. ההבדל בין רמת הגימור הבסיסית והמיותר לבאה אחריה 1000 שח. היבואן יכל לספוג לטובת צרכני הליסינג.

מערכת בטיחות כזו יכלה לקדם לקוחות אבל שוב בוחרים בסובארו להתעלם מהלקחות ולהמשיך לדשדש..

גם ככה המנועים חלשים ביחס למתחרים. שיפצו בכיוון אחר.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

אני חושב שאתה קצת מתבלבל.

הפרש המחיר בין גירסת הבסיס למאובזרת הוא מלאכותי לגמרי ונועד בכדי שמצד אחד הלקוח הפרטי לא ירכוש את הדגם הבסיסי ומצד שני תהיה ליבואן אופציה למכור אותו ללקוחות הליסינג במחירים אטרקטיביים.

חברות הליסינג ישמחו לדחוף את הרכב ללקוחותיהם ועדיין להרוויח יפה מאוד כאשר ערך הגרט יהיה מנופח, בדיוק כמו שהם אוהבים.

גם הלקוחות יהיו שמחים שהם יוכלו לקבל ג'יפון (או סטיישן מוגבה) 4X4 עם יכולת שטח ואפילו קצת פוזה במחיר דיי דומה לקורולה/אוקטביה.

החיסרון היחידי הוא שהם ישלמו שווי שימוש מנופח, אבל זה מה יש..

מערכות בטיחות זה חשוב, אבל לא כולם חושבים שזה שיקול מכריע.

פורסם

עד שלסמל"ת באמת יש דגם טוב שמציע הרבה במחיר טוב הם שוב יורים לעצמם ברגל (אם לא בראש) עם ההחלטות ההזויות שלהם.

בשנת 2018 מערכת בטיחות מקורית היא סף מינימום נקודה.

גם צרכני הליסינג לא יבחרו בXV ויעדיפו עליו את הקוריאניות מהסיבה הזו. בטח מי שלא יורד לשבילים (וגם מי שכן).

את הצפצפה מכירים מהסבב הקודם ולכן לא יבחרו בה.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

לילה טוב חברים,

מתנצלים על העיכוב הקל, אבל עכשיו (או מחר בבוקר, לא חייבים ממש עכשיו) תוכלו לקרוא את כל הפרטים ואת ההתרשמות שלנו מהנהיגה הראשונה בידיעה המלאה.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

תודה על הסקירה.

אני אמשיך להתייאש מהיבואן הזה.

בהמשך לשנים האחרונות, הדגם היחיד שהיבואן "רוצה למכור" הוא ה-XV.

עצם קיום רמת האיבזור קלאסיק באולמות התצוגה היא לעג - מקומה ב-0 ק"מ בלבד בהנחות יפות.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם
לילה טוב חברים,

מתנצלים על העיכוב הקל, אבל עכשיו (או מחר בבוקר, לא חייבים ממש עכשיו) תוכלו לקרוא את כל הפרטים ואת ההתרשמות שלנו מהנהיגה הראשונה בידיעה המלאה.

יש יציאות מיזוג לאחור?

יש תמונות נוספות למה שמופיע בכתבה?

בנוסף, נושא התחממות הגיר קצת מטריד, לא? או שמדובר על מעברים שיועדו מראש רק לרכבי שטח קשים?

תודה!

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אין יציאות מיזוג לאחור.

התחממות הגיר קרתה לנו ולעוד רכב או שניים עם מנוע 1.6, וזה קרה בעליה שרוב הרכבים עלו אותה בסופו של דבר.

המדריך לאחר שהרכב חנה זמן מה , ניסה שוב והצליח לדבריו ללא קושי מסוים.

פורסם

סמל"ת רוצים למכור 4,000 יחידות ב-2018, כנראה שהם מסתמכים על הדגם הבסיסי שיימכר ב-0 ק"מ ובמבצע "חבר" ב-120K.

מתי כבר הרגולטור ישים סוף לשיטה הזאת, שבה דופקים מחירי מחירון שאף אחד לא משלם אותם, כדי למכור אחר-כך בהנחות של 20% מהמחירון כביכול.

פורסם

מתי כבר הרגולטור ישים סוף לשיטה הזאת, שבה דופקים מחירי מחירון שאף אחד לא משלם אותם, כדי למכור אחר-כך בהנחות של 20% מהמחירון כביכול.

ביום שהלוביסט שלך ושלי יהיה חזק יותר מהלוביסטים של חברות הליסינג...

פורסם

מישהו יודע מה הסיבה לכך שלמרות שמערכת האייסייט של ה-xv בחו"ל כוללת שמירה ארטיבית על נתיב - בארץ היא לא כוללת אותה? האם יש סיכוי לשינוי בעניין בקרוב?

פורסם

אכזבה גדולה. היה לי ברור שאני מחכה לדגם 2.0 עם מערכת הבטיחות החדשה וקונה מיד. אפילו תיאמתי נסיעת מבחן. אבל אז התברר שהמערכת מגיעה רק בדגם היקר, יחד עם גלגלי 18" ועוד כמה דברים שאני לא רוצה. אז התקשרתי עכשיו לבטל את הנסיעה.

מקווה מאד שהציבור יצביע ברגליים והיבואן יתעשת. הרי רוב האנשים מסתכלים כיום על מערכות הבטיחות ועומק ההנחה - מה שכרגע באאוטלנדר נראה מצויין במבצע "חבר". למשל, ב- 155 אפשר לקנות XV מנוע 2.0 עם המערכת בטיחות, או אאוטלנדר שהוא גדול משמעותית, עם 7 מושבים ומערכת דומה (147 עם 5 מושבים). ברור לחובבי שטח כמוני שה XV עדיף, אבל אנחנו במיעוט. הרוב יילכו על עוד מושבים ו/או תא מטען ענק.

פורסם
אכזבה גדולה. היה לי ברור שאני מחכה לדגם 2.0 עם מערכת הבטיחות החדשה וקונה מיד. אפילו תיאמתי נסיעת מבחן. אבל אז התברר שהמערכת מגיעה רק בדגם היקר, יחד עם גלגלי 18" ועוד כמה דברים שאני לא רוצה. אז התקשרתי עכשיו לבטל את הנסיעה.

מקווה מאד שהציבור יצביע ברגליים והיבואן יתעשת. הרי רוב האנשים מסתכלים כיום על מערכות הבטיחות ועומק ההנחה - מה שכרגע באאוטלנדר נראה מצויין במבצע "חבר". למשל, ב- 155 אפשר לקנות XV מנוע 2.0 עם המערכת בטיחות, או אאוטלנדר שהוא גדול משמעותית, עם 7 מושבים ומערכת דומה (147 עם 5 מושבים). ברור לחובבי שטח כמוני שה XV עדיף, אבל אנחנו במיעוט. הרוב יילכו על עוד מושבים ו/או תא מטען ענק.

לכל רכב קהל הלקוחות שלו.

לצורך העיניין, אם אתה באמת רוצה יכולת שטח מינימאלית, זה אתה מעניש רק את עצמך בזה שאתה לא רוכש רק בגלל שמערכות הבטיחות מגיעות רק בדגם היקר..

הדגם הזול יותר מיועד בעיקר לציי רכב, שם המשחק קצת שונה.

דגם הביניים באמת מיותר (לדעתי) כי בתוספת קטנה יחסית אתה מקבל את הדגם המאובזר במערכות הבטיחות.

ועדיין, מחיר של 155K ש"ח זה סביר לחבילה הנ"ל.

אם זה מעל התקציב שלך אז אני מניח שבעתיד יהיו מבצעי מכירות כגון חבר או יד-2 0ק"מ.

בכל מקרה, אני מניח שלא תמצא תחליף אחר עם יכולת שטח במסגרת המחיר שאתה מחפש, אלא אם כן תתפשר על דאסטר נטול כל מערכת בטיחות, נוחות או גיר אוט'..

פורסם
לכל רכב קהל הלקוחות שלו.

לצורך העיניין, אם אתה באמת רוצה יכולת שטח מינימאלית, זה אתה מעניש רק את עצמך בזה שאתה לא רוכש רק בגלל שמערכות הבטיחות מגיעות רק בדגם היקר..

הדגם הזול יותר מיועד בעיקר לציי רכב, שם המשחק קצת שונה.

דגם הביניים באמת מיותר (לדעתי) כי בתוספת קטנה יחסית אתה מקבל את הדגם המאובזר במערכות הבטיחות.

ועדיין, מחיר של 155K ש"ח זה סביר לחבילה הנ"ל.

אם זה מעל התקציב שלך אז אני מניח שבעתיד יהיו מבצעי מכירות כגון חבר או יד-2 0ק"מ.

בכל מקרה, אני מניח שלא תמצא תחליף אחר עם יכולת שטח במסגרת המחיר שאתה מחפש, אלא אם כן תתפשר על דאסטר נטול כל מערכת בטיחות, נוחות או גיר אוט'..

צודק 100%. אני זקוק לרכב-שבילים רציני, לפחות ברמה של הגרנד ויטארה שיש לי היום. ולכן פשוט אחכה בסבלנות.

ההימור שלי הוא שכיום הם זורקים חכה וידוגו כמה לקוחות, ובהמשך נראה מבצעי "חבר" (לפני חצי שנה הורידו 14-22 אלף ש"ח במבצע) וגם 0 ק"מ. אני לא מתרגש מזה שעכשיו הם אומרים שלא יהיו כאלו. זה רגיל. שער הדולר מאפשר להם לעשות מבצעים בלי למצמץ.

לגבי מערכת הבטיחות - בוא נראה כמה לקוחות ליסינג יסכימו ללכת על הבסיסי עם מובילאיי. אני מסתובב הרבה בחוגי הליסינג ומתרשם שהנהגים מתייעצים לפני בחירת הדגם ויודעים טוב מאד מהי בלימה אוטונומית. לא מן הנמנע שהיבואן יוסיף תוך כמה חודשים את המערכת לכל הדגמים. כמו רוב מתחריו.

פורסם

הייתי עכשיו באירוע ההשקה של הרכב ברמת השרון וערכתי נסיעת מבחן ב-2 ליטר עם האייסייט.

הסה"כ חיובי מאוד. הרכב נוח מאוד (למרות גלגלי 18 אינצ') ושקט בהרבה מהצפוי. הנסיעה נעימה ועם תחושת ביטחון.

בקרת השיוט האדפטיבית מעולה.

הדלת האחורית נפתחת לרווחה (נוח להכנסת והוצאת ילדים).

יש את רוב אבזור הנוחות שאני מעוניין בו.

החסרונות מבחינתי: אין שמירה אקטיבית על נתיב, קו החלונות האחוריים קצת גבוה (57 ס"מ), אין פתחי מיזוג מאחור, תא המטען נמוך וקטן גם כשמסירים את הוילון, לא ניתן להסיר את משענת הראש מהמושב שליד הנהג (יקשה על הובלת דברים ארוכים).

עכשיו צריך להחליט האם בצירוף יכולת השטח (שלא בחנתי אבל יודע שיש לו) - הוא הולך להיות הרכב הבא או שאחכה לראות אם הקארוק נותן לי פשרה טובה יותר.

• תוכן חדש...