Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הבעיה, אל תקנה מהם וזהו. יש עוד חברות בחוץ, לא מבין את ההתעקשות דווקא על קרסו טרייד אין.

ברגע שיותר לקוחות יצביעו עם הרגליים, ככה זה ידרבן נותני שירות למיניהם לשנות גישה.

או לחפש תחום עיסוק אחר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין כלל התעקשות, ככלל אני לא הולך למגרשים אחרי חויית רכישה מליס פור יו, רק כי הרכב הספציפי צץ שם.

דווקא קרסו מבקורות של רוכשים לא כ''כ רעים.

Sent from my PRO 6 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

קרה לי כבר מקרה מעצבן עוד יותר ב "אוויס" :

ביררתי טלפונית על רכב שממש חיפשתי , אמרו שנמצא בסניף ראשון ואפשר יהיה להגיע היום לראות אותו.

הגענו במיוחד אחר הצהריים לראות אותו , אך הוסבר לנו שהרכב כבר נמכר.

היה כל כך קשה להודיע לנו בטלפון?

מה חשבו , שאחרי שנתבאס שהרכב שביררנו לגביו ספציפית נסכים לשמוע על אוסף המכוניות השחוטות שלכם במגרש?

המוקדים האלה הם באמת בזבוז של זמן , לא מוכנים למסור מידע על מצב הרכב , היכן נמצא וכל דבר אחר.

פורסם
קרה לי כבר מקרה מעצבן עוד יותר ב "אוויס" :

ביררתי טלפונית על רכב שממש חיפשתי , אמרו שנמצא בסניף ראשון ואפשר יהיה להגיע היום לראות אותו.

הגענו במיוחד אחר הצהריים לראות אותו , אך הוסבר לנו שהרכב כבר נמכר.

היה כל כך קשה להודיע לנו בטלפון?

מה חשבו , שאחרי שנתבאס שהרכב שביררנו לגביו ספציפית נסכים לשמוע על אוסף המכוניות השחוטות שלכם במגרש?

המוקדים האלה הם באמת בזבוז של זמן , לא מוכנים למסור מידע על מצב הרכב , היכן נמצא וכל דבר אחר.

לא. העבודה של המוקד זה להביא אותך לפגישה בסניף והם נמדדים על זה. ממש לא ימהרו לבטל מיוזמתם פגישה שנקבעה.

במקרה שלך לנציגת מוקד גם אין דרך לדעת שהרכב נמכר.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

זה אולי נכון, אבל זה מראה על מחשבה טיפשית וחוסר ניהול נכון - מאפיין הרבה ארגונים היום.

המטרה הסופית של אויס או קרסו- שהלקוח ירכוש רכב.

החלוקה הטיפשית הזאת לתת משימות - כמו להביא את הלקוח - תוך כדי הצגת מצג שווא - היא לא חכמה במקרה הטוב.

כי מרבית הלקוחות שמחפשים משהו ספציפי ירגישו ששיקרו להם ופשוט יקומו ויעזבו.

פורסם

כנראה שמרבית הלקוחות מחפשים רכב ואם כבר הגיעו לפגישה נציג טוב ימצא מה למכור להם.

זו שיטה שפחות מתאימה לאנשים ממוקדים ומבינים ולכן קשה לנו להתחבר אליה (גם לי), אבל תהיה בטוח שכל חברה מנהלת בקרה וסטטיסקה על הנושא וכנראה שהשיטה מוכיחה את עצמה. במיוחד כשהישראלי הממוצע יאכל את הראש על 100 שח הבדל במחיר טלוויזיה אבל יכנס למגרש מזדמן וישים אלפי שקלים מקדמה עוד לפני שראה/בדק את האוטו.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

שוב, בגלל זה צריך להכשיר את המוקד למקרים שונים:

לקוח: שלום אני מחפש רכב משפחתי. יש לכם?

מוקד: בטח, יש מלא. סע לסניף.

לעומת:

לקוח: שלום. ראיתי ביד 2 שפירסמתם מזדה 3 שנת 2010 לבנה עם 40 אלף קילומטר. זה רלוונטי?

או

לקוח: שלום. אני מחפש פיאט 500 בצבע סגול לילך?

כי מהשניים האחרונים אפשר לחסוך הרבה עוגמת נפש.

אפשר גם לומר להם - לא. אין לי פיאט סגול לילך. אבל בסניף גלילות יש 4 פיאט 500 בצבעים אחרים - אם זה מעניין אותך.

פורסם

אחוז גדול מהלקוחות שקונים רכב ממגרשים הם מהסוג הראשון, יותר מזה ,רובם עצלנים מידיי ללכת ולחפש רכב בשוק היד שניה ומחפשים שמישהו ימצא בשבילם מכונית ויאכיל אותם בכפית ברכב לפי דרישתו של הסוחר.

שהנציג מדבר בטלפון קשה להאכיל את האדם ברכב, הרבה יותר קל לעשות זאת שהוא כבר קם ונסע 20-40 דקות במקרה הטוב לסוכנות הרכב - מה הוא כבר נסע! לא יקנה?! אז זה לא קיה פורטה עם 40,000 קילומטר אלא הונדה סיוויק עם 80,000, אבל הבדיקה שהציגו לו הייתה מעולה! כולם מרוצים - הסוג השני של הלקוחות גם ככה בררן יותר ופחות ריווחי.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

לקוח: שלום. ראיתי ביד 2 שפירסמתם מזדה 3 שנת 2010 לבנה עם 40 אלף קילומטר. זה רלוונטי?

או

לקוח: שלום. אני מחפש פיאט 500 בצבע סגול לילך?

כי מהשניים האחרונים אפשר לחסוך הרבה עוגמת נפש.

אפשר גם לומר להם - לא. אין לי פיאט סגול לילך. אבל בסניף גלילות יש 4 פיאט 500 בצבעים אחרים - אם זה מעניין אותך.

לא, כי אם אתה אומר לבן אדם "לא" על משהו ספציפי הוא לא יגיע.

אבל אם באת לבדוק את המאזדה 3 והיא בדיוק נמכרה ויציעו לך במקום I30 עם 50 אלף ק"מ, אולי תזרום כי תראה כמה היא שמורה וכו'

אם תגיד שאין 500 בצבע לילך אבל תציע תכלת במקום, כנראה שהלקוח\ה לא יגיעו, אבל אם יגיעו ויראו את התכלת בחניה אולי היא תקרוץ להם? אולי האופל אדם שליד?

המטרה של כל חברה מסחרית היא למכור, החברות נלחמות בכל דרך לגרום ללקוח להכנס לסוכנות\מגרש שלהם, לא מעניינת אותם עגמת נפש, אלא הסיכוי לעוד מכירה.

אני גם לא אוהבת את הגישה הזאת, אבל ככה המערכת עובדת.

כל עוד תרבות הצריכה כאן לא תשתנה גם שיטות המכירה לא.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

השיטה עובדת. אין סיבה לשנות אותה בשביל לקוח כמונו כי אין הרבה כאלה. אנשים משדרגים את הרכב במגרש טרייד אין רק כי לרכב החדש הייתה מערכת מולטימדיה יותר טובה והיה גם מובילאי. אז איך ניתן לרצות ממגרשים להשתנות "לטובה"? הם פשוט לא רוצים את זה. מה גם לקוח שיודע מה הוא רוצה זה רק כאב ראש.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

בלובינסקי טרייד זה אפילו הזוי יותר,

אני מכיר את השיטה הנהוגה במגרשים שאם הרכב לא נמצא אצלהם יש לשים דמי רצינות של 1000 שקל, ואם אתה מבטל עסקה אתה מקבל את הכסף חזרה אחרי מרדפים שלא יביישו סרט הוליוודי.

בלובינסקי דמי הרצינות הם : 2000 שקל, ואם אתה מבטל כי אתה מגלה שהרכב שלא ראית בחיים ורק ראית תיאור שלו נראה קטסטרופה, אתה מקבל רק 1500 שקל חזרה, ולמעשה אתה משלם על הלוגיסטיקה הפנימית של החברה.

רוצה לראות את הרכב ולא לשלם על ההובלה? סע לגלילות/באר שבע/קרית שמונה.

פורסם

אני מכיר את השיטה הנהוגה במגרשים שאם הרכב לא נמצא אצלהם יש לשים דמי רצינות של 1000 שקל, ואם אתה מבטל עסקה אתה מקבל את הכסף חזרה אחרי מרדפים שלא יביישו סרט הוליוודי.

באופרייט ליס החזירו לי את הדמי רצינות גם כשויתרתי על הרכב מסיבות שלא קשורות לרכב עצמו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
בלובינסקי טרייד זה אפילו הזוי יותר,

בלובינסקי דמי הרצינות הם : 2000 שקל, ואם אתה מבטל כי אתה מגלה שהרכב שלא ראית בחיים ורק ראית תיאור שלו נראה קטסטרופה, אתה מקבל רק 1500 שקל חזרה, ולמעשה אתה משלם על הלוגיסטיקה הפנימית של החברה.

רוצה לראות את הרכב ולא לשלם על ההובלה? סע לגלילות/באר שבע/קרית שמונה.

מקובל.

אם אומרים לי - יש לנו רכב - בבאר שבע. או שתיסע לראות או שנביא לך אותו וזה עולה 500₪ שלא תקבל בחזרה - אני יודע למה אני נכנס.

הבעיה שלא אומרים או שאומרים ולא מחזירים.

נגיד והיית קונה רכב מאדם פרטי. אתה חושב כל אחד יבוא אלייך לתל אביב מבאר שבע בשביל להראות לך את הרכב?

אגב, דמי הרצינות הם מאוווד גמישים. מאוד.

פורסם
באופרייט ליס החזירו לי את הדמי רצינות גם כשויתרתי על הרכב מסיבות שלא קשורות לרכב עצמו.

יפה מאוד.

לפני כמעט 3 שנים חבר הזמין מאלבר בראבו לסניף הקרוב אליו ושילם מקדמה של 1000 או 2000 ש"ח, הביאו לו בראבו אחרת ממה שביקש ועם בונוס של קצה שלדה, את הכסף ראה בחזרה אחרי כשנה ורק עם התערבות של גופים חיצוניים.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...