Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש איזה סוחר ברחובות שקוראים לו צחי גרציאני.

http://www.gcars.net/gr/sales2.asp

כל רכב שהוא מעלה - הוא מצרף את כל המסמכים, כולל הסיטורית טיפולים. היסטוריית בעלויות. סרטון ותמונות.

מעדכן את האתר כל הזמן.

לדעתי הוא דוגמא לאיך צריך להתנהל.

*לא קניתי ממנו מעולם רכב ולא יודע איך הוא. אבל חייבים לשבח אותו על המידע ועל האתר.

כל השרשור הזה היה שווה בגלל הלינק הזה.

רחובות זה בארץ?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אפרופו הסוחר המפרט.

זה באמת צעד מאוד יפה שלא רואים כל יום ולראות רישיון רכב עוד לפני שיחת הטלפון זה נהדר, אבל קצת חורה לי שהוא לא מצנזר את הפרטים האישיים. אם ביצעתי טרייד אין והרכב שלי הגיע אליו, לא הייתי שמחה לדעת שכל העולם יכול לראות את השם המלא שלי, הכתובת ומס' תעודת הזהות. לדעתי, ראוי לטשטש את הפרטים האישיים או להעלות רישיון על תו סחר.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

לדעתי זה בכוונה - נוצר רושם שהקונה יוכל לפנות ישירות לבעלים קודמים של הרכב ולאמת את המידע המפורסם באתר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

זה שזה מציג את הסוחר ישר ושקוף זה נחמד (אגב, בחלק מהמודעות שלו הלינקים לא באמת נפתחים).

אבל, לדעתי, זה לא בסדר כלפי הבעלים הקודמים שכל הפרטים האישיים שלו (שם מלא+מס' תעודת זהות + כתובת) מוצגים לציבור הרחב.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
זה אולי נכון, אבל זה מראה על מחשבה טיפשית וחוסר ניהול נכון - מאפיין הרבה ארגונים היום.

המטרה הסופית של אויס או קרסו- שהלקוח ירכוש רכב.

החלוקה הטיפשית הזאת לתת משימות - כמו להביא את הלקוח - תוך כדי הצגת מצג שווא - היא לא חכמה במקרה הטוב.

כי מרבית הלקוחות שמחפשים משהו ספציפי ירגישו ששיקרו להם ופשוט יקומו ויעזבו.

בדיוק מה שאני חושב.

המודל שלהם פסול , אך כנראה שהם יודעים בדיוק מה טוב למכירות שלהם.

לקוח שלהם אני בטוח לא אהיה.

פורסם
זה שזה מציג את הסוחר ישר ושקוף זה נחמד (אגב, בחלק מהמודעות שלו הלינקים לא באמת נפתחים).

אבל, לדעתי, זה לא בסדר כלפי הבעלים הקודמים שכל הפרטים האישיים שלו (שם מלא+מס' תעודת זהות + כתובת) מוצגים לציבור הרחב.

אולי הם חתמו לו על הסכמה?

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...