Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקשרתי להתעניין ברכב מסויים, כמובן שתמיד מושכים אותך לסניף כדי לקבל פרטים אבל נתקלתי בסוג של הזיה מסוג אחר.

הנציגה טרחה לספר לי על מבצעים שיש עד מחר כולל מחר שקונים רכב ומשלמים על שנתון אחד מתחת. אחרי הפירוט והצגת החברה התעניינתי ברכב ספציפי.

הנציגה יודעת שהוא במלאי ונמצא כרגע בסניף נתניה שרחוק לי מהבית, שאלתי אם מחר ניתן להגיע לשם ומסרה לי שהיא לא יודעת אם הרכב יהיה שם כי הם מעבירים רכבים, אמרה שתתקשר אליי בבוקר לומר אם הרכב שם או לא.

מעולם לא נתקלתי בדבר כזה שלא יודעים איפה הרכב יהיה מחר אלא אם הוא נמכר.

המידע שנמסר בטלפון הוא רק מידע שמופיע באתר ולא יותר מזה ז''א: יד, צבע, ק''מ וזהו בערך. היסטוריית טיפולים אם יש או אין רק במעמד הגעה לסניף, אחריות אם יש על הרכב רק במעמד הגעה לסניף.

כאילו מה נראה להם שיש לאנשים זמן להגיע כדי לשאול אם יש היסטוריית טיפולים? כזה מסובך לומר בטלפון? זה הרי מידע דיי בסיסי.

אשמח אם יש פה נציג של קרסו טרייד אין או מישהו שמכיר אחד כזה.

Sent from my PRO 6 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הם רוצים להוציא אותך מהבית ולדחוף לך רכב אחר. כי רוב הסיכויים שמה שאמרה לא קיים בכלל.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

לא, הרכב קיים, גם באתר שלהם, גם ביד 2 וכו'.

כנראה נפלתי על נציגה בינונית, מרוב שהיה מוזר לי העניין התקשרתי לשם שוב, שורה תחתונה עדיין לא נמסר לי מידע בצורה נורמלית לגבי הרכב אבל מחר הבטיחו שיהיה לטובתי בסניף חיפה, זה קרוב לי ללימודים אז בסיום אקפוץ לראות. החלק היפה שזה ללא מקדמה.

תראו מה זה הבדל מנציג לנציג ואיך זה כשנציג שלא יודע לעבוד מוריד את החשק מלעבוד מולם. האמת אני בעייתי כי אני מעוניין במשהו מאוד ספציפי, קונה אחר שבא בכללי לגשש יכול להיות יצא עם רכב שלא חשב עליו כלל.

הופתעתי לטובה שהם מוכנים להביא את הרכב לסניף חיפה לטובתי ללא כל מקדמה או התחייבות מצידי.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אכן, אבל פעם ראשונה אני נתקל בהתנהלות כזאת ממגרש, הרי לרוב הם אומרים שים מקדמה ונביא את זה לסניף הקרוב אליך ואז הרכב מופיע כמשוריין למישהו עד שהוא או קונה אותו או מוותר עליו ואז הרכב שוב זמין.

בהתנהלות של קרסו רכב שלא נמכר יכול לעשות הרבה ק''מ רק כדי להראות אותו לאנשים, אלא אם מעלים אותו על גרר.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

הנציגה היא מוקדנית ולא שייכת למערך הטרייד.

תתקשר אלי ואפתור את הסוגיה

054-4299242 עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הטרייד אין של קרסו הוא באמת חוויה מתסכלת שאין דומה לה. הדרך היחידה לעבוד עמם היא למצוא נציגה שתסכים באמתלה כלשהי לחבר אותך עם אחד הסוכנים באחד המגרשים, לקחת ממנו את המספר הישיר ולהמשיך לעבוד מולו. כל שהנציגות מסוגלות לומר הוא ציטוט של הנתונים המופיעים ביד 2 או באתר (שגם הוא בתקופה בה חיפשתי רכב לא היה קשור למלאי האמיתי שלהם) ולחפור מדוע חשוב שתקבע פגישה עם נציג במגרש הקרוב למקום מגוריך. סה"כ מצבך התמזל באופן יחסי, מאחר וברוב המקרים הנציגות אפילו מסרבות לומר לך איפה הרכב נמצא.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

עצתי מתוך המערכת.

גשו לסניף הקרוב - ישנם 11 סניפים.

תתנהלו ישירות מהסניף.

כל הרכבים מופיעים במחשב לרבות בדיקות, רשיונות וכו'.

המוקד הוא מוקד לתיאום פגישות ותו לא.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לא תקבל יותר מידי מידע בטלפון

המספר מביא אותך למוקד עם ידע מוגבל עם מטרה אחת - להביא אותך לסוכנות הקרובה במחשבה שאם אתה מחפש I30 עם 60 אלף ק"מ ובלי תאונות סוכן טוב יוכל לדחוף לך פורד פוקוס סטיישן יוצאת ראלי דקר 2015 עם 185,000 ק"מ במחיר מציאה של 5% מתחת למחירון כי זה רכב הכי פופולארי שלהם

פורסם
עצתי מתוך המערכת.

תתנהלו ישירות מהסניף.

עידן

וזו בדיוק התלונה. מדוע שאגש לסוכנות ואבזבז זמן (ולרוב גם כסף.. קטן אבל עדיין) כדי לקבל מידע בסיסי?

ספקו את המידע הבסיסי הזה ללקוח בבקשתו (או קצת יותר אינפורמציה באתר תעזור).

כשאני מגיע לסוכנות אני מצפה לראות רכב בעיניים ואולי גם לצאת כשאני נוהג בו בסוף הביקור, לא שיגידו לי "אה... מה שאתה רוצה אין לנו".

למה במקומות אחרים בעולם יכולים להיות אינפורמטיביים ורק בישראל גוררים אותך מחוץ לבית לבזבוזי הזמן האלה? (וזה לא רק בתחום הרכב, זה בכל התחומים)

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
עצתי מתוך המערכת.

תתנהלו ישירות מהסניף.

עידן

עצתי כלקוח - המערכת דפוקה.

בשנת 2017 אני מצפה לקבל בטלפון מידע קצת מעבר לנתונים שאני יכול לקרוא לבד ביד 2. לא אשרוף שעתיים מחיי (שעה נסיעות פלוס שעה חפירות) בשביל לבוא ולשמוע פרטים על רכב שאפילו לא נמצא במגרש, רק כדי לגלות שהוא נפגע ונצבע מכל הצדדים ועבר התחממות (במקרה הטוב) או בכלל לא מהדגם שרציתי (במקרה הרע) כאשר כל זאת יכול להבדק ולהמסר בטלפון. בזמנו חיפשתי לאשתי סניק והגיעו אליכם רכבים עם נתונים טובים, אבל עם כל הכבוד, לא אסע מתל אביב לראשון בשביל לדבר עם על רכב שבסוף אגלה שנמצא בכלל בפתח תקווה. בסופו של דבר קניתי רכב אחר מטרייד אין של יבואן אחר, שמתנהל בצורה הרבה יותר הגיונית.

עידן, כל הכבוד על הנסיונות לעזור לקוראי הפורום, וחלילה אל תיקח זאת אישית כי אני מניח שלא אתה קובע כיצד דברים מתנהלים, אבל מקבלי ההחלטות צריכים לצאת ולראות איך דברים עובדים במקומות אחרים (למשל: אוטודיל, אוטוסנטר, שלא לדבר על טריידים 'בוטיק' כמו טופ טרייד או אופל).

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

יש איזה סוחר ברחובות שקוראים לו צחי גרציאני.

http://www.gcars.net/gr/sales2.asp

כל רכב שהוא מעלה - הוא מצרף את כל המסמכים, כולל הסיטורית טיפולים. היסטוריית בעלויות. סרטון ותמונות.

מעדכן את האתר כל הזמן.

לדעתי הוא דוגמא לאיך צריך להתנהל.

*לא קניתי ממנו מעולם רכב ולא יודע איך הוא. אבל חייבים לשבח אותו על המידע ועל האתר.

פורסם

חייב לומר תודה רבה לעידן שעזר לי לגבי הרכב הספציפי שבו התעניינתי ועדיין עוזר לי למצוא משהו שאולי יעניין אותי.

לגבי המוקד אכן מעצבן ואני מאמין שהוא מעט עושה את ההפך מאשר להביא לקוחות, אני באמת לא רואה טעם לנסוע עד לסניף שלא באמת יש קרוב למקום מגוריי כדי לדעת אם בכלל יש היסטוריית טיפולים או לא.

לא מזמן התעניינתי טלפונית ברכב מאוטודיל, לא הייתה בעיה בשיחה הראשונית לומר לי מתי נעשו טיפולים מסויימים (טיימינג, מצמד), לא הייתה בעיה לומר לכמה זמן יש טסט ועוד ואתה מדבר עם נציג מהסניף שבו נמצא הרכב שאכן יכול להציץ עליו ולומר לך מה רואים.

השיטה של קרסו לא נועדה לכל אחד כנראה.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...