Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס A45 AMG - מבחן דרך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא נופל מהסידרה 2 של ב.מ.וו בהנאה מנהיגה, באיכות תא הנוסעים ובמחיר (ה-240 זולה ב-40 אש"ח). הוא נופל מהאודי RS3 בביצועים (הבדל לא זניח של חצי שניה ל-100) ובאיכות עיצוב הפנים. הוא נופל מהקמארו במחיר (גם בגרסאת קבריולט שלה היא זולה בכמה עשרות אלפי שקלים), בחוויה ובעיצוב (אבל מנצח בביצועים). בקיצור, רכב מרשים מאוד, אבל יש לא מעט שהייתי מעדיף עליו.

ה M2 האוטומטית עולה 535 מחירון שזה 135 יותר (לא מעט). אני מסכים שגם ה 240 וגם ה 235 יהיו מהנות יותר לנהיגה.

קאמרו (אלו שנמכרות בארץ) הם סתם סוסים. זה לא ה SS או ה ZL1.

האודי זו השוואה טובה ואכן נראית טוב יותר מבפנים, אבל לי יש בעיה איתם בגלל לא מעט ביקורות רעות על האמינות (זה לא אומר שלא אקנה אחת אם זו תהיה האופציה הכי טובה בעתיד).

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בעיות אמינות ב rs3? מה למשל?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם
ה M2 האוטומטית עולה 535 מחירון שזה 135 יותר (לא מעט). אני מסכים שגם ה 240 וגם ה 235 יהיו מהנות יותר לנהיגה.

האודי זו השוואה טובה ואכן נראית טוב יותר מבפנים, אבל לי יש בעיה איתם בגלל לא מעט ביקורות רעות על האמינות (זה לא אומר שלא אקנה אחת אם זו תהיה האופציה הכי טובה בעתיד).

לכן לא השוואתי ל-M2 אלא ל-240... הקמארו החדשה לא כ"כ רעה, גם ברמות היותר בסיסיות. כמו שאמרתי, היא נותנת דברים אחרים ולכן קצת קשה להשוות.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

אחרי שבועיים עם קמרו (3.6 335כ"ס קונברטיבל), אני לא מסכים איתך בכלל לגבי זה שהיא רק סוסים. לא נהגתי על הSS ולא על המרצדס, אבל הקמרו פשוט כיפית בטירוף.

בין אם אתה יוצא איתה לנסיעה רגועה ובין אם הולך להתגרזן לה על החיים, היא תעשה הכל כמו ילדה גדולה ותשאיר אותך עם חיוך.

הגה נהדר, חיבור מעולה, תנוחת ישיבה מוזרה אבל אחרי שמתרגלים אליה היא אפילו נוחה. בקרת החלקה שנותנת לך לשחק ושומרת אותך בחיים, וממש מספיק כוח כדי להוציא את התחת בסיבוב בהילוכים ראשון-שני-שלישי בלי שום פרובוקציה חוץ מלחיצה על הגז.

רק שדה הראיה בה היה מכה.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

פתחתי את הבוקר בנסיעה על הטיל הבליסטי הנ"ל.

כל שמץ של עייפות שעליתי עמו לאוטו נעלם ברגע שרמסתי את הדוושה בכביש פתוח.

אם זה בגלל הרעש מהמנוע והאגזוז או מתחושת ההאצה האגרסיבית שהאוטו מספק, לא ממש אפשר להישאר אדישים. (במצב ספורט פלוס).

מבחינת נהיגה הרכב דיי ידידותי, הילוכים שעוברים בצורה חלקה, הרבה אחיזה ובלימה אגרסיבית שמועכת את הנהג בכיסא מאפשרים לנסוע מהר בכבישים מפותלים.

על הרכב עצמו וקצת על תנועה מנהלתית:

הייתי צריך לנסוע במרצדס אחרת כדי לראות שאיכות החומרים באמת בינונית ומרצדס יכולים ועושים הרבה יותר בדגמים בכירים יותר (לאו דווקא AMG).

ציפיתי לאוטו נוקשה ביותר אבל רוב הנסיעה היא הייתה דיי נוחה , גם אם המתלים מכוילים להתנהגות ספורטיבית. איפה שהם חשפו את אופיים היה בעיקר על פס הרעדה, לדעתי אפשר לחיות עם זה ביום יום.

ואם זה מעניין מישהו , פקק של 25 דקות במנהרה והגיר הרובוטי לא הראה סימני מחאה או חבטה.

פורסם
אחרי שבועיים עם קמרו (3.6 335כ"ס קונברטיבל), אני לא מסכים איתך בכלל לגבי זה שהיא רק סוסים. לא נהגתי על הSS ולא על המרצדס, אבל הקמרו פשוט כיפית בטירוף.

בין אם אתה יוצא איתה לנסיעה רגועה ובין אם הולך להתגרזן לה על החיים, היא תעשה הכל כמו ילדה גדולה ותשאיר אותך עם חיוך.

הגה נהדר, חיבור מעולה, תנוחת ישיבה מוזרה אבל אחרי שמתרגלים אליה היא אפילו נוחה. בקרת החלקה שנותנת לך לשחק ושומרת אותך בחיים, וממש מספיק כוח כדי להוציא את התחת בסיבוב בהילוכים ראשון-שני-שלישי בלי שום פרובוקציה חוץ מלחיצה על הגז.

רק שדה הראיה בה היה מכה.

על מה כן עוד נהגת?

פורסם

בשעת ערב מאוחרת\לילה מוקדמת פגשתי את העורך ואת הייפר וייפר. המרסדס במבט ראשון נראתה לי יותר מידי מונית. כן יש ג'אנטים שונים וקצת ניפוחים אבל בחושך לא שמים לב יותר מידי. מצד אחד, סליפרית וזה מעולה! אני לא אוהב למשוך תשומת לב בספורטיבית. מצד שני, היא נראית יותר מידי מונית. טיפה מבאס.

פנים הרכב נראה לא רע למעט המסך שהוסף כאילו בכוח, לזמן V שישנו. איכות החומרים דווקא איכזבה אותי יחסית למה שציפיתי ממרסדס. AMG הגזימו על עיצוב הקרבון ופנים ברכב נראה ערסי מידי.

כדי שיהיה מצחיק שותפיי לנסיעה מפעילים לי את רעש האגזוזים, דאמיט זה רועש! למזלי השכנים רגילים לרעש מה-370Z המשופרת של השכן ואני יוצא מהרחוב שלי.

את הנסיעה אני מתחיל במצב קומפורט, הנסיעה מבחינות נוחות סבירה בהחלט, אני לא מדד לנוחות ואת אותו המסלול אני עושה ביומיום עם קליאו ספורט. יחסית לספורטיבית נוחה, עזבו אותי.

קצת אחרי היציאה מהישוב יש לי כביש סלול היטב, מלטף את דוושת הגז ושיט! אני כמעט במהירות פלילית. אמנם הרכב לא מנותק מסביבה אבל זמינוח הכוח גבוהה ובקלות מאבדים את תחושת המהירות. אני עובר ישר למצב ספורט+. מצב ספורט הרגיל נראה לי פרווה מידי, במיוחד לזמן המוגבל שיש לי למבחן.

הגיר ממקם את המנוע בדיוק איפה שצריך (להלן: כל סל"ד, יש פה 382 כ"ס. הרבה מעבר לנחוץ בכביש ציבורי) והמנוע רועש (לחיוב), האגזוזים נובחים ויאללה בלאגן! מגניב ביותר.

בכביש נהיגה מפותל וחביב אני נהנה מאוד מה-A45, היא חזקה מאוד וקלה לשליטה אבל אני מפחד: תג המחיר הגבוה, הרכב הוא רכב מבחן ולא שלי פרטי, זמינות הכוח גורמים לי להיות יחסית עדין. אחרי הכרות דחפתי את ה-AMG יותר ועוד קצת יותר, לא מאמין שדגדגתי את המכונה. היא לא מיועדת למסלולים כאלה. המסלול קצר וטכני מידי. בשבילי לפחות, כדי להנות מהרכב כמו שצריך צריך להרגיש שאני מביא אותו לקצה או לפחות בכיוון הזה וב-A45 שמעתי בעיקר גיחוחים קלילים. תחושת המהירות שוב לא בדיוק מורגשת ופיתולים נגמרים מהר, מהר מידי.

בדרך חזרה ישבתי במושב הנוסע, אחרי מספר בודד של קילומטרים כבר התעצבנתי על הרעש המוגזים של האגזוזים והשתקתי אותם.

לסיכום, אני מצד אחד מאוד אהבתי את המרסדס הזאת, היא רכב פאן, חזקה, מטורפת, רועשת ומדרדרת לפלילים. מצד שני, לפי דעתי היא מוגזמת מידי לכבישים הציבוריים, מבוזבזת מידי ברוב המקומות שאנחנו יכולים לנהוג בהם.

מוזמנים לפתוח לי כיתת יורים

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
אחרי סיבוב לילה בצעצוע המטורף הזה, אני יכול לומר שמי שיש לו זמן להסתכל על העיצוב, ולהעיר הערות/הארות על הצג מדילאקסטרים שהם שמו שם - לא מבין איך היה לכם זמן לזה.

הרכב הוא הרכב השני הכי מטורף שנהגתי בו בחיים. (הראשונה היתה איזו גירסת קצה של 911 שנמכרו ממנה 82 יחידות,מודל 97', ולאחרונה עברה לאיזה מוזיאון בארה"ב תמורת חצי מיליון דולר, רק לשם הפרופורציות.)

כמות הצחוקים לק"מ הוא הכי גבוה.

זה מתחיל בהתנעה בה נובח עליך מאחורה איזה רוטווילר עצבני שרוצה לנשוך לך את התחת. אז אתה מאיץ כדי לברוח ממנו, ומגלה שהרוטווילר נמצא איתך באוטו. כל האטה רגילה מלווה בגעפצים 'מתוכנני מחשב ולא ממש הכרחיים אבל מגניבים' ואתה לא יכול להפסיק לחייך.

מהירות גבוהה היא ללא ספק יחסית. המרצדס הזו גורמת למרבית הנהגים להיכנס לפרופורציות לגבי כל מה שהם ידעו עד אותו הרגע לגבי מהירות גבוהה ויכולת האצה.

שלושת רבעי השעה בהם ישב איתי ברכב אדם רציני בד"כ ולא הפסקנו לצחוק כמו ילדים ביסודי שמצאו חוברת פלייבוי.

איזה כיף של רכב.

זה בדיוק מה שהוציאה ממני אלפא ג'וליה תלתן ירוק :)

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

OK, גם אני הייתי חלק מהסבב...

טלפון לעורך בשעת ערב..."תגיד, ה- A45 שאמרת שתגיע...מתי זה קורה?"

העורך: "היא פה עכשיו בחוץ, אתה יכול לבוא לשעה וחצי אם אתה רוצה"

ילדים ישנים? check

יש אישור מהאשה שתוותר עלי בצפיה ב"האנטומיה של גריי"? check

לאחר 10 שניות כבר הייתי בדרך...

בקשתי לא לדעת את המחיר של הרכב לפני הנסיעה. ידעתי גזרת מחיר כללית אבל לא עניין אותי המחיר כי ההערכה המוקדמת שלי היתה שאני צפוי להתאכזב מאוד רכב פרימיום מהיר אבל מאוד יקר.

אפשר להגיד שהופתעתי ולא הופתעתי, לא הופתעתי כי אם בוחנים את הרכב הזה במשוואת תמורה לשקל טיפוסית אז יש כאלו שיצאו מאוכזבים...מי שלא יצא מאוכזב זה מי שיקח אותה לסיבוב.

אמנם ביום יום כבר איני מחזיק רכב ספורטיבי, אבל כי יש לי ניסיון על "הוט האץ'" ספורטיביות וגם כמה מאות ק"מ על איבו 10 בחו"ל כך שיש לי סוג של רפרנס בהשוואה לנהג הרגיל. ה- A45 היא פשוט רכב שמותיר עליך רושם עוד הרבה ימים אחרי שנהגת עליו, מפעם לפעם אני נזכר באותה joy ride בשעת לילה מאוחרת והמחשבות רצות בראש...וזה המבחן העיקרי ופה היא מצליחה בגדול.

נכון שפנים הרכב פשוט ואינו תואם את תג המחיר. לא ברורה לי הפירוטכניקה המיותרת של שינוי גוון התאורה הפנימית בשלל צבעים. אבל אולי זה מה שהופך אותה ללא עוד סתם מרצדס טיפוסית, ה- A45 אם תרצו היא מרצדס כשלמהנדס הגרמני "משתחרר הקוף".

אני מניח שגירסאות AMG לשלל דגמי מרצדס (במיוחד C ו- E) אלו מכונות ביצועים מושחזות, ה- A45 כדגם הכניסה למשפחת AMG ללא ספק שייכת למשפחה הזאת אבל עם קריצה לקהל היעד הצעיר (ועשיר) יותר מטבע הדברים. המכונה הזאת מבצעת היטב, מהר ועם הרבה דרמה של פיצוצים (סליחה תושבי דרום רמת השרון, כפ"ס והרצליה). הרכב הזה מתקדם בקצב בלתי נתפס עד שלפעמים נראה שהאביזר הכי חשוב ברכב הזה אלו פנסי בי-קסנון עם דגש על ה"bi" כדי לפנות לך דרך בין המכוניות הרגילות.

צודקים אלו שאמרו שמעבר לפיצוצים ממערכת הפליטה (כמה שזה כיף!) אין הרבה דרמות, אבל אחיזה ללא גבול בסוויפ ארוך במהירות גבוהה מאוד זה משהו שאני יודע להעריך. כמויות האחיזה ממערכת ההנאה הכפולה גורמות לך להיות נהג מדוייק ומהיר ומי שרוצה איבודי אחיזה מהסרן האחורי מעל 100 קמ"ש ימצא את מבוקשו במותג הפרופלור המסתובב...המרצדס בעניין של סכין מנתחים כירוגי למשימות מדוייקות.

אז אולי אפשר לקנות ביצועים דומים בפחות כסף ואולי יש מכונות נהיגה טהורות יותר במחירים האלו, אבל החוויה הכללית מאוד מרשימה כמכונת נהיגה וכשיש בחרטום סמל עטור מסורת והיסטוריה קשה להתעלם מכך שהחבר'ה של בגרמניה יודעים מה הם עושים.

בסוף סיפרו לי כמה היא עולה...הרבה מאוד כסף, אז מה?

עבור מי שהפרוטה בכיסו אין ספק שמדובר ברכב מרשים מאוד, מאוד מהיר ומעל הכל כייפי לנהיגה עם שימושיות לא רעה ליום יום.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לקח לך 3 שבועות להתארגן על הכתיבה

מרוב שהיית המום:-D

תודה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לקח לך 3 שבועות להתארגן על הכתיבה

מרוב שהיית המום:-D

תודה

לא פשוט להחזיק בשני תפקידים (עד שיגיע המחליף) ולעבור דירה במקביל :-)

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

עוד חודש והכל יישאר בגדר חוויה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...