Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

יש לי פוקוס 2012 סטיישן ויש לי 2 בעיות/שאלות.

היום ביצעתי החלפת צמיגים + החלפת גומיה קרועה של ציריה קדמית.

1. המע' מולטימדיה ברכב לא מגיבה - אני רואה את התאריך+השעהמוצגים, פונ' menu מעביר לתפריט קביעת שעה/תאריך/בהירות תצוגה - אך שום דבר אחר לא עובד.

לא כפתורי המדיה רדיו/אוקס/טלפון וכו' וגם כפתור ה on/off לא עושה כלום.

2. בטיפול שביצעתי היום המוסכניק הראה לי שהבולמים הקדמיים דולפים קצת - אכן יש כתמי שמן סביבם צמוד לחיבור.

כמה זה דחופ ונחוץ להחליפם?

נאמר לי שעלות משוערת היא כ1000 ש"ח כולל עבודה. נשמע סביר?

אשמח לעזרתכם

תודה רבה

פורסם

1. נשמע שהיה לך נעילה במולטימדיה בגלל איפוס מחשב (אתה צריך קוד והוראות שחרור או לגשת למושרה)

2. בולמים נוזלים זה דיי דחוף ו-1000שקל זה מחיר טוב כולל עבודה כל עוד מדובר בKYB/MONRO (חברות בולמים) ולא בבולמים סיניים, אם זה סיני תבקש הצעה לחברות שרשמתי ותעדכן

פורסם
1. נשמע שהיה לך נעילה במולטימדיה בגלל איפוס מחשב (אתה צריך קוד והוראות שחרור או לגשת למושרה)

איך מחשב מתאפס סתם כך? אף אחד לא נגע במחשב רכב בחצי שנה האחרונה.

לא אפשרי שבמהלך הטיפול היום ניתקו איזה חיווט בטעות?

למרות שהסתכלתי והוא נגע רק באיזור הציריה איפה שמחליפים גומיה

תבדוק באיזה בולמים מדובר בדיוק וחזור לעדכן לפני ביצוע.

לגבי בולמים מדובר ב kyb. מצד שני יש לי אפשרות להביא 2 בולמים שלהם חדשים ב500 ואז אשלם רק עך עבודה.

תודה לכם :-)

פורסם

על עבודה במוסך תשלם לפחות 400 שח אבל אם הבולמים הם שלך אז האחריות כניראה תהיה מאוד מוגבלת. החלטת לתת למוסך לעשות את העבודה אז תן לו שיביא אל הבולמים בשביל עוד 100 שח לפה או לשם. החלטת לקנות לבד אז גם תרכיב לבד או בעזרת אנשים פה שאני מאמין שישמחו לעזור לך. אם תצטרך מכווץ קפיצים וכלים לביצוע התהליך אתה מוזמן לבוא לקחת ממני חופשי.

פורסם
על עבודה במוסך תשלם לפחות 400 שח אבל אם הבולמים הם שלך אז האחריות כניראה תהיה מאוד מוגבלת. החלטת לתת למוסך לעשות את העבודה אז תן לו שיביא אל הבולמים בשביל עוד 100 שח לפה או לשם. החלטת לקנות לבד אז גם תרכיב לבד או בעזרת אנשים פה שאני מאמין שישמחו לעזור לך. אם תצטרך מכווץ קפיצים וכלים לביצוע התהליך אתה מוזמן לבוא לקחת ממני חופשי.

המון תודה אחי.

את ההצעה ב1000 קיבלתי מאוטודיפו, אבקש מהם הצעה על טיפול +הברקסים וכו', וגם מהמורשה ונראה מי נגד מי.

לגבי המערכת מולטימדיה - אני עדיין סבור שלא מדובר בנעילה, שכן המחשב לא אופס בחצי שנה האחרונה, לא נותק מצבר, ובנוסף הבנתי שבנעילה אמורה להיות מוצגת הודעה המבקשת קןד שחרור.

אין שום הודעה, פשוט תאריך ושעה. ורק כפתור menu מגיב

פורסם
זו מערכת של "קוברה" ? או מקורית?

מערכת עם מצלמת רוורס?

לא יודע מה זה קוברה אחי, זו המערכת המקורית שמגיעה עם הרכב, ללא מצלמת רוורס

(פוקוס סטיישן טרנד 2012)

בהחלפת בולמים קדמיים יש לבצע כיוון פרונט. רק להזכירך.

תודה לך, אקח זאת בחשבון כמובן

• תוכן חדש...