Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הי,

כשמניעים בבוקר, הרכב מניע בפעם הראשונה אך לאחר שהמנוע הניע יש רעש מהסטרטר למשך 2 שניות נוספות, אותו רעש ששומעים כאשר משאירים את המפתח כשמניעים יותר מדי זמן.

אני לא מכיר את הרכב , כיון שאשתי נוהגת עליו.

לדבריה היא לא מושכת את המפתח וזה קורה בעיקר בהנעה הראשונה בבוקר.

מה זה יכול להיות לדעתכם?

המוסך אמר שיהיה קשה לאבחן אם זה לא משהו שקורה בכל הנעה, אלה אם נשאיר את הרכב בלילה מה שלא אפשרי מבחינתנו כיון שזה רכב יחיד.

הרכב אמור לעבור את הטיפול השנתי שלו עוד כחודשיים פחות או יותר.

בתכלס לא מפריע לנו,כיון שהרכב מניע בקלות. אבל לפעמים דברים קטנים עלולים להתפתח לדברים גדולים.

ההתלבטות היא האם לשרוף על זה יום עבודה - כי כל ביקור במוסך לוקח זמן ולוגיסטיקה, או שזה שטויות ולא שווה להתעסק בזה.

עריכה אחרונה על ידי vardump
פורסם

יש לי את הרעש הזה שאתה מתאר כבר 3 שנים, זה נשמע כמו ''קחחחחק'', לדעתי זה גלגלי שיניים בסטרטר שחוקים כתוצאה מבלאי.

תיאור: כשאתה מניע הסטרטר מסתובב וכשיש הנעה הוא מפסיק, ובמקרה שלנו כאשר גלגלי השיניים שלו שחוקים הוא מסתובב יותר וגורם לרעש המדובר.

פורסם

מסכים עם מאור. גם ביאריס שלי הייתה בעייה דומה, בעיקר בבקרים קרים של חורף, בקיץ זה לא הופיע.

פירקתי ופתחתי את הסטארטר, ניקיתי אותו ביסודיות וגירזתי עם גריז גרפיט את החלקים הנעים. מאז הרעשים לא חזרו והסטארטר החל להסתובב הרבה יותר מהר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הבחור עם הקורולה מציין שיש לו את זה 3 שנים, כנראה שהקורולה רגישה לזה, גם אצלי קורולה 2008.

מאור, אני פשוט מעדיף שיתעסקו כמה שפחות.

במיקרה הכי גרוע, כמה עולה החלפה של גלגל תנופה? :)

פורסם

הטויוטה לא רגישה לכלום, צריך להכניס את הרכב למוסך ולטפל בבעיה, אחרת תהרוס את הסטרטר או את גלגל התנופה או את שניהם

העלויות כנראה יגרמו לך לוותר על הרכב

אז נכון שזאת טיוטה אבל גם היא לפעמים מצוננת

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

פורסם (נערך)

אני באמת מתלבט אם להחליף כבר את הרכב, כי העלויות אחזקה שלו די גבוהות בהשוואה לשווי שוק שלו. חשבתי להחליף לרכב של 7 מקומות כדי לחשוב קצת על העתיד.

בכל מיקרה אני מניח שבטיפול הקרוב שהוא עוד כחודש חודשיים אבקש בלי נדר שיבדקו את נושא הסטרטר.

הקטע שמעבר לטיפול יש לרכב גם ריקול לכרית אוויר ולצינורית דלק (4 שעות מעבר לזמן הטיפול) אז כנראה שמצפה לי יום עבודה ארוך.

עריכה אחרונה על ידי vardump
פורסם

קשה לומר כמה אפשר לסחוב ומה הבלאי המואץ שייתווסף לתקלה. אם אתה מעדיף שייתעסקו כמה שפחות ברכב חפש לך מישהו שאתה יכול לסמוך עליו במאה אחוז כי לספוג את התקלה יכול לשלש לך הוצאות וחבל.

פורסם
לדעתך אפשר לסחוב עם זה עוד חודשיים עד הטיפול?

כמה קילומטרים עשה הרכב ? האם עוצמת או משך הרעש השתנה במהלך הזמן שהרכב ברשותך ?

איזה כייף לי :)

פורסם

אצלי הייתה בעיה דומה בסוזוקי, פירקתי סטרטר ולא מצאתי שום דבר יוצא דופן כשהרכבתי חזרה הכל הסתדר. כנראה שהבנדיקס היה תפוס והשתחרר כשפירקתי. גם אצלך זה כנראה בנדיקס תפוס אם קיים, לא חושב שגג"ש שחוק יגרור עוד רעש אחרי שהרכב כבר הניע.

פורסם
כמה קילומטרים עשה הרכב ? האם עוצמת או משך הרעש השתנה במהלך הזמן שהרכב ברשותך ?

הרכב בכ160,000 ק"מ, זה קורה בדרכ רק בבוקר בהנעה הראשונה.

לגבי משך הרעש והעוצמה קשה לי לענות כי אשתי היא זאת שנוהגת בו, לפי מה שהיא זוכרת זה ככה כבר הרבה זמן ללא שינוי לטובה או לרעה.

פורסם

תנסה להקליט פעם אחת כשזה קורה, יהיה יותר פשוט.

הרכב בכ160,000 ק"מ, זה קורה בדרכ רק בבוקר בהנעה הראשונה.

לגבי משך הרעש והעוצמה קשה לי לענות כי אשתי היא זאת שנוהגת בו, לפי מה שהיא זוכרת זה ככה כבר הרבה זמן ללא שינוי לטובה או לרעה.

• תוכן חדש...