Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברי, אני רוצה לקנות ניסן סאני, אוט', 93, 160000, יד 3 אבל באותה משפחה, גם נראת טוב, רוצים עליה 23000. האם זה מחיר סביר(לפי המחירון 24700 +5% עבור ABS)? ואם מישהו יודע מה נתונים טכניים שלו? כמה כ"ס וכו'?

פורסם

מהכרות טובה עם הרכב אני יכול להגיד לך שהרכב הוא רכב מצויין , נוח , אמין בצורה בלתי רגילה .

נתונים מדוייקים אני לא יכול לתת אבל כפי שזכור לי 102 כ"ס (במקור , תצפה לפחות בגלל השנים ) , מנוע די שקט ומגיב טוב . המנוע שימש אחרי זה את האלמרה .

לגבי המחיר אני לא יודע כי זה תלוי במצב הרכב .

פורסם

רכב מצויין, בחירה טוב!

אני מסכים לכול מילה של יבגני..........

תנסה לחפש את ההכי צעירים, ככול שהוא צעיר יותר הוא טוב יותר(למרות שזה קשה, כי לא כמו שאומרים, סוס מנצח לא מחליפים)

פורסם

אני מחזיק בדיוק את אותו רכב שאתה מעוניין לקנות

אם הרכב במצב טוב

תקנה ולא תצטער לרגע

יש לי את הרכב הנ"ל אני יד שלישית

190 אלף צריכת דלק טובה נוחות נסיעה טובה

מלאה באיבזור

תבדוק תקינות מתגים של חלונות חשמל + נעילה מרכזית

אם תרצה פרטים נוספים תשלח לי הודעה פרטית

• תוכן חדש...