Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איביזה 2017 DSG או רנו קליאו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם, אשמח להתייעצות בקניית רכב חדש - לא סגור רק על האיביזה או הרנו,

פרמטרים חשובים -

חסכוני בדלק ואמין לזוג צעיר,

ישמש בעיקר לעמידה בפקקים במרכז + נסיעות לירושלים ולצפון מידי פעם.

לא משנה לנו אוטומט או ידני. תקציב עד 110K.

האיביזיה יפיפיה שקשה לי לבחור בכלל אוטו אחר, אבל שמעתי דברים לא טובים על הDSG.

אז כן עיצוב יפה חשוב לי גם, אבל אמינות מעל להכל.

זה אוטו ראשון שקונים יד ראשונה אז נורא בא לי סאן רוף! חח אבל לא אפסול אוטו אחר בלי.

תודה,

פורסם

גיר כפול מצמדים כמו של הקליאו והאיביזה לעמידה בפקקים זה לא תענוג גדול, הגיר פשוט לא יודע להתנהג כמו שצריך במצבים האלו ויוצר נסיעה דיי מטלטלת ולא נעימה.

הייתי בודק 208 או c3 עם גיר אוטומטי רגיל(בתקציב ניתן לרכוש את הגירסא הבכירה) או איביזה ידנית אם איביזה היא החלום, לי אישית לא מפריע גיר ידני בפקקים.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

לא זה ולא זה ובמיוחד לא DSG. כמו שנאמר מעלי פקקים זה הבלאי הכי גדול לגיר כפול מצמדים.

מאזדה 2 קיה ריו וסוזוקי סוייפט יענו מצוין לדרישות.

פורסם

מבחינת חיסכון בדלק עדיף לשקול בעיקר את הסוויפט,יאריס C3 ו208 בגיר אוטומט. ה2 והריו פחות חסכוניות.

עם גיר ידני האיביזה בהחלט עומדת על הפרק.

פורסם

תודה רבה לכם על התשובות המהירות!

יצאתי טמבל כי כבר הזמנתי את הFR אבל היא עדיין לא בארץ ויכול לבטל.

חושב גם על חלקי חילוף ואחריות, צ'מפיון נתנו רק שנתיים.

באמת לא עשיתי טוב את המחקר שלי..

נראה לי באמת שאלך על ידנית, שמתי עין על הסופר סוויפט יוצא די דומה במחיר לאיביזה.

שאלות אחרונות -

פיאט 500C גם מצאה חן בעיני האישה בגרסה הידנית שווה משהו?

מה עם היברידיות יש באמת הבדל משמעותי בצריכת דלק?

ותודה שוב הצלתם אותי.

פורסם

למה חלקי חילוף זו בעיה? יש מספיק דגמים שחולקים עם האיביזה מכלולים , לא צריכה להיות לך שום בעיה בנושא.

פיאט 500C זה בעיקר מראה ולא הרבה מעבר ופחות תמורה למחיר מרוב מה שציינת עד כה. גג פחית שימורים תוכל למצוא ב70 אלף בטויוטה אייגו (ושם יש גם יותר אבזור ואפילו מערכות בטיחות מקוריות) .

היתרון המוחץ של ההבירידיות זה בפקקים ששם אין להם תחרות. ההיברידית היחידה בתקציב שלך היא היאריס

פורסם

האיביזה הידנית אמינה יותר מאחותה האוטומטית אבל פחות מאובזרת.

אם אתה הולך לעמוד בעיקר בפקקים לדעתי מנוע זריז זה משני ועדיף גיר אוטומטי.

לא ממש אהבתי את פעולת הגיר האוטומטי של c3 בתחילת התנועה ועוד אנשים שנסעו שמו לב לתחילת נסיעה לא תמיד חלקה עם רעידות.

אני הייתי הולך על רכב עם גיר רציף כדוגמת האיגניס או הסוויפט.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...