Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשוק בו עודף היצע גדול כל כך - לא בטוח שיהיו מתעניינים בכלל.

ההצעה של אופרייט ליס שווה בדיקה - האם היא מותנית ברכישה מהם?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מותנית ברכישה מהם.

קיבלתי הצעה פלואנס דיזל 2014 עם 100k ב 58 אלף. שוחחתי עם המנהל של סניף בילו והוא הציע לי למכור את הרכב לבד ולטענתו אני אקבל יותר.

פורסם
מותנית ברכישה מהם.

קיבלתי הצעה פלואנס דיזל 2014 עם 100k ב 58 אלף. שוחחתי עם המנהל של סניף בילו והוא הציע לי למכור את הרכב לבד ולטענתו אני אקבל יותר.

תקשיב לו . אני קיבלתי על האוטו שלי 20 אלף יותר כאשר מכרתי לבד , מול ההצעה המעליבה של טרייד מוביל.

Sent from my Le X820 using Tapatalk

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

נקודת הפתיחה לדעתי היא לקחת את מחירון לוי יצחק,להוריד 25% (בהנחה שהרכב לא היה ליסינג/השכרה) ולפרסם את הרכב במחיר שהתקבל.

נניח מחירון 30,000,תפרסם ב 22,000 ותתכוונן למכור ב 20,000 (8000 זו הצעה מצחיקה ומתאימה לרכב בן 16-17 ולא לרכב בן 8-9).

לאחר שיהיה לך את המזומנים,תוכל לנהל מו"מ קצת יותר קשוח ויורידו לך קצת יותר במחיר.

ד"א,מכיוון שאתה עומד לעבור בסביבות ה 30,000 ק"מ בשנה,הייתי מוותר על רכב,שכבר עכשיו יש עליו ק"מ גבוה כי מקסימום עוד 3 שנים תיאלץ כבר למכור.

עדיין בדעה,שליסינג פרטי לפי תוכנית אוויס הכי משתלם-אין לך כאב ראש בסוף העסקה,אתה עובר לרכב חדש וזהו.

אז אולי תשלם כל חודש עוד טיפה על חריגת ק"מ אבל לא תשלם על הבלאי העצום (ולך תדע בכל רכב שתקנה עם ק"מ כמו של הרנו ולא רק בגלל שזו רנו לאילו תיקוני בלאי אתה צפוי) של ק"מ גבוה מצטבר (לך תדע,אילו תקלות יקרות עלולות לחכות ברכב עם 160,000-190,000 ק"מ).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

ההצעה של אופרייט היא הצעה לקחת ממך את הרכב כמעט בחינם.

זה לא באמת 8K. מזה אתה צריך לקזז את מה שהיית מקבל בעסקת מזומן, שזה במינימום 5K מתחת למה שהם מבקשים ממך בטרייד אין.

דהיינו, הם קונים ממך יונדאי I20 ב-3K. אני מוכן לקנות אותה ממך ב-4K כאן ועכשיו...ככה עושים אחלה כסף בזמן קצר.

פורסם

אם אכן הליסינג לנסועה המבוקשת הוא 200 ש"ח נוספים לחודש, שהם פחותמ-8000 ש"ח ב-3 שנים - בהחלט שווה בדיקה. גם ירידת הערך של רכב עם נסועה כזו במכירה פרטית תהיה גבוהה, כך שלמעשה מדובר בהפרש די קטן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

השאלה מה קורה בסיום התקופה? אני מחוייב לרכוש מהם את הרכב? אני קשור אליהם באיזו שהיא צורה? מה אני חייב להם לאחר 3 שנים? אני קצת מפחד מהעסקאות הללו ולכן אני שואל...

פורסם

לא חייב להם כלום - חוץ מפגיעות פח אם ישנן, וגם אז לא מדובר בסכומים מעבר ל-1000-2000 ש"ח.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

איתמר - זה אחד הדברים שאתה צריך לבדוק בחוזה לפני שאתה חותם עליו. בהחלט תתכן שמאות מטעם החברה שתפיל עליך סכומים נוספים. לי היה סיפור עם חברת ליסינג (במקרה זה באמצעות מקום העבודה של אשתי) שחייבו אותי עם כל מיני דברים מוזרים כמו קרעים בכיס האחורי של אחד המושבים (שהו שבכלל לא ראיתי) עדיין עסקת הליסינג היתה כדאית לי בזכות חסכון בעלויות הביטוח לנהגים חדשים וצעירים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה רבה לכולם, אני אבדוק את הנושא.

בכל מקרה אשמח לקבל חוות דעת על סיויק האצ'בק ידנית וגם אוטומטית במיוחד במה שקשור לצריכת דלק.

פורסם

אוטומטית שותה 1/12-13 ידנית יכולה להגיע גם ל-1/16 (ריאלית 1/14-15)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

אז אם אני קונה את האוטומטית אני יכול להישאר כמעט עם אותן עלויות דלק כמו היום (אצלי בזמן האחרון הרכב צורך קצת יותר דלק ומגיע בנסיעות שלי ל 1:13 מקסימום מקסימום 1:14 בנסיעה ממש קמצנית).

• תוכן חדש...