Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בבעלותי מעל 5 שנים נקנתה מליסינג

יונדאי i20 שנת 2009 גמעה 210000 ק"מ.

נוסעים בחודש כ 2500 ק"מ ולפעמים יותר.

מבחינת גודל הוא בסדר. דלק סביר יוצא לי היום כ 950 ש"ח לחודש רוב הנסיעות מחוץ לעיר ללא פקקי תנועה.

הבעיה שהשנה האחרונה פשוט הוציאה לי את המיץ. בעיות התנעה, מזגן וחיישנים גבו ממני משהו כמו 5000 זוזים והיד עוד נטויה כי מה לעשות היא כבר לא צעירה ועם הק"מ שאני נוסע הבלאי מואץ מאוד.

אני שוקל לקחת מימון קטן שיצא לי החזר של כ 500 שקל לחודש ולהתקדם בשנתון כי אני חושב שהסכום שאני מוציא בממוצע על תקלות קרוב מאוד לסכום הזה.

האם אני צודק?

ומה עם סיויק האצ'בק 2014-2015? יכולה להתאים לי אם אני מחזיק אותה לטווח של 5 שנים?.

תודה רבה.

פורסם

900 שח זה לא הרבה כסף בנסועה חודשית שהבחור עושה, אז יותר חסכוני מזה לדעתי

לא מועיל ולא ממש רץ לקנות הברידית... למרות שאפשר לקנות כי רוצים וזו קניה טובה.

למרות שאת שלך סידרת, יש מצב שהייתי משאיר לעוד 2 שנים לאור ההשקעה שלך ברכב.

יכול להיות שאיבדת אמון ברכב ולכן אתה קצת מעורער , אך לדעתי הוא ימשיך להפגין אמינות.

פורסם

ימשיך להפגין אמינות... קודם שיתחיל, אח"כ נדבר.

אני לא חושב שהבעיות כאן קשורות לסוג הדלק שמניע את הרכב או לנפח המנוע. שום בעיה (אם אני זוכר נכון) לא נבעה מכשל במנוע, אלא בכל מיני רכיבים אחרים.

לדעתי הגיע הזמן להחליף, בעיקר בגלל שבועיות מתחילות לחזור, וגם כי לא נעים לסוע ברכב עם תקלות. גם לזמן יש מחיר.

רק בגלל הק"מ הייתי חושב על פלואנס דיזל (בגלל שהזכרת ידנית), אבל לא נראה לי שרכב בנזין יהיה פחות עמיד, פשוט פחות חסכוני. את המנועים של וואג אני לא מכיר בכלל, אבל בטוח יש פה מספיק מידע.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

את המנועים הוותקים של וואג אני מכיר משנים קודמות עם גיר רגיל ויש לי ניסיון מעולה איתם. את החדשים אני לא מכיר.

נדלקתי על סיויק האצ'בק ידנית 2014-2015 השאלה מה צריכת הדלק שלה בפועל?.

איך היא מבחינת מרווח בספסל האחורי? יש לנו תינוק בסלקל וילד בכיסא. היא מגיעה עם איזופיקס??.

תודה רבה.

פורסם

גם אני באותה דילמה,הרכב שלי עבר חצי ק"מ משלך ועדיין אני חושש שלקרות השנה ה -9 מחכות לי כמה הפתעות לא נעימות על אף שאני נוסע חצי ממך.

לדעתי,עדיף לך למכור ולקחת רכב חדש בליסינג פרטי (אם יתפשרו על לתת לך חופש בק"מ ואין חריגה רצינית) כי כל רכב אחר שתקנה יקבל בלאי אחרי 3 שנים עם כזאת נסועה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
ליסינג פרטי ממה שביררתי רוצים מאוד יקר וגם מגבילים בק"מ אני יכול ללכת ולברר שוב אבל אני דיי פסימי שזה ישתלם לי.

ברר מול AVIS יש להם תוכנית AVIS אקספרס - אני ממש לא קשור אליהם..

אתה משלם תשלום חודשי על ירידת הערך וחבילת טיפולים ואחרי שנה וחצי-3 שנים,מחזיר להם את הרכב ללא כל התחייבות.

בק"מ שאתה עושה זה נראה לי דווקא משתלם גם אם תהיה חריגה ותשלם להם קנס קטן על כל ק"מ מעבר ל 20,000 .

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לכל המכלולים ברכב יש תאריך תפוגה.

בין אם זה אחרי זמן מסויים, או ק"מ מסויים.

במקרה שלך, הגעת לשניהם.

אתה נוסע לא מעט, כמעט 30K בשנה - זה קילומטראז' שמאפיין רכב השכרה.

אני מציע לך בחום לשים את הרכב למכירה - ולקנות רכב בן שנה-שנתיים, שמקורו בעסקת "ליסינג 0 ק"מ".

למה אני ממליץ על עסקה כזו? כי אתה מתחיל את המיקוח ממחירון בסיס מינוס 15%, שזה בערך מה שתקבל בחברת ליסינג, אבל על רכב שהוא חרוש יותר.

ניתן להוריד מהמחירון המשוקלל, עוד 10-15%, תלוי כמה לחוץ המוכר.

במקרה כזה, גם תקבל רכב שהוא דה פקטו רכב פרטי לכל דבר, גם תקבל קילומטראז' נמוך וגם תקבל מחיר טוב מאוד.

מה עוד תקבל? יד 3 ברישיון, על רכב בן שנה שנתיים. לא נעים, אבל גם לא סוף העולם. לא באמת רואים כמה בעלים היו לרכב כשאתה נוסע בו.

פורסם

נישמע מעניין, אבדוק זאת.

למישהו יש רעיונות לרכבים נוספים?.

תקציב 65K, משפחה צעירה עם שני ילדים,

2500 ק"מ בחודש לרוב מחוץ לעיר בשיוט.

לא רוצים רכב גדול מדי, עד משפחתית 5 דלתות.

תודה רבה.

פורסם

אפשר לבצע ליסינג פרטי עם 30000 ק"מ בשנה - העלוה לחודש תהיה יקרה יותר בכ-200 ש"ח ברוב החברות.

לדעתי זו אופציה לא זולה, אבל אתה פטור מלמכור בסוף.

כשאתה אומר שהתקציב הוא 65K בכמה אתה מחשיב את הרכב שלך?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...