Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז לאחר הגניבה של הרכב אני חייב להתחיל לחשוב על מחליפה, הרכב שנגנב היה סיאט FR 1.8 שנת 2015.

אני בעצמי לא סגור על זה שאני חייב את אותה רמת הכוח, זה פחות חשוב לי אבל שמתי לב שלצערי מבחינה כללית אני נמשך יותר לקונצרן של ואג - בגלל הטכנולוגיה, וסיאט בפרט עם מחירים יחסית נוחים יותר ואבזור טוב (פנסי לד מושבים וכו).

חשבתי לכיוון של לחסוך ולא להשתגע ואולי לנסות את הסיאט איביזה החדשה (היא מנוע ליטר אין מה לדבר על כוח) אבל אמורה לעשות את העבודה, והצורה שלה דומה ללאון ככה שאני מאמין שאיכות החומרים תהיה טובה.

מצד שני זה שוב לקנות רכב חדש (ירידת הערך הכי גדולה וכו' וכו').

אופציה ב' - סיאט קופרה משנת 2015 אולי, למרות שלפי יד 2 כולם מבקשים מעל המחירון וכולן כמעט משופרות על שלל דברים.. זה יותר התעסקות.

אני מוכן גם לרכבים אחרים לא ננעלתי רק על אלו זה פשוט מה שאני מכיר, אם יש הצעות אחרות אשמח לשמוע.

פורסם

אבזור טוב אפשר לקבל היום במאזדה 3, הרכב נראה מעולה וגם נוסע לא רע בכלל, לדעתי כדאי לך לנסות אותה.

פורסם

מה התקציב? ידני\אוטומט?

באם ידני אופציה הייתי מחפש את ה208GTI, הייתה לי אחת ומדובר ברכב שנותן מלא פאן בתקציב סביר - לגבי הגניבה? הרבה פחות סיכויים שיגנבו פיג'ו 208 מאשר כל סיאט שהיא.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

חשבתי על לנסות פג'ו.. אבל אני מעדיף אוט'.. יש כאלו ביד 2?

בעיקרון לגבי התקציב אין תקציב מוגדר, באם צריך להוסיף על מה שאקבל מהביטוח אוסיף 20 30 בעבור רכב טוב, במידה ואלך על רכב חלש יותר לא שולל גם להשקיע פחות ולחסוך הכל תלוי בהצעה

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם

לגבי מזדה 3 אם כבר אז רק דגם הפרימיום האצב'ק מאובזר, למרות שאחרי הלאון בסדר גודל של מחיר היא תרגיש שנמוך לא?

פורסם
חשבתי על לנסות פג'ו.. אבל אני מעדיף אוט'.. יש כאלו ביד 2?

בעיקרון לגבי התקציב אין תקציב מוגדר, באם צריך להוסיף על מה שאקבל מהביטוח אוסיף 20 30 בעבור רכב טוב, במידה ואלך על רכב חלש יותר לא שולל גם להשקיע פחות ולחסוך הכל תלוי בהצעה

אמור להיות כאלו - מאובזרת ממש טוב, אישית אני מעדיף ידני על אוטומט והיא יודעת לא רק להיות עם יומרה ספורטיבית - אלא ממש ספורטיבית והכל בנוחות לא רעה בכלל(המושבים של ה208 פשוט מדהימים).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
לגבי מזדה 3 אם כבר אז רק דגם הפרימיום האצב'ק מאובזר, למרות שאחרי הלאון בסדר גודל של מחיר היא תרגיש שנמוך לא?

דגם ה2 ליטר של מאזדה 3 מרגיש חזק עם 165 כ״ס.

אין לו דחיפה של טורבו אבל כח לא חסר.

היא גם ההאצ׳בק היפה בעיני.

היא מרגישה ספורטיבית עם הגה יחסית מתקשר.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם
לגבי הגניבה? הרבה פחות סיכויים שיגנבו פיג'ו 208 מאשר כל סיאט שהיא.

מכת הגניבות של הספורטיביות (בלי קשר לוואג) בעליה מתמדת,תשאל כל סוכן ביטוח.

לעולם זה לא ייפסק כי ספורטיבי נראה שונה,אז "מזמין" את זה,ככה זה מאז ומתמיד.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אם כבר אתה חושב לרדת ברמת הכוח, למה לא ללכת על הלאון 1.4 סטייל עם 150 כ"ס? כחדש הרכב עולה קרוב ל120 אלף ש"ח ועדיין מציע מרווח, אבזור וכוח.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

חשבתי על זה גם.. פשוט הפנסים הקדמיים שהם לא LED יחרפנו אותי, שאהיה באולם תצוגה אנסה להסתכל ולבדוק את האופציה הזאת.

פורסם

הג'ולייטה היא אופציה מקבילה. האופל אסטרה היא תחליף ראוי וזול יותר.

זה נראה שאתה לא ממש סגור על מה שאתה רוצה ואם אתה מוכן ללכת למחוזות שונים אז יש כל מני אופציות מעניינות כמו ה3008 המרשימה. לעשות סיבוב סוכניות/נסיעות מבחן לא ממש עולה כסף.

פורסם

כן חשבתי עם על לחזור לאותה לאון fr אבל יש לי חשש מהגיר כי זה בדיוק בסיום תקופת האחריות, ולך תדע איך שמרו על הרכב

פורסם (נערך)

מחזק בנוגע למאזדה 3. אולי יש לה טיפה פחות כוח זמין, ו(אולי) אוכלת במעט יותר דלק, אבל יש לה התנהגות כביש טובה יותר, אמינה בהרבה (חוסך את הכאב ראש סביב ה-DSG), ומאובזרת יותר (מערכות בטיחות מתקדמות לעומת מובילאיי מעפן).

אם חדש ובכל זאת סיאט, הייתי שוקל ללא ספק את האיביזה החדשה שעולה הרבה פחות, מצמצמת את הפער בין האיביזה היוצאת ללאון, ומספקת מערכות בטיחות מקוריות לשם שינוי.

ובכללי אם אין לך צורך אמיתי ברכב משפחתי, הייתי ממליץ להתמקד בקטגורית הסופר מיני כי סתם חבל על הכסף. אין מספיק כוח? בשביל זה יש רכבים ספורטבים כמו ה-208GTI שהציעו לך.

עריכה אחרונה על ידי serg90
  • תוכן חדש...