Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום בעודי עובד על פרוייקט ברכבי נזכרתי שאני צריך רשת אלומיניום צפופה בצבע לבן\שחור\כסוף.

הכוונה שלי היא לא לרשת ששמים בטמבונים הלא צפופה ,שנראית כמו סוג של תייל משושים.

מהיכן אני יכול לרכוש רשת שכזו?

תודה ובברכה.:-)

לא כמו פה:

http://64.233.167.104/search?q=cache:jhjVQR1APeAJ:www.motocar.co.il/motocar/moto_sale/product_datails.asp%3Fid%3D35+%D7%92%D7%A8%D7%99%D7%9C+%D7%A8%D7%A9%D7%AA+%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%91&hl=iw

פורסם

תודה רפי הם בטח יתנו לי מחיר פגז של 300 ש"ח למטר ו300 האלו הולכים לפילטר פתוח.

:lol: כך שאני צריך משהו יותר DIY שכזה. או לחילופין מקום כמו מפעל או סוג של רשת מסויימת שמוכרים את הרשת הזאת שם..

בברכה.

פורסם

אחי חבל לקנות בכול החברות כגון אי אנד איי יש חנויות של חומרי בניין שמוכרות את זה במחיר טוב

חתימה עד שלוש שורות

פורסם
אפשר לשאול למה בדיוק אתה צריך את זה? ואם אפשר הסבר יותר טוב של מה בדיוק אתה צריך... ?

שלום טקמין,

אני משאיר את הפרוייקט כהפתעה :-D אם יצליח לי יצליח אם לא ...חבל..

אני מתכוון לרשת הזאת ששמים בגרילים של רכבי ספורט או רכבים משופרים.

תודה ובברכה.

פורסם

אוקי... הפתעות זה תמיד טוב... :D בכל מקרה הציעו כבר שני רשתות של גרילים לרכב ואמרת שהם לא טובות... אז מה בדיוק אתה צריך ששונה מאילו שהציעו?

...Carpe Diem

פורסם

אה... עכשיו הבנתי.. אכן בחנויות איכותיות לחומרי בנין תמצא את מבוקשך, רק תחשוב מהו הגודל החורים שאתה רוצה (לפי מה שאני מבין אתה רוצה משהו סטייל מסננת יותר מאשר רשת) ומקסימום יפנו אותך לאיזה מפעל אלומיניום, או מישהו שמייצר את זה...

...Carpe Diem

פורסם

לא ממש... בעקבות שריפה במטבח היינו צריכים להחליף את כל הרשתות בחלון שם - הם לא נשרפו מאש אלא התפוררו מהחום... כנראה שזה דק מדי או משהו (אבל זה זול מאוד אם זה יחזיק מעמד אצלך)

...Carpe Diem

פורסם

בספק אם תמצא בום-סנטר וכדומה, חפש יותר בחנויות כמו מה שיש בתלפיות... מקומות גדולים לחומרי בנין...

בכל מקרה רציתי לשאול באותו נושא, אני צריך משהו חזק ועמיד שיגן על המנורות שאני שם מתחת למושבים הקדמיים כדי שאנשים לא יבעטו בהם (כלומר צריך להיות עמיד מאוד) אבל גם שיהיה יחסית שקוף שהאור מהם יעבור גם לאאיזור האחורי של הרכב... למישהו יש רעיון?

...Carpe Diem

• תוכן חדש...