Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

I20 2010 מנוע 1600?

Nirc
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי מודעה של i20

2010 אוטומאט מנוע 1600

עם סאנרוף דגם מפואר

לא מוצא דגם כזה בicar

האם באמת קיים דגם כזה? האם הוא כדאי לעומת ה1.4 הרגילים

פורסם

קיים דגם כזה, המנוע הוא 1.6 כמו של הפורטה,סיד,I30,I25 מהדור הקודם.

לא הכי חסכוני אבל יהיה זריז ומספק יותר מה1.4. הגיר הוא אותו גיר 4 הילוכים.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
קיים דגם כזה, המנוע הוא 1.6 כמו של הפורטה,סיד,I30,I25 מהדור הקודם.

לא הכי חסכוני אבל יהיה זריז ומספק יותר מה1.4. הגיר הוא אותו גיר 4 הילוכים.

היי אחלה

תודה

עוד שאלה לא קשורה

קצוות שילדה עד כמה זה חמור? ברכב אחר שראיתי

וברכב הזה הוחלף כנף משהו כזה... זה משהו חמור?

תודה

פורסם

קצוות שלדה זה לרוב גורר קושי עתידי במכירת הרכב אבל ללא שום השפעה בטיחותית, סחירות נטו.

ולגבי הכנף, אם הוחפה קדמית אז לא נורא. אם הוחלפה אחורית אז שווה להתרחק כי פה המשמעות תהיה גבוהה בגלל שיש צורך לחתוך אותה מהמקום ולרתח אחת אחרת.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
כנף זה לא חמור, לקצה שלדה יש משמעות מסחרית, מאחר וI20 זה לא דגם נדיר , דלג הלאה.

וזו I20 מאובזרת, רחוקה מפאר.

מצאתי עוד I20 2010 דגם פרימיום

במקרה שלה הוחלף פגוש אחורי כי מישהו נכנסה בה מאחור..

האם פגוש פחות חמור מכנף ?

לצערי צמצמתי את החיפושים שלי לאיזור פתחתקווה\ראש העין בלבד - אז המבחר לא גדול כלכך

פורסם

אם זה רק פגוש וללא מעבר לזה, אז המשמעות היא פחותה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
מצאתי עוד I20 2010 דגם פרימיום

במקרה שלה הוחלף פגוש אחורי כי מישהו נכנסה בה מאחור..

האם פגוש פחות חמור מכנף ?

לצערי צמצמתי את החיפושים שלי לאיזור פתחתקווה\ראש העין בלבד - אז המבחר לא גדול כלכך

למה אתה מצמצם את החיפושים לאיזור פתח תקווה - ראש העין?, אם תהיה מציאה בתל אביב? בראשון? אפילו אשדוד או ירושלים הייתי משקיע.

האם תיקח רכב פחות טוב רק בגלל שהוא נמצא בפתח תקווה? אתה עומד להוציא עשרות אלפי שקלים על רכב - תעשה לעצמך טובה ותתאמץ קצת, זה יהיה שווה לך הרבה כסף.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
למה אתה מצמצם את החיפושים לאיזור פתח תקווה - ראש העין?, אם תהיה מציאה בתל אביב? בראשון? אפילו אשדוד או ירושלים הייתי משקיע.

האם תיקח רכב פחות טוב רק בגלל שהוא נמצא בפתח תקווה? אתה עומד להוציא עשרות אלפי שקלים על רכב - תעשה לעצמך טובה ותתאמץ קצת, זה יהיה שווה לך הרבה כסף.

קשה לי להגיע למקומות כאלה כי אין לי איך

אבל זה נכון מה שאתה אומר אני ארחיב מעט את החיפוש ואעשה בדיקות נוספות

• תוכן חדש...