Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום :)

אני רוצה לשדרג למצלמה אחרת ולעשות טרייד אין על ציוד קיים.

יש לי 2 מצלמות וידיאו חדשות יחסית בנות פחות משנה יש מקומות במרכז הארץ שעושים טרייד אין?

תודה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

היה את פוטו-פילם באלנבי, נסגר.

יש את ארליך, אך הוא עושה טרייד איד רק לציוד שיש גם לו במלאי כרגע, תטלפן אליו ותבדוק.

בכל אופן, לא כדאי בכלל לעשות טרייד אין אצל חנויות, מאותה סיבה בדיוק שלא כדאי לעשות טרייד אין של רכבים אצל סוחר, שהרי החנות צריכה להרוויח לכן היא תתן לך פחות בהרבה ממחיר השוק.

פורסם

תודה.

נדמה לי שפניתי לארליך לא מזמן, לגבי טרייד אין למצלמת DSLR אבל לא היו מעוניינים בה.

פורסם

באיזה דגם מדובר? אני יודע שהם למשל לא קונים עדשות של סיגמא, ומצלמות הם קונים מהדורות האחרונים בלבד.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
באיזה דגם מדובר? אני יודע שהם למשל לא קונים עדשות של סיגמא, ומצלמות הם קונים מהדורות האחרונים בלבד.

בגלל זה.

המצלמה היא ישנה מדי canon eos1d markII.

פורסם

כן, זה מאוד ישן. תנסה למכור ביד 2 או בפייסבוק, מניח שתמצא מישהו שמעוניין.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אתה יכול לנסות בבית הצילום בר״ג, יש לי מצלמה זהה ובשיחה אגבית איתם עלתה האופציה למכור להם אבל עוד לא הייתי מוכן למכור. היום אני כן אגב, אז עדכן מה הממצאים :wink:.

בכל מקרה, הרבה כסף אני לא חושב שתראה מזה, כמה מאות שקלים במקרה הטוב. גם בשוק הפרטי אל תצפה ליותר מ-1000 ש״ח וגם זה מאוד אופטימי ורק אם היא במצב מעולה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

טוב אז מעדכן וגם זקוק לעזרה,

מכרתי את הקנון 1d mark 2 באופן פרטי ביד2 לאחר שהלכתי לבית הצילום בר"ג הייתי היום לא רצו לרכוש אותה בכלל

כי היא ישנה מדי לטענתם.

עכשיו אני רוצה לשדרג למצלמה אבל מתלבט בין מצלמה קומפקטית canon g7x MARK2

לבין מצלמה ללא מראה כמו fuji xt20 ההתלבטות זה עניין המחיר בעיקר אבל עדיין

אני יכול למתוח את התקציב קצת במידת הצורך.

איך הXT20? שמתי לב שהעדשות של פוג'י קצת יותר יקרות לעומת המתחרים.

תודה.

פורסם

יש לי את ה g7x mark ii.

אני רחוק מלהיות צלם מקצועי, סתם חיפשתי משהו מעל הממוצע במצלמה קומפקטית וזה מה שנבחר.

היכולת סלפי של המלמה מאוד נחמדה (כרגע עוברת חניכה ראשונית בקוסטה ריקה).

מעבר לזה אין לי הרבה מידע מקצועי לתת...

• תוכן חדש...