Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לייצר קרוס משתנה עם דיוק גבוה זה יקר יותר מכרטיסים. לכן בהחלט יכול להיות שבשביל לשמור על דיוק תוך כדי שמירה על עלות נמוכה יחסית הם בחרו בכרטיסים. יש עוד חברות שנוהגות בדרך זו.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אוקיי אבל מה עדיף קרוס משתנה או קרוס קבוע עם הכרטיסים?

ולמה?

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

לדעתי, במידה ויש לך חיתוכים טובים ב-HU אז עדיף ללכת על מגבר שנותן לך כמה שיותר "מגבר" מפיטצ'רים.

אם יש לך HU מינינליסטי דוגמת 4600 של פיוניר, קרוס במגבר הוא שיקול חשוב (ע"ע מתן), אם יש לך HU מתקדם ומשוכלל דוגמת 9830 (ע"ע אדי) קרוס במגבר הוא בגדר Nice to Have ולא מעבר.

מה גם שהקרוס ב 501 נותן לך אופציות לעבוד איתו,רק לא גמישות.

בקיצור 501 הוא בכלל לא כזה גרוע כמו שניסו לצייר אותו ושיקול של קרוס מלא לא תמיד מהווה גורם מכריע, שוב - תלוי ב HU שלך או כמובן - אם יש לך קרוס חיצוני.

פורסם

אוקיי אבל ברמת הכלליות המגבר הזה ללא קרוס מלא וכשמשווים בין ההגברות על אותה המערכת ה501 יפול מאחרים?במידה והפאנל הוא כמו של אדי נגיד(9830)

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

MDMA

היה לך פעם מגבר של רוקפורד בהספק של או מעל 50 וואט RMS לערוץ ?

אם לא אז כדאי שתנסה !

לחבר שלי יש רוקפורד ישן 50*2 RMS

הרבה יותר טוב מהרבה מגברים ששמעתי עם הספקים גבוהים יותר ושמעתי הרבה מגברים בחיים .

(להוציא את כל מגברי ה-HIGH END היקרים ) ולא רק הספק צריך להמדד מה עם איכות?

לך לכל מתקין ותיק שבין היתר התקין גם רוקפורד ותראה מה הוא אומר .

פורסם
לייצר קרוס משתנה עם דיוק גבוה זה יקר יותר מכרטיסים. לכן בהחלט יכול להיות שבשביל לשמור על דיוק תוך כדי שמירה על עלות נמוכה יחסית הם בחרו בכרטיסים. יש עוד חברות שנוהגות בדרך זו.
אין מה להוסיף על הציטוט של איל. יחד עם זאת, קרוסאובר משתנה מסחרי ונוח יותר לשימוש ולכן רוקפורד פוסגייט משתמשים בו בכל הדגמים החדשים.
פורסם

ולדעתי הרוקפורד יתן תמורה טובה יותר כי המחיר של הJBL בארץ מנופח מעל או מעבר ראו כמה הוא עלה בדיוטי פרי כולה 200דולר מעניין למה רוקפורד שם לא עולה ככה ...

ד''א

אין יותר JBL בדיוטי פרי אזל המלאי.....

שוב מתן אם היה לך רוקפורד הייתה מבין על מה מדובר אבל ככה אתה סתם טוחן מים....

פורסם

יש מגבר בשם MAC AUDIO Z4200 מגבר חזק מאוד. אני מאמין שנתוני החברה נכונים

4X110WRMS על 4 אום

285WRMS על 4 אום במצב גישור

1100 שקלים בצ'יפר.

ויש את הJBL שבהרבה חנויות מוכרים אותו ב1400-1500. גם הוא בעל אותם נתונים כמעט.

שניהם נותנים תמורה טובה יותר למחיר מאשר רוקפורד 501X המיושן.

תמיר

פורסם

אדי-תתבגר!!!

אכן אזל המלאי בדיוטי פרי ומבטיחים שם שיחדשו אותו.

לפותח השרשור-קימות עוד אלטרנטיבות בתקציב הזה, תסתובב קצת , תבדוק ותחזור לפה עם מחירים ודגמים.

:king:

פורסם

ניתן להערכתי למצוא את ה GTO 75.4 גם ב 1300-1200.

אני אנסה לבדוק אצל מתקין שפעם הייתי בקשר איתו (לא, אני לא פייגלע לכול מי שמרים גבה...) ואם משהו ירצה, אני אתן לו פרטים...

כמובן שזה יהיה רק במהלך שבוע הבא...

פורסם

אדי זה שהמגבר שלך קיבל שבחות קצת פה זה לא אומר שהוא טוב המגבר שלך 65 לערוץ במחיר מופרז ביותר הJBL באמת לא רואה את המגבר שלך ממטר יותר חזק קרוס יותר טוב...

זה שלך יש קרוס ברדיו לא אומר שזה עושה את המגבר שלך טוב בלי הקרוס ברדיו המגבר שלך עגלה...

סמאש 1 לא היה לי ולא יהיה לי מגבר של רוקפורד אני לא רואה שום טעם להוציא כל כך הרבה כסף להוציא על מגבר שבקושי מדגדג לרמקולים שלי או לסאב בגישור תשאל את חבר שלך כמה עלה לו המגבר ואז תראה שבכסף שעלה לו המגבר באותה תקופה עם המחירים של אותה תקופה היית מוצא אלטרנטיבה חזקה יותר וטובה בהרבה יותר...(501X 301X)

פורסם

שוב אני מרוצה מהמגבר שלי תגידו מה שלא תגידו הרוקפורד מביא תמורה יפה למחיר מיושן או לא מיושן ובכלל מה זאת אומרת? מה זה הנדסת טילים או מירוץ לחלל...

בישביל 1400 שקל הוא תמורה מעולה כמו שאל המגברים שקיימים בשוק זו דעתי לא מקובל עליכם זכותכם....

ג'ניה אתה אומר לי להיתבגר? תיראה את החתימה של מתן......

• תוכן חדש...