Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון, אבל מאי הסכמה עד להטעייה של אנשים וסתם ללכלך על רוקפורד המרחק רב.

בכול אופן, זה לא שאנו לא מסכימים - אני טוען שהנתון הזה יכול להיות קצת מוגזם ויכול שלא ועד שלא ייבדק באותם תנאים שהבדיקה של רוקפורד נעשתה (2006 Cea), אין יותר מדי מה לדוש בנושא.

אתה טוען לפיברוק חד משמעית.

לא רציני, חבל.

אתה יותר ממוזמן להביא כמה תוצאות בדיקה כדי שנראה שאתה לא מדבר באוויר.

אם יסתבר שצדקת אני הראשון לברך (למרות שזה לא טענה שאתה טוען מתוך ידע או נסיון אלא יותר מתוך ניחוש).

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין פה ניחושים אברי.

וטענתי את הטענה הזאתי יותר ממספר מועט של פעמים.

נתון גבוה שכזה ביעילות, מעיד על ניצול לרעה של התקן.

משמע, המספרים שהמובאים לנו לא מציירים תמונה אמינה או מחוברת למציאות.

בזה נגמר הויכוח, איש איש באמונתו יחיה, זאת האמונה שלי .. אתה רשאי לחלוק עליה.. זה לא יגרום לה להעלם.

(לכל החכמים והמלומדים שיקפצו ויגידו שגם JBL משתמשים בתקן המדובר.

אם תביאו הצהרה שלהם שמעידה על אחוזי יעילות שכאלו - אני אטען את אותו הדבר גם עליהם, אז תירגעו)

הקדמתי תרופה למכה. :)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

העובדה שטענת משהו מספר רב של פעמים הופכת אותו לנכון?!

אני מאוד מקווה שזו לא הטענה שלך...

לגבי מספרים - לפני שאתה רץ וזועק על אחוזי נצילות גבוהים, יותר ממומלץ שתלין על המספר 104RMS לערוץ...

זה באמת מספר אסטרונומי...

ולמיטב זכרוני, תמיר ציין משהו לגבי בדיקה שלו שבה הוא יצא 75 לערוץ (כמובן שמדובר על JBL)...

בכול אופן, חבל שאתה לוקח כל דבר כ"ויכוח"... מתדיינים זו המילה. ואני האחרון שינסה לשנות את דעתך במשהו, אני מעדיף להשקיע את מרצי בדברים קצת יותר ברי הישג כמו להוציא מסלע מים :-D או לפתור את בעיות הרעב במדינות העולם השלישי :-D

פורסם

איפה כתבתי שבגלל שחזרתי על דבריי מספר רב של פעמים, הופכת את דבריי לנכונים ?

זה הופך את הנואם לעייף, לא מעבר לכך :)

איש איש באמונתו ..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
רוקפרוד לא סתםנהפכה למותג בגלל שיש לחברה כסף אלה בגלל הציוד הטוב והאמין שהם מיצרים והם הוכיחו זאת לארוןך הרבה שנים ......
אדי הרבה מאוד אנשים ( שלא יומים בתחום )

אומרים שרוקפורד יצרה את כול הגודל שלה רק בגלל המגברים המצויינים שהיו להם פעם...

תחשוב על זה

( על כול השאר אני לא מגיב....)

שמן שמן שמן...( המבין יבין )

• תוכן חדש...