Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אל תקנה אותו אחי אין קרוס מלא מגבר חלש יחסית למחיר הגבוהה שלו חפש משהו אחר לפי דעתי..

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

זה שאין קרוס מלא זה נכון . אבל לא בטוח שזה חיסרון .

יש כאלו שלא משתמשים בקרוס של המגבר בכלל , והרבה פעמים הקרוס הקיים מתאים לדרישות של הבן אדם. לא צריך לשלול בצורה אוטומטית.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אז אולי תמליצו לי על מגבר 4 ערוצים שיפתח לי מורל דוטק ופיוניר 800 בגישור...

במחיר של עד 1500...

חוץ מהג'יי בי אל 75.4 מהדיוטי כי אין לי איך להביא אותו

פורסם

רוקפורד P4004, אחלה מגבר, מנסיון.

יש לו קרוס , LPF ועוד...

הוא די עוצמתי, בטוח מספיק לדוטק וירים גם בצורה מכובדת את הסאב.

לא תצטער.

ג'ניה

:king:

פורסם

אני לא חושב שהייתי הולך גם על זה הרוקפורד הנ"ל בהצהרות של 50 RMS ליציאה נראה לי פחות מעלוב אפילו זאת ד-ע-ת-י יש שיחלקו עליי...

ד"א אתה כן יכול להביא את הJBL מוכרים אותו בארץ ב 1400 שקל אם זה משתלם או לא אני חושב שיותר משתלם מהמגברים האחרים שהציעו לך...

בכל אופן אני הייתי מנסה לגרד עוד 100 150 שקל ומחפש ממש קשה אחרי מאגנט פאנטום 4500...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם
אל תקנה אותו אחי אין קרוס מלא מגבר חלש יחסית למחיר הגבוהה שלו חפש משהו אחר לפי דעתי..
כאשר רוקפורד פוסגייט תכננו את המגבר עם קרוסאובר קבוע (ניתן לרכוש כרטיסים בתדרים אחרים) לפני כמה שנים, הם חשבו רק על איכות הצליל, מכוון, שהדעה הרווחת, שקרוס משתנה פחות מדוייק ולעיתים גם פחות איכותי.
פורסם
אני לא חושב שהייתי הולך גם על זה הרוקפורד הנ"ל בהצהרות של 50 RMS ליציאה נראה לי פחות מעלוב אפילו זאת ד-ע-ת-י יש שיחלקו עליי...

ד"א אתה כן יכול להביא את הJBL מוכרים אותו בארץ ב 1400 שקל אם זה משתלם או לא אני חושב שיותר משתלם מהמגברים האחרים שהציעו לך...

בכל אופן אני הייתי מנסה לגרד עוד 100 150 שקל ומחפש ממש קשה אחרי מאגנט פאנטום 4500...

ה-4004 אכן מוצהר 50WRMS לערוץ ע"י רוקפורד פוסגייט. בפועל, המדידה בתעודה המצורפת לכל מגבר, מציינת הספק של 90WRMS- 104WRMS לכל ערוץ, במדידת אמת. לעיתים אנו נתקלים בבעיה הפוכה, שהוא חזק מידי עבור סאבים וקומפוננטים מסויימים.

תומר

פורסם

אם יש לך רדיו דיסק כזה הרוקפורד יעבוד ניפלא עם הסאב והקומפוננט

לי הוא מגביר קומפוננט של רוקפורד 100RMS וסאב של פיוניר בלי שום בעיה הקרוסים בסדר גמור ולא יפגעו בצלילה אבל אם מכשיר כמו שלך עדיף שמגבר יהיה על FLAT והחיתוכים יבוצעו דרך הHU...

לדעתי מגבר שווה כול גרוש ושום זיוף ושם דבר הוא 65RMS ליציאה ו250RMS בברידג'...

מתן,איך זה שלא המלצת על קליפורניה בום? הרי וואט זה וואט

פורסם

אדי לא המליצו על קליפורניה כי התקציב של הבחור קצת יותר גבוהה אתה יכול להפסיק לנסות לגרור כל תרד לויכוח זה מתחיל לעצבן...

לתומר מאוטופרט מה שהוא נותן אני לא ראיתי את הבדיקה אני הלכתי לפי הצהרות בלבד וגם המגברים האחרים שהמלצתי הם לפי הצהרות בלבד אני לא חושב שזה נכון להמליץ למישהו לרכוש מגבר שנותן 50 RMS ליציאה (בהצהרות!) תמורת מחיר אסטרונומי כזה אם אפשר גם אני ידחוף שאלה ככה על הדרך בגישור בתעודת בדיקה שלו כמה רשום שהוא נותן?

וקרוס משתנה פוגם באיכות? לפי דעתי משפר כאשר החיתוך יותר מדוייק אני כאן כדי ללמוד בוא ותסביר את עצמך אם אני טועה אני יודע לקבל את הטעויות שלי...

פורסם

קרוס עם תדרים קבועים מאפשר עבודה עם רכיבים קבועים בערכיהם וניתן לבחור רכיבים מדוייקים יותר.

קרוס משתנה מחייב לעבוד עם רכיבים בעלי יכולת שינוי (קבלים משתנים, נגדים משתנים וכו') דבר שבפועל גורם לסטייה ואי דיוקים.

זאת ברמת התאוריה.

השאלה שנותרת פתוחה - האם במגבר שהוא לא מסדרה גבוהה, תקנו אותי אם אני טועה - הנמוכה של רוקפורד (Punch) וגם בתוך הסדרה הזו הוא ממוקם באמצע, אכן הקרוס יהיה מאוד מדוייק.

אני לא בדקתי ולכן לא אחווה דעה אך הטיעון עצמו נראה לי קצת... ככה ככה...

• תוכן חדש...