Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם יש לי קרוס מלא במכשיר אני לא צריך לחתוך את הסאב על LPF ???
אתה לא חייב, אצלי לדוג' הם על FULLRANGE וחתוכים ע"י הרדיו דיסק.

MDMA , אתה בתור אחד שלא חובב של החברה הזאת וכנראה שלא ניסה אותה אישית לא יודע מה היא נותנת בתמורה.

לא מדגדג סאבים , רמקולים. מה אני יגיד לך, משום מה אני מוצא את זה מאוד לא נכון

הנה לדוג' מגבר של 500 וואט שלהם "לא מדגדג שני סאבים של קייקר COMPVR" , ממש לא מדגדג אותם. כמה שהטענה שלך מגוחכת , לא הפעלת רכיבים עליו , אל תדבר בבקשה.

ובטח שלא תבוא עם טענות מצחיקות שכאלה.

הדוג' היתה בציניות והוא מפעיל את הסאבים בצורה מאוד מאוד מכובדת.

תהרוג אותי אבל לא סתם הגעתי לתוצאה של 138.8 DB.

(ועוד עם אלף ואחד דברים שהיו אמורים להוריד את התוצאה הזאת למטה למטה...)

וואי פתאום 500 וואט קטנים ומסכנים של רוקפורד נשמעים אחרת לא ?

גם משום מה נראה לי שמי שכבר מוציא סכום כספי נכבד על מגבר שכזה יהיה לו רדיו דיסק נורמלי ולא אחד שעולה 600 ש"ח.

וכמובן שיהיו לו אפשרויות לכיוון ע"י הרדיו דיסק.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם יש לי קרוס מלא במכשיר אני לא צריך לחתוך את הסאב על LPF ???

נו, מה אתה חושב?

די לחתוך במקום אחד...

(על החתום: המוהל...).

פורסם

גו'קר אתה צודק כול האנשים שמזיינים פה את המוח לגבי רוקפורד בחיים לא ניסו את הציוד שלהם אבל הם משחקים אותה מבינים גדולים....

פורסם

ג'וקר אני ישאל אותך ככה...

מגבר שמוציא 50 RMS ליציאה במחיר של 1200 שקל היית קונה (מוצהר!!!!!)?

המגבר שלך לא דוגמא בכלל אבל אם תשווה תמורה למחיר תראה שרוקפורד הוא מוצר יקר ולא משתלם כל כך לפי דעתי התמורה שהמגבר שלך נותן מאגנט פאנטום מונובלוק מתקרב אליו ובקצת פחות במחיר...

כל הקטע המדובר פה הוא תמורה למחיר ותסלח לי אבל פה רוקפורד עלובים ביותר לא רק עלובים...

אני לא חושב שהייתי מוציא את הכסף שעבדתי עליו קשה כל כך כשיש מוצרים בשוק שיכולים לתת לי קרוב ולפעמים גם יותר תמורה בפחות מחיר...

בכל אופן תראה את זה ככה יש חולצה אחת של דיזל וחולצה זהה אותו הדבר מאותו בד ואותה עמידות של אלטיזחן אחת יקרה (דיזל)ואחת זולה (אלטיזחן) מה היית קונה?התמונה על החולצה גם אותו הדבר (:

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם
לפי דעתי התמורה שהמגבר שלך נותן מאגנט פאנטום מונובלוק מתקרב אליו ובקצת פחות במחיר...

כל הקטע המדובר פה הוא תמורה למחיר ותסלח לי אבל פה רוקפורד עלובים ביותר לא רק עלובים...

:

מתי תבינו כבר שתמורה למחיר של בנאדם x זה לא תמורה למחיר של בנאדם y

mdma אולי מבחינתך לא שווה לשלם ככה על המגבר אבל מבחינתו של ג'וקר זה כן שווה ומשתלם. (נתתי את שניכם בתור סתם דוגמא)

מה גם שאולי המוצר הספציפי זה בדיוק מה שהוא מחפש ולכן זה התמורה הכי טובה למחיר שהוא יימצא למרות שלחברה אחרת יש מוצר דומה במחיר יותר זול . בקיצור מה שמתאים לך לא מתאים לאחר ואתם סתם טוחנים מים ומתווכחים מה נותן תמורה יותר טובה כי כל אחד מסתכל על הדברים בצורה אחרת.

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

המגבר שלך לא דוגמא בכלל אבל אם תשווה תמורה למחיר תראה שרוקפורד הוא מוצר יקר ולא משתלם כל כך לפי דעתי התמורה שהמגבר שלך נותן מאגנט פאנטום מונובלוק מתקרב אליו ובקצת פחות במחיר...

אני לא חושב שהייתי מוציא את הכסף שעבדתי עליו קשה כל כך כשיש מוצרים בשוק שיכולים לתת לי קרוב ולפעמים גם יותר תמורה בפחות מחיר...

בכל אופן תראה את זה ככה יש חולצה אחת של דיזל וחולצה זהה אותו הדבר מאותו בד ואותה עמידות של אלטיזחן אחת יקרה (דיזל)ואחת זולה (אלטיזחן) מה היית קונה?התמונה על החולצה גם אותו הדבר (:

אחת השאלות העיקריות ברכישת מגבר היא לא מה אתה מקבל בטווח המיידי אלא מה קורה ב- Long run... כלומר אמינות.

אני לא חסיד של אף חברה (פעם הייתי של JBL ופיוניר אולי נשאר לי קצת לפיוניר אך JBL כבר רחוקה מלהיות אותה JBL שהרבה זוכרים לה חסד נעוריה...) אך על בעיות במגברים תוצרת רוקפורד נדיר מאוד לשמוע גם אחרי הרבה זמן.

אני בטוח שאתה מודע לכך, אך בכול זאת אזכיר, עבור איכות ואמינות תצטרך לשלם.

אני בכלל לא בטוח שאם תשמע מספר מגברים באותה קטגוריית מחיר תדבוק בדעה שהרוקפורד הוא תמורה עלובה למחיר.

הרבה מהפורום מיהרו להכתיר את הלוג'יק ואת ה-JBL כ"מציאות השנה", וזאת רק בגלל מחירם. שוואיא שוואיא, לאט לאט - בוא נראה מה הם שווים לאורך זמן. אל תתן למחול ה-Hype הזה לבלבל אותך...

שוב - לא שאני פוסל אותם - אני אומר שצריך לבחון מוצר לאורך זמן ולא שלשה-ארבעה חודשים...

ופה רוקפורד פודה את האמון וביססה לעצמה שם לא רע בכלל כחברה עם מגברים אמינים.

ולכן - לפעמים כן שווה לשלם על מותג כי לא כל הנוצץ זהב ויכול להיות בדוגמתך של החולצות, שיראה לך בד זהה,אותו הדפס וכו' אך רק לאחר שתכבס את אותה חולצה מספר פעמים תוכל לדעת מי צבעה ידהה, מי תתכווץ וכו' בזמן החולצה היקרה (=רוקפורד) הוכיחה שהיא יותר מבסדר גמור.

מספיק לקטול חברות רק בגלל מה שהן מפרסמות בקטאלוג (או יותר נכון מה שחברות מתחרות מפרסמות).

פורסם

רוקפרוד לא סתםנהפכה למותג בגלל שיש לחברה כסף אלה בגלל הציוד הטוב והאמין שהם מיצרים והם הוכיחו זאת לארוןך הרבה שנים ...אני כבעל FNQ יכול להגיד שרוקפורד עשו קומפוננט שנישמע הכי טוב בין כול אלה ששמעתי...

פורסם

על סמך מה אתה קובע שמגבר של רוקפורד פוסגייט הוא מוצר יקר ולא משתלם?

כמה מגברים של רוקפורד פוסגייט היו לך מותקנים במכונית?

כמה מגברים היו לך בכלל שאתה משמיץ בכזה ביטחון?

אתה משווה מונובלוק של חברה X למגבר 4 ערוצים של חברה Y?

פורסם

לנציג אוטופרט השוותי בין ה 501BD לבין המאגנט פאנטום מונובלוק לא לארבע ערוצים הפאנטום...

המוצרים של רוקפורד פוסגייט לפי דעתי לא תמורה טובה שמע אני שמעתי FNQ ושמעתי מוראל הייבירד ההיבירד נותן תמורה הרבה יותר טובה הוא נשמע אחרת לגמרי ולטובה אבל זה כבר עניין של טעם אבל מבחינת מחיר המחירים אותו דבר בינהם והתמורה לפי דעתי בהייבירד יותר טובה בהרבה ולא חסרות עוד דוגמאות כאלו....

לגבי אמינות אין מה לדבר רוקפורד דבר אמין וגם אני לא שמעתי על בעיות במגברים או כל מוצר שלהם חוץ מרדיו דיסקים אבל תמיד יש את היוצאים מן הכלל...

באס תבין אין דבר כזה תמורה למחיר של אדם אחד לעומת השני יש מה שאתה משלם מול מה שאתה מקבל אין הבדל אם זה יהיה לאדם X או Y התמורה לעומת המחיר לא תשתנה...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אז פה הטעות שלך כי כן יש הבדל בן תמורה למחיר בין בני אדם כי למשל לך להוציא על רוקפורד מסויים זה הרבה כסף(סתם נתתי דוגמא אני לא יודע מההמצב שלך בבנק) ובשביל הסכום הזה לך זה לא נותן את התמורה שאתה מצפה לה אבל אם בן אדם שכסף זה לא פונקציה בשבילו אז זה לא משנה לו המחיר והוא ייקבל תמורה טובה שתספקאותו והוא יהיה מרוצה.

לסיכום תמורה למחיר זה יחס שהצרכן צריך לקחת בחשבון וזה לא דבר כולל לכולם.

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

ג'וקר. קיבלת 138 דציבל רק בזכות האקוסטיקה אצלך באוטו.

גם שהייה לך סאב של 200WRMS שניים. הגעת לתוצאה כזו. באוטו אחר.

אני לא מאמין שאת 134 דציבל הם היו עוברים.

תמיר

פורסם

הסתכלתי על התרד הזה בריפרוף, ואז אמרתי לעצמי כל כך הרבה דברים שנטחנו בפורום.

מה, אני אשב ואבזבז את הזמן שלי שוב ושוב ?

יאללה, נטחן קצת מים...

עופר דותן, אם הבחור איננו מתכוון לתחום עם ההגברה שלו.

זה נכון, זה לא יהווה עבורו חיסרון.

אבל כמובן, צריך לשמוע מה הוא מתכוון לעשות.

אוטופרט, אתה טוען שהקרוס הוא החוליה החלשה ?

וואלה, אני מבין שהמבחן הבא זה עם הקרוס היוקרתי והאיכותי של זטק

מול קרוס פשטני וסיני....

זה הולך לשבור כמה מוסכמות ......

העובדה שהתעודת לידה מצביעה על 104 וואט, זה יפה.

מה לגבי נתון היעילות, לא מצאת לנכון לצטט את הנתון המצחיק הזה?

(מעניין למה)

אדי, אם היה לך טיפה הבנה בתחום. (מה שאין לך). היית מבין שמגבר לא יכול לתת 65 וואט לערוץ.

ו250 וואט בגישור.

(אני מרגיש כמו תוכי, מלמד מלמד ומלמד אותך, וזה אף פעם לא ניכנס לך לראש)

אברי, קרוס עם תדרים קבועים ?

קרוס עם תדרים לא קבועים ?

יאללה, מבחן עיוור יוצא לדרך !

smash1, לפני יומיים עשיתי מבחן עיוור לאיכות של מגבר, מה אתה בכלל מזכיר את המילה המצחיקה הזאתי?

אדי, בגלל שבדיוטיפרי הגיביאל נמכר ב200 דולר, זה אומר שהמגבר אינו שווה מחיר עלות של 1400 ?

כן, כבר הוכחנו בעבר שהיגיון זה לא הצד החזק שלך.

אדי, ברור שאתה מרוצה מהרוקפורד שלך, ולכן הקומפוננט שלך -ס-ו-ב-ל-.. (או יותר נכון, סבל בעבר)..

אתה אומר לו להסתכל על החתימה של מתן ?, תסתכל על החתימה שלך, ועל הלוגו שלך.

ואדי, אני דיי מופתע שאתה מדבר על רוקפורד, (אתה נותן חוות דעת של מינימום מהנדס גדול בתחום) וזה טוב שיש מומחים כמוך פה.

שיוסיפו פילפל ומלח על התיאורים היפים שאתה נותן והבלתי משוחדים, ומאוד מאוד אובייקטיבים.

עם טענות שמחוברות להיגיון ומבוססות היטב בעולמנו.

כמובן שהמוצרים של רוקפורד הוכיחו את עצמם.

גם המוצרים של מאגנט הוכיחו את עצמם, אני לא רואה את היבואן מוכר את המונובלוק ב3 אלף שקל...

שבוע מצויין לכולנו :)

אם אתם רוצים להמשיך את הדיון של האיכות של הקרוסאובר, ועד כמה שהוא קריטי ומשמעותי.

אז בואו נעשה מבחן עיוור בנושא ... מקווה שהפעם תהייה העינות אמיתית של גברים.

כמו נמסיס, ראול.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

העובדה שהתעודת לידה מצביעה על 104 וואט, זה יפה.

מה לגבי נתון היעילות, לא מצאת לנכון לצטט את הנתון המצחיק הזה?

(מעניין למה)

מה שאני לא מבין - למה אתה נתפס למקודה הזו... עושה רושם שלמדת איזה טיעון בע"פ ואתה לא מוכן לקבל שום הסבר למה המספר הזה יכול להיות בגדר ההגיוני...

פורסם

אברי כפי שדנו בזה מספר רב של פעמים, הגענו להסכמה שאנחנו לא מגיעים להסכמה.

ולאחר מספר דיונים עמוקים עם איל, לא כולנו חייבים להסכים בתחום המדובר.

את האינפורמציה שלי קיבלתי ממהנדס חשמל, שעוסק בתחום מספר שנים לא מועט.

אנחנו לא חייבים להסכים אברי, בכל תחום יש חילוקי דיעות :)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...