Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זה משנה כמה כריות אויר יש לרכב? ציון הבטיחות הוא זה שמשנה . הקליאו קטפה 5 כוכבים. כל גאוני הפיזיקה יכולים ללכת לרכוש סלריו עם 6 כריות אויר ולהרגיש בטוח יותר...

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הרכבים האלו לא מושווים בחול לרנו מהסוג הזה

אבל בארץ, מבחינת תמחור, שניהם פונים לאותו קהל יעד.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
מה זה משנה כמה כריות אויר יש לרכב? ציון הבטיחות הוא זה שמשנה . הקליאו קטפה 5 כוכבים.

בשנת 2012, מה שלא אומר הרבה היום.

זה כמו שאני אגיד שהגרנדה פונטו קטפה 5 כוכבים, ולכן היא בטיחות בטירוף גם בסטנדרטים של היום. מה שכמובן לא נכון.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

היית קונה היום מחשב שנחשב לחוד החנית הטכנולוגית בשנת 2000? למה לא? הרי הוא נחשב חדיש אז וקיבל ציון 9.5 בכל מבחן שעשו לו. אם הוא לא היה טוב הוא לא היה מקבל את הציון הזה.

הכל עניין של סטנדרטים. אז היו סטנדרטים מסוימיום, היום הם אחרים.

ואף אחד לא "נטפל" דווקא לזה. אני מעדיף להיטפל למשל לזה שהמחיר שלה מוגזם כי זאת מכונית שקשה לחיות איתה ביומיום כי היא קשה ורועשת, ואני חושב שסופר מיני ספורטיבית צריכה להיות שילוב טוב של שימושיות וספורטיביות. ולא, 5 דלתות וגיר אוטומטי זה לא הפרמטרים היחידים לשימושיות. אי לכך ובהתאם לזאת, היא צריכה להיות אפילו זולה יותר מפולו GTI (סתם דוגמה) כי היא דורשת יותר פשרות ולא יותר יקרה כי POWWWWEEEEERRRRR!!!!!!

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
אם זה לא היה בטיחותי - ה 4 כריות לא היו מקבלות ציון 5 כוכבים ב 2012. אז די. חפשו משהו אחר להיטפל אליו. למשל זה שאין תיבה ידנית, או 3 דלתות

נעלבת?

בשנות ה80 וולוו נחשבה לטנק סופר בטיחותי.

תקנה אותה?

זו נקודה רעה מאוד מבחינת המפרט של הקליאו, לא משנה איך תנסה לייפות את זה.

נערים ומבוגרים במושב האחורי נמצאים בסיכון גדול בעת תאונת צד, ובימים שקמה זעקה על רכב שנמכר ללא אביזרי בטיחות אקטיביים, רכב עם אבזור פאסיבי חסר זה כבר בדיחה עצובה, ועוד במחיר של רכב מנהלים.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

לגבי הבטיחות האקטיבית אני מסכים. לגבי הפסיבית, לא ידוע לי על שינויים בהתקדמות הבטיחות הפסיבית משנת 2012. לכן אין סיבה שבהשוואה לרכב אחר עם 6 כריות אויר ו 5 כוכבים יהיה הבדל.

פורסם

מה קשורות 208GTI רגילה ופולו GTI לקליאו 220 טרופי?

הטרופי היא גרסת הקצה ומתחרה ב-208GTI פיג'ו-ספורט.

וסאטקליף העדיף אותה על פני הפיג'ו-ספורט.

באירופה היא יקרה יותר מהפיג'ו-ספורט שבתורה יקרה יותר מה-208GTI הרגילה.

אז המחיר בארץ הגיוני לגמרי.

• תוכן חדש...