Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מישהו יודע מה לגבי 208gti ps?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

כנראה שלא יקרה וכנראה שגם אין טעם. עם המחיר שה308 GTi נמכרת בו היא לא משאירה לה יותר מדי מקום.

Sent from my HUAWEI VNS-L22 using Tapatalk

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למה אין טעם? בין ה-208 ל-308 יש מרווח של 60K.

פיג'ו-ספורט ב-15K יותר מה-GTI הבסיסית עדיין משאיר מרווח גדול עד מחיר ה-308.

פורסם
מצטרף, חוות דעת על התיבה יש?

בנוסף, גם לדעתי מתמוכרת גבוה

מעט איטית, במצב rs לא נורא. אני פשוט מעביר עם המשוט מעט לפני בידיעה שיקח עוד חלקיק שניה.

אין לי בעיות איתה ולא שמעתי מבעלים של אחרות

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם (נערך)

היום הייתה לי נסיעת מבחן על הקליאו RS, אני עושה השוואה בינה לבין ה208GTI שלי. הקליאו כדיילי תיהיה יותר נוחה למי שגר בעיר, יודעת לספוג את יותר טוב בורות בכביש, הכיסאות עור הם מינוס ענק לדעתי, הגיר הרגיש לי מוזר אבל אני מאמין שאפשר להתרגל. בגלל שה208 קצת יותר קשה אז יש לי יותר ביטחון להתגרזן איתה. בגדול אני מאמין שעם מחיר יותר טוב יהיה יותר מחירות.

6c82124c708d84f659ccb4af23bd8ad4.jpgcb73507912cc9c28918474c4553ff93d.jpg

עריכה אחרונה על ידי 4Real
Forgot to add pictures.

• תוכן חדש...