Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות בין C-HR לבין 500x

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי השמע בטלפון, כנסו להגדרות חיבור של הבלוטוס וכבו הזרמת שמע, זה אמור להסתדר.

אני מחבב מאוד את ה-500X. הוא באמת לא האוטו הכי גברי בעולם אבל בלבן זה קצת מיטשטש, הוא זריז וקליל ובאופן כללי מעלה חיוך על הפנים. הדגם הקודם היה דיי נוקשה, לא יודע אם ועד כמה זה טופל במתיחת הפנים.

ה-CHR בעיקר גימיקי בעיני. העיצוב קצת מוגזם, תא הנוסעים לא שימושי ואיכות הנסיעה בינונית עם המון רעש שחודר פנימה בשיוט.

פורסם
ה-CHR בעיקר גימיקי בעיני. העיצוב קצת מוגזם, תא הנוסעים לא שימושי ואיכות הנסיעה בינונית עם המון רעש שחודר פנימה בשיוט.

ל-CHR נוחות נסיעה טובה מזו של ה-X (הוא יחסית נוקשה), איכות החומרים טובה מהותית והוא די מהנה לנהיגה. ל-500X עיצוב שגרתי ונעים יותר לטעמי, מנוע חזק משמעותית ותיבה נורמלית (עם כל זמני בטויוטה, עוד לא הצלחתי להתחבר ולהבין את ה-CVT הצרחנית והמעיקה הזו).

אמינות, שמירת ערך ושירות יהיו ככל הנראה הצד החזק של ה-CHR. יתכן ועלויות האחזקה של ה-X יהיו נמוכות יותר, אך רמת השירות והמקצועיות במוסכי סמל"ת הם נקודת חולשה נוספת אל מול יוניון...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לא מצליח לצטט הודעות דרך הטפטוק-

escre1- כמעט בכל רכש שהיה לי / שכרתי / עשיתי נסיעת מבחן מציאת תנוחת נהיגה היתה מיידית. חוץ מה 500x..

מבחינתי אחרי נסיעות מבחן בשתיהן ( וב cx3 והוויטרה החדשה) ולא מעט מחשבה ה CHR לוקחת כי היא חבילה יותר מוצלחת (מהסיבות ש RS ציין, אם כי ממש אהבתי את העיצוב פנים וגם חוץ) אם כי ה 500x מרגיש לי כמו רכב נהיגה יותר טוב עם אבזור בטיחות עדיף.

מייק808- תודה על טיפ - לא הכרתי את זה

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
מניסיון של שנים יש לסמל"ת גם מוסכים מורשים מצוינים עם שירות מצוין

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני כרגע מטפל במוסך "אמיר" ואין לי שומדבר רע נגדם. ההפך, הם מקצוענים באמת.

המוסך המרכזי... לא מבריק. בלשון המעטה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...