Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בטח שמגיע לך פיצוי, אני חושב על וילה בקיסריה, למה אתה חושב שמגיע לך פיצויי? היתה להם רשת ישנה מאוד, הם הודיעו הרבה זמן מראש שהם סוגרים אותה, מה אתה חושב שמגיע לך? אולי להחליף סמסונג גלקסי 8פלוס על הנוקייה 3210 שהיה לסבא שלך?

Sent from my MI 5 using Tapatalk

פורסם

תוצאה ראשונה בגוגל:

״החברה תחליף לכל לקוח זכאי, על חשבונה, ללא תמורה ישירה או עקיפה, את הציוד הישן בציוד החדש. תהליך ההחלפה יתבצע בכל אחד ממרכזי השירות והמכירה של החברה במשך שנתיים״

קישור

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

כשסלקום סגרה את ה TDMA שלה, קיבלתי מהם סים ל - GSM וטלפון ZTE חדש. התכנית (לא דיברת, לא שילמת) לא השתנתה.

מצחיק שכשפניתי אליהם קודם לבקש רק סים, מבלי לשנות תכנית, הם סרבו.

:turn-l:
פורסם

פלאפון פנתה לכל הלקוחות על ידי דואר כחודש לפני. בנוסף גם יצרו קשר כדי להודיע ולעדכן את המכשיר. לטענתם זו דרישה של משרד התקשורת.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

פורסם
כשסלקום סגרה את ה TDMA שלה, קיבלתי מהם סים ל - GSM וטלפון ZTE חדש. התכנית (לא דיברת, לא שילמת) לא השתנתה.

מצחיק שכשפניתי אליהם קודם לבקש רק סים, מבלי לשנות תכנית, הם סרבו.

סלכום היו מחזרים אחרי שאחליף את האריקסון המיתולוגי כי היה על הרשת הישנה.

בסוף פרצו לי את הרכב וגנבו אותו.

ישנה אגדה אורבנית שבניתי על זה שסלכום שלחו את הגנב.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

די נו, לא באמת.

אם אתה הולך לתבוע אותם ייצוגית, תגיד לי לפני זה. מתבשלת לי תביעה טובה נגד הפסקת שירותי אספקת הקרוסין והקרח לבתים, ואני חושב שזו חוצפה שאין כדוגמתה שאני גולש באינטרנט ואשתי יכולה לדבר בטלפון הקווי בו זמנית.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

קח איתך את הבחור עם הסיפולוקס

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הם מציעים החלפה של המכשירים הקבועים ברכב. על חשבונם. לא יודע מה הפתרון. מאמין שדיבורית BT פשוטה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...