Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזגן עילי

nikitales
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

המזגן הישן גדול הלך לעולמו ועכשיו אני בפני בחירה של איזו חברה לקנות בצקומו שלושה מזגנים בין 1 ל 3.5 כוח סוס. רוצה מזגן אמין ובמחיר סביר. על מה ממליצים?

תודה

פורסם

אם אתם יכולים, התקינו מספר מזגנים בהתאם לגודל החדרים.

בחדרי השינה - מזגנים קטנים של כ 1 כ"ס.

ובסלון בינוני של 2-2.5 כ"ס.

כך במצב של בעיה באחד המזגנים עדיין יש מיזוג בבית.

ובנוסף צריחת החשמל בד"כ יורדת.

מאחר ומדליקים מזגן היכן שצריך ולא בכל הבית.

ובמיוחד בלילה, ממזגים רק את חדרי השינה.

ובכל חדר, אפשר להגיע לאיכות מיזוג יותר מתאימה בהתאם לדרישות האנשים.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
ובסלון בינוני של 2-2.5 כ"ס.

סלון בדירה ״של פעם״, ז״א שהחלק שבצורת ״ח״ (מקווה שהבנתם), שיטחו 3.7 על 5 וחצי.

האם 2 כ״ס יספיקו?

תודה!

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

גם אני מרוצה מתדיראן (יש לי 3 מזגני תדיראן בני 4 ולאחרונה התקני נוסף).

מגל מקום - המזגן שהתקנית לאחרונה נקרא Tadiran Tosot, כנראה סדרה בסיסית עם אחריות שנה אחת. היצרן הוא Gree הסיני.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש לי במשרד שני תדיראנים אינוורטר שהם בסדר. באולם ייצור במפעל שמתי שני פמילי של 3.5 וגם הם בסדר כבר כמה שנים. במשרד של המפעל שמתי טורנדו וגם הוא לא מאכזב. מסכנה? כולם בסדר. הכל עניין של מזל.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

פורסם (נערך)

סלון בדירה ״של פעם״, ז״א שהחלק שבצורת ״ח״ (מקווה שהבנתם), שיטחו 3.7 על 5 וחצי.

האם 2 כ״ס יספיקו?

תודה!

יעזור אם תרשום בערך כמה מ"ר , ואיזו קומה .

ראה כאן את טבלת החישוב - מדריך להתאמת כוח סוס או (BTU )

https://sites.google.com/site/harelairconditioners/1

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

קודם כל- תודה רבה!

השטח המדובר הוא 20 מטר רבוע, קומה ראשונה הפונה לצפון מזרח.

בעיקרון אני מחפש את המזגן הזול ביותר, מהסיבה שזאת דירה שכורה. כנראה שנחליף את המזגן הישן שבסלון ע"ח הורדה ממחיר שכר הדירה למשך זמן מסויים.

אני מבין שלשטח של 20 מטר צריך בסביבות 14-15 אלף BTU?

פורסם

שאלה שאולי תישמע טיפשית, אתה מתכוונן להסתמך על המזגן גם כאמצעי חימום מרכזי בחורף? או במילים אחרות כמה חשובה לך יכולת החימום של המזגן?

הסיבה שאני שואל היא, שבימים קרים במיוחד מזגנים מתקשים לחמם, וחלק מהקטנים ממש מתקשים עד כדי חוסר חימום כמעט גמור.

פורסם

חבר'ה, תפסיקו לדבר או לקטלג עוצמה של מזגן לפי כוחות סוס מכיוון שיחידת המידה כ"ס היא היסטורית לא רלוונטית ולא נכונה לתיאור תפוקת המזגן.

בכדי לבצע השוואה בין יכולת הקירור/חימום של מזגן X ל-Y תשתמשו אך ורק ביחידות BTU/H או W וואט.

טבלאות ההמרה בין כ"ס ל-BTU בימינו אינן רלוונטיות אלא לשם קבלת איזה נתון מאוד יחסי ולא מדוייק של כ"ס ומטעמי נוחות גם המוכרים וגם הקונים עדיין משתמשים ביחידות כ"ס.

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)
שאלה שאולי תישמע טיפשית, אתה מתכוונן להסתמך על המזגן גם כאמצעי חימום מרכזי בחורף? או במילים אחרות כמה חשובה לך יכולת החימום של המזגן?

הסיבה שאני שואל היא, שבימים קרים במיוחד מזגנים מתקשים לחמם, וחלק מהקטנים ממש מתקשים עד כדי חוסר חימום כמעט גמור.

אני לא נתקלתי בבעיה שאתה מתאר. אני התקנתי מזגן 'קטן' לחדר בגודל של 3.2X4 מטר תוצרת LG דגם פלסמה 10 לפני 7 שנים עם תפוקת קירור של

9420BTU/h וחימום של9750BTU והמזגן מייבש את המוח בחורף.

תפוקת קירור של 2756 וואט.

תפוקת חימום של 2815 וואט.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם
בכדי לבצע השוואה בין יכולת הקירור/חימום של מזגן X ל-Y תשתמשו אך ורק ביחידות BTU/H או W

מטעמי נוחות גם המוכרים וגם הקונים עדיין משתמשים ביחידות כ"ס.

שוב תודה

ההסבר בעמוד המצורף בהחלט מסדר את הראש

• תוכן חדש...