Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית קורולה 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אשמח לדעתכם:

אני לפני קניית רכב פעם ראשונה, וזו ההצעה שאני בודק כרגע:

טויוטה קורולה GLI, רובוטית, 2008.

69 אלף ק"מ.

מפרטי, יד ראשונה - ללא היסטוריית טיפולים.

לקחתי לבדיקה במוסך שאני בחרתי ולדברי הבודק המנוע בסדר גמור ואפילו מעבר. ההערות הן:

חסר כרגע שמן ויש צורך בטיפול תקופתי.

יש להחליף גלגל אחד+גלגל רזרבי, לוחית זיהוי אחת.

סיכום הבדיקה מצורף.

הגיר והבלמים תקינים לפי מה שהבודק אמר - למרות שמסומן בטופס הבדיקה בX בגלל שיש הערת הגבלת אחריות למערכת האלקטרונית בגיר, ויש צורך לבדוק את הרפידות בבלמים (הם לא בודקים).

הצורך שלי הוא במכונית משפחתית (תכף שלושה ילדים קטנים) - בעיקר לנסיעות בתוך העיר, מדי פעם גם מחוץ לעיר. חשוב לי בעיקר האמינות ויחס מחיר/תועלת גבוה - לא מעוניין ברכב חדש שיאבד מהר הרבה מערכו.

מחיר מבוקש 30K.

קנייה טובה?

טויוטה סיכום בד&#1.jpg

פורסם

נהגת ברכב? יש אנשים שפעולת הגיר הרובוטי מוציאה אותם מדעתם...

מעבר לכך מדובר ברכב חסכוני מאוד ואמין, ואם אתה יכול לחיות עם הגיר - סבבה.

אתה משלם פרמיה על כך שמדובר בטויוטה ובק"מ נמוך, אם אתה קונה לכמה שנים טובות - אז מדובר בעסקה סבירה בהחלט.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הבדיקה טובה, אם הגיר נעים לך הייתי רוכש.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

למה הוא כותב שיש חוסר שמן?(ממש בכתב יד!) תוציא היסטוריית טיפולים.. זה עלול להעיד על הזנחה.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
למה הוא כותב שיש חוסר שמן?(ממש בכתב יד!) תוציא היסטוריית טיפולים.. זה עלול להעיד על הזנחה.

אין לו היסטוריית טיפולים, ואני בהחלט לא שולל שזה מתוך הזנחה.

עד כמה זה יכול להיות משמעותי?

פורסם

אפילו שחלק מהכותבים מההלים את הקורולה כאלילת המכוניות - רכב לא מטופל באשר הוא זה רעיון רע! דלג הלאה.

פורסם

כמה זמן הרכב אצלו?

אם אין לו קבלות אפשר לגשת למוסך שהוא מטפל ולהוציא.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אפשר לחשוב אז תוסיף שמן.

לפי דעתי האישית בלבד:

לקחת למוסך. קיבלת חוות דעת מקצועית. יאללה מתקדמים (טויוטה מה יכול להיות:)).

דלק סע.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

בגלל הנסיעה המעוטה של הרכב הזה, הייתי דואג לבדוק שעבר טיפול אחת לשנה,

אם הייתה שואל אותי, לעולם ולא הייתי קונה את הרכב הזה ב30K, בסופו של דבר מדובר ברכב משפחתי בין 9.

פורסם
אפשר לחשוב אז תוסיף שמן.

לפי דעתי האישית בלבד:

לקחת למוסך. קיבלת חוות דעת מקצועית. יאללה מתקדמים (טויוטה מה יכול להיות:)).

דלק סע.

יאללה מתקדמים, אז הרכב מוזנח ולא טופל בזמן, זה קורולה! זה נוסע בלי שמן כי זה טויוטה,

לא קונים רכב משומש בלי שעבר טיפולים כמו שצריך! וזה בכלל לא משנה אם זה טויוטה,יונדאי וולוו פיג'ו או רנו.

פורסם

לא הייתי קונה שום רכב בלי הסטוריית טיפולים.

תבקש מבעלים שיפנה למוסך בו הוא טיפל ויוציא הסטוריה.

אם אין - תודה ושלום. לאנשים שנוסעים מעט יש לפעמים נטייה לא לטפל ברכב, מקווה שזה לא המקרה כאן אבל ללא הוכחה לא הייתי קונה.

פורסם

מה יש לו לפחד? הוא לקח אותה לבדיקה ויצא שהמנוע תקין ואפילו מעבר.

האוטו בקושי נסע אבל בכל זאת לבדוק מתי בוצע הטיפול האחרון, שתרכש אותו מומלץ ליישר קו .

פורסם

יכול להיות שהטיפול האחרון בוצע בשנת 2010. ומאז 40 - 50 אלף ק"מ בלי טיפול.

אם אין תיעוד טיפולים אין לי דרך לאמת האם זה נכון או לא נכון ואני בכלל לא מעוניין לבדוק.

הייתי מעדיף אוטו עם יותר קילומטרז' והסטוריית טיפולים.

• תוכן חדש...