Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב נראה טוב מבפנים ומבחוץ, טסט חצי שנה נסע 220 אלף ק''מ, יד שלישית, יד ראשונה הייתה השכרה, 4 צמיגים חדשים, אחרי טיימינג וטיפול גדול(יש קבלות) הרכב נוסע יפה, גיר מתפקד טוב, זה רכב של מישהו שאני מכיר ויש לו אותה שנתיים, הוא אומר אפס תקלות, צריכת דלק 1 ל-11 משולב.

הוא מוכן למכור אותה מחיר אחרון 8 אלף שקל.

לי הייתה לנטיס 2001 אחר''כ רכב חברה ועכשיו שוב מחפש רכב פרטי.

ויש לנטיס 2004 מנוע 1.6 יד שנייה כל הידיים פרטיות 170 אלף ק''מ טסט שנה גם שמורה בפנים ובחוץ ב-9 אלף שקל מחיר סופי.

מה יותר מומלץ מבין שני האופציות?

נוסע גג 8 אלף ק''מ בשנה.

הכי חשוב לי אמינות.

אני מפחד מרכבי השכרה אבל מצד שני מחיר נחמד ורכב מודרני.

תודה.

פורסם

ברכבים בני 10+ עם אי אפשר להבטיח אמינות - לא משנה כמה הוא שמור תקלות יכולות לקרות(מה לעשות שבלאי הוא פקטור גדול בטח במדינה חמה כמו ישראל).

מה התקציב? מה הצרכים?.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

תעשה קצת מאמץ, אני יודע שיש מכוניות בלי עבר של השכרה עם פחות ק"מ בסביבות ה-13-15 אלף ש"ח ושנתון 2008 כבר.

כמו שנאמר ברכב כזה אי אפשר להבטיח כלום, צריך סבלנות למצוא אחת שמורה וגם צריך מזל ליפול על אחת כזאת גם.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

יש תקציב של 10 אלף אפילו 20 אלף, אבל העניין הוא שאני לא נוסע הרבה אז חבל להשקיע סכום יותר גבוה, ובכל זאת צריך רכב זמין, נגדיר תקציב של 15 אלף ש''ח. הייתה לי לנטיס 2001 מנוע 1.8 בעבר והייתי מרוצה ממנה, אבל אכלה הרבה דלק, מחפש רכב קצת יותר מודרני בסגנון הזה,

חשבתי על מאזדה 3, אבל גם כולם היו ליסינג השכרה ק''מ גבוה ומחיר לא בהתאם, ומי שיש לו אחת שמורה רוצה מחירון ושאתה מגיע לראות, יש מכות פח, צמיגים גמורים, טסט קצר, בולמים עייפים, רעידות קלות, שמצריכות השקעה והוא מוכן להוריד אלף שקל.(כאילו זה רכב מהסוכנות)

ומצד שני אם אני מחפש רכב יותר חסכוני, ראיתי גם סיריון 2007 ב-15 אלף יוצאי ליסינג השכרה, ואני לא יקח לבדיקה רכבים בסכום הזה יפרקו אותם לגורמים הכל יהיה X

הונדה סיוויק 2001-2006 גם חרושות ומחיר שוק גבוה.

ראיתי גם יונדאי גטס גם ליסינג השכרה רובם.

בקיצור מחפש רכב אמין אוטומט אפשר גם רכב קטן או 1600 אוטומט אשמח להמלצות לא יודע על מה להתמקד.

תודה.

עריכה אחרונה על ידי ABSULUTT
פורסם

העבר של הרכב בגיל הזה ממש לא קריטי. חשוב המצב שלו כרגע. אם הוא שמור ומטופל כמו שאתה מתאר ומוצע לך במחיר שנקבת - אני הייתי הולך על זה.

הרכב כבר מזמן "שכח" שהיה בהשכרה, וזה נשאר רק כתם שמאפשר לך לרכוש את הרכב במחיר מצחיק.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

אני מבין מה אתה אומר zvit, וזה נכון, אבל במידה והרכב שמור ומטופל לעילא, ושרד את תקופת ההשכרה בכבוד וללא פגיעות חמורות. אבל אני חייב להוסיף משהו , זה שהמכונית הייתה בהשכרה זאת עובדה חלולה.

הנתון של כמה זמן/ק"מ הייתה/עברה בהשכרה חסר. המכונית יכלה להיות 50 אק"מ או 150 אק"מ. במקרה השני הייתי פוסח על ה"מציאה". (ובשני המקרים אני מניח שלא עברה חיים קלים).

ה"0 תקלות" יכול להפוך לים של תקלות בקדנציה שלך עם הרכב בפוטנציאל די גבוה, וזה משהו שלא הייתי מאחל ומייחל לאף אחד. עד כאן עם הפרנויה :)

בגדול מדובר ברכב אמין מאוד וזול לאחזקה. אבל קח בחשבון שהלנסר הזאת לא תהיה חסכונית מהלנטיס משמעותית (או בכלל) , הייתה לי כזאת עד לא מזמן והמעבר למונדאו עם מנוע 2.3 (!) לא היה משמעותי מבחינת צריכת הדלק (קיים אבל לא משמעותי, אולי פחות 2-1 ק"מ לליטר בעיר, מחוץ לעיר אין הבדל בכלל ולהפך)...

אני אישית הייתי מחפש דווקא יוצאת ליסינג עם ק"מ נמוך יותר (חצי זה ריאלי), ומרחיב טיפונת את התקציב לסביבות 12-14K.

אבל אם אתה סגור שהרכב במצב מכני טוב מאוד, אז 8K זה אחלה מחיר, עם התעלמות מוחלטת מהעבר של הרכב, וזה שהרכב אחרי טיפול גדול זה בונוס לא רע בכלל :wink:.

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

אף אחד לא מבטיח לך אפס תקלות ברכב מזדקן ובעל ק"מ מכובד.

לפי מה שאתה אומר הוא כבר עבר טיפול גדול, טיימינג, צמיגים וכו' - זאת אומרת שאת ההשקעה הגדולה כבר השקיעו.

מכאן זה עניין של מזל - קח אותה למוסך שאתה סומך עליו, ותבקש שיעבור על הרכב מבחינה מכנית. תשלם 100 ש"ח ויגידו לך מה צריך לתקן. אני מניח שיהיו פה ושם גומיות\תושבות קרועות וכו'. תוריד 500 ש"ח בשביל ההרגשה הטובה וסע על הרכב כמו שהוא.

ברמת העיקרון, אם תיסע עליו שנה בלי תקלות משמעותיות, זה יהיה הרבה יותר זול מלהחזיק רכב של 50 אלף ש"ח.

אלה מאבדים 7K מדי שנה בערכם וגם צריך לשלם עליהם ביטוח מקיף - כך שאתה עוד יכול להרוויח.

אם לא יהיה לך מזל, תתקע תוך כמה חודשים עם תיקונים באלפי שקלים...זה הימור שלוקחים כשקונים רכב ישן.

פורסם

המוכר של המיצובישי מנסה למכור לך רכב שחוט ב"מבצע".

המאזדהעל הנייר עם נתונים טובים יותר אבל, לשים לב שהק"מ כבר גבולי לבעית גיר וכדאי לבדוק ב 7 עיניים וגם במכון גירים את תפקודו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם (נערך)
המוכר של המיצובישי מנסה למכור לך רכב שחוט ב"מבצע".

המאזדהעל הנייר עם נתונים טובים יותר אבל, לשים לב שהק"מ כבר גבולי לבעית גיר וכדאי לבדוק ב 7 עיניים וגם במכון גירים את תפקודו.

בדקתי את המיצובשי לא במכון רכב שחוט כמו שאמרת.

הלנטיס נמכרה.

עריכה אחרונה על ידי ABSULUTT
  • תוכן חדש...