Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי פיג'ו 206 מנוע 1.6 אוטומט.

הרכב מטופל ובעל ק"מ נמוך.

לאחרונה הבחנתי שאני מגיע לסל"ד של 1.4K-1.6K נשמע בטווח הזה מספר נקישות של ברזל לברזל הרעש מתחיל ונגמר רק בסל"ד הזה.

גם בנסיעה שאני עוזב את הגז ומגיע לטווח הזה נשמע הרעש וגם בסרק שאני ב P .

למישהו יש רעיון?

תודה רבה.

פורסם (נערך)

איזו שנה הרכב ? בדוק תחילה כאשר הרכב קר מפלס שמן ונוזל קירור כדי לראות שאין חוסרים.

אם אין חוסרים בשני אלו,צריך לבדוק היטב ואם יש חשש,שהרעש מרצועת התזמון/מיסב/מותחן שלה או שהחשש,שהמנוע לא מקבל שימון משום מה, לא חושב שכדאי להמשיך בכלל לנסוע,אלא לגרור את הרכב.

קשה מאוד עד בלתי אפשרי לחוות דעה על רעשים,לא כדאי לקחת סיכון ולשלם ביוקר- היה כאן בחור עם 206,שנקרעה לו רצועת תזמון בנסיעה כי התכוון להחליף, "לפי הוראות היצרן כל 10 שנים וכמובן,שלא למרבה ההפתעה,רצועת הגומי נקרעה הרבה לפני וכמובן,שהנזק עצום- פגיעה בראש מנוע.(עד כה בפורום היה מקרה נוסף כזה)

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...