Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר תקופה ארוכה שאשתי מנסה למצוא מנקה לבית. אני רואה בפייסבוק פוסטים בקבוצה של השכונה, עוד הרבה מחפשים. ברגע שמנקה מתפנה מישהו כבר חוטף אותה לעבודה.

אצלנו באיזור נהוג לשלם 50 לשעה + 20-25 נסיעות.

למה שמישהי תרצה ללכת לעבוד 8 שעות במוקד טלפוני בשביל שכר מינימום כשסופרים לה את הזמן שהיא מבלה בשירותים, בזמן שהיא יכולה להרוויח כפול או לעבוד חצי? פשוט לא ברור לי.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

בגלל שאי אפשר להבטיח למלא יום/שבוע עבודה מלא וכך להבטיח משכורת נורמלית בסוף החודש.

בגלל שהמעסיק (בעל הדירה) בטוח שהוא קנה גם את הנשמה של המנקה בשביל 50 הש"ח ומשאירים לכלוך של שבוע וכיור עמוס בכלים שהמזון עליהם כבר התייבש וגרביים שתלויות על המאוורר ועוד כהנה וכהנה דברים.

פורסם
בגלל שאי אפשר להבטיח למלא יום/שבוע עבודה מלא וכך להבטיח משכורת נורמלית בסוף החודש.

בגלל שהמעסיק (בעל הדירה) בטוח שהוא קנה גם את הנשמה של המנקה בשביל 50 הש"ח ומשאירים לכלוך של שבוע וכיור עמוס בכלים שהמזון עליהם כבר התייבש וגרביים שתלויות על המאוורר ועוד כהנה וכהנה דברים.

1. נכון, אבל מספיק לעבוד חצי מהשעות כדי להגיע למינימום, וממה שאני רואה יש ביקוש שעולה בהרבה על ההיצע.

2. ממש לא. ממש ממש לא. לפחות אצלנו זה ניקיון בלבד, בלי לסדר,בלי לגהץ ובלי לכבס. אין כלים שנשארים בכיור, אין בגדים זרוקים וכל הצעצועים חוזרים למקום בערב שלפני המנקה. ממה שאני שומע גם אמהות אחרות מסדרות לפני העוזרת.

כי זו עבודה מתישה. אחרת אתם לא הייתם רוצים מנקה.

אנחנו מחפשים מנקה כדי שאשתי ואני נוכל לבלות ביחד בשעות הספורות שיש לנו בלי הילדים בשישי. לא כדי לחסוך לנו עבודה קשה. וזו עבודה פיזית, אין ספק. ואפילו אם זו עבודה מתישה, אין מי שירים את הכפפה? רוב העבודות מתישות.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם (נערך)

מנקה זה יותר עניין של נוחות יותר מאשר עניין של עבודה קשה, על מי אתה בא לעבוד :lol:

רוב מי שאני מכיר שיש לו מנקה, מתלונן שהיא לא מנקה מספיק טוב או שהיא מנקה בצורה סבירה בלבד ואני מניח שזה קשור לציפייה של אנשים לדחוף כמה שיותר מטלות באותו פרק זמן.

גם להשאיר בית מבולגן ומלוכלך למנקה זה בסדר לדעתי , זאת מהות עבודתה, רק צריך לקחת בחשבון שכמות העבודה שהיא תספיק באותו פרק זמן יהיה מועט יותר ויש סיכוי שייראה כאילו לא עשתה מספיק.

לנקות יום יום זאת בהחלט עבודה שוחקת ומעייפת אך יש גם תגמול נאה מאוד בצידה ואני לא רואה סיבה מדוע לא לעבוד בזה למי שמרוויח/ה חצי מהסכום לעבודה אחרת, מי שמנקה מספיק טוב, כנראה שיהיה לו/לה יותר ביקוש מזמן עודף כך שאין בכלל מה לפחד מהבטחת תעסוקה(בטח לא יותר מעבודות אחרות).

גם אני בגישה של להשאיר את יום שישי בבוקר(פאקינג 4 שעות בלבד ללא טיפול בילדים וללא עבודה) פנוי לזמן איכות עם האשה, אצלנו לרוב זה נעשה ע"י ביצוע כל מטלות הבית כולל נקיונות באמצע השבוע (או שאחד עם הילדים והשני מבצע משהו בבית או אחרי שעות השינה של הילדים) ורק לעיתים נדירות משאירים לימי שישי דברים, נכון, אינטנסיבי ואפילו מעייף אבל את הכמה מאות שקלים שתחסוך כל חודש, תשקיע בזוגיות של שישי בבוקר :-D

דרך אגב, לדעתי זה מתקשר ישירות לשרשור הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?630616-%D7%90%D7%91%D7%90-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%91-%D7%9C%D7%9E%D7%92%D7%99%D7%A8%D7%94-%D7%94%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%98%D7%99%D7%AA

בשביל מנקה, צריך עוד הכנסה, עוד הכנסה = עוד שעות עבודה, עוד שעות עבודה= פחות זמן משפחה ואז חוזר חלילה, תחשבו על זה, ואואואואואוא.download (1).jpg

עריכה אחרונה על ידי michaelbe6
פורסם

מאז שקיבלתי את השואב הרובוטי, הטרחה בנקיון הבית ירדה בחצי.

שאיבה כל יום, ניגוב פעם בשבוע.

אשתי עדיין מתעקשת על ניקוי "יסודי" (= לשפוך מלא מים ולאתגר את דלתות הפנים שלנו) בתדירות גבוהה לטעמי ("בשביל הנשמה. אני יודעת שנקי"), אבל גם הוא כבר הרבה יותר קל.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

מאיזה איזור אתה?

סתם שאלה רלוונטית או לא אבל אתה יודע שצריך לפתוח תיק בביטוח לאומי ובנוסף לשלם זכויות עובד.

פורסם

בעיה כאובה.

בהתחלה היתה לי עוזרת הונגריה מדהימה. עשתה הכל בפדנטיות ובזריזות. חסכה את רוב הכסף שהרוויחה, עשתה ניתוח הגדלת חזה, שיני זהב וחזרה לארץ מוצאה. :shock:

אחר כך היתה לי עוזרת אחרת. היתה מנקה ככה ככה, אבל מילא. נפרדתי ממנה כאשר גיליתי שהיא שברה חפץ יקר ופשוט הסתירה אותו.

השלישי היה עוזר. בחור צעיר. ניקה גם לא וואו וביקש עוד שעתיים כדי לנקות את אותו הבית. גם ממנו נפרדתי אחרי שתפסתי אותו מגלח כמעט שעתיים מהזמן בו אמר שהוא עבד.

נקי קצת יותר או קצת פחות, שעה יותר או פחות לא כל כך משנה לי. אבל אם אני לא יכול לסמוך על האדם שאני משאיר לו מפתח והוא מגיע, עושה את העבודה שלו והולך - אין לו מה לעשות אצלי. יכול להיות שהם עובדים מצויין כאשר משגיחים עליהם (השניים האחרונים היו אפילו מומלצים), אבל אם אני צריך להיות בבית כדי להשגיח על העוזר/עוזרת - מיותר עבורי. אם אני כבר חייב להיות בבית, אני יכול לנקות בעצמי תודה רבה. לא צריך אף אחד.

התייאשתי מלחפש.

פורסם

עבדת פעם בניקיון בתים?

אני עבדתי כשהייתי סטודנט וזו עבודה קשה פיזית ונפשית. נכון שזה כסף טוב לסטודנט אבל אם אתה צריך לפרנס משפחה בעבודה במשרה מלאה זו עבודה קריעה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הוא מחפש עוזרת עם ניסיון :D

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
לא הבנתי למה אתה שואל "אם עבדתי בניקיון בתים?"

כי אם היית עובד בזה היית מבין למה אנשים מעדיפים עבודה אחרת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

אצלנו בבית אני ואשתי עושים הכל יחד למרות ששנינו

עסוקים כל הזמן אבל כאשר שניים רציניים זה הולך מצויין,

אני אחראי על הסדר, התריסים, ומחובר חזק לשואב של קרצ'ר

שרק אני נוגע בו. היא על הניקיון,ספונג'ה כיורים מטבח,כלים, וכו'.

גם בתקופות טובות שהמצב הכלכלי היה מצויין מעולם לא נעזרנו בגורם חיצוני,

למעט מקרים בודדים של אין ברירה.

האלטרנטיבה זה לסמוך על אדם זר בד''כ,לשלם לו,וגם לפתוח תיק מעסיק בביטוח לאומי,

ככה עשו ההורים שלי במשך שנים,אבל בגיל פנסיה מגיע להם.

אפשר לבד,

רק למצא את הזמן, הדרך, והחלוקה הנכונה.

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם
כי אם היית עובד בזה היית מבין למה אנשים מעדיפים עבודה אחרת.

הייתה לי הרגשה שאתה חושב ככה. אינני מבין איפה מדברי הבנת שזאת עבודה כיפית וקלילה.

לא אפרט מה הניסיון שיש לי בעבודה זאת, מכיון שהוא לא רב. ורק שיהיה ברור שאני לא מכיר אותו מצד המעסיק.

אך אשאל אותך שאלה נוספת, לגבי עבודה שעבדתי בה ארבע שנים.

חשמלאי בניין זאת עבודה קלה?

לעבוד במשך תשע שעות עם פטיש ואיזמל ו/או לסחוב שקי מלט (חמישים קילו כל שק) על הגב במרומי האין מדרגות (סתם שיפועים שדפוקים בהם קרשים) ו/או להכין גג לפני יציקה ולאף אחד לא איכפת אם זה חום יולי אוגוסט או הצינה והגשם של ינואר.

בסוף היום אתה מסריח ומלוכלך ואין לך אפילו מקום לשטוף את עצמך.

ודרך אגב לא הרווחתי שכר שהוא פי אחד וחצי משכר המינימום אלה הרבה (הרבה) יותר קרוב למינימום.

אז איזה עבודה יותר כדאית?

• תוכן חדש...