Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדשות - מתיחת פנים לפיג'ו 308

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא מבין את ההגיון בלדחוף את המיזוג אויר לתוך המולטימדיה.

מכונית יפה שיהיה נחמד לקנות כיד 2 במחיר רצפה.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

הדשבורד יפיפה.

לא בטוח לגבי הפרקטיות, אבל היי, תראו אותו!

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
גרסת הסטיישן ותמונות הפנים של הרכב בהחלט מפתות.

באופן אישי, לאחרונה אני מוצא את עצמי יותר ויותר שוקל פיז'ו כלשהי כרכב הבא שלי (אחרי 3 סיאט).

לא תתאכזב. אני כמוך בוגר איביזה קופרה ולאון 1.8 דור 2. אבא שלי רכש 308 עם מנוע 1.2 ואני כל פעם מתענג על הרכב.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

אין שום בעיה סדרתית במנועים האלה,יכולה להיות בעיה נקודתית בדיוק כמו בקורולות חדשות שקראתי בפורום על תקלות במנועים.

אני נוהג ברכב כזה 1.2 טורבו,הרכב כבר עם 150K קשים,המנוע מרגיש ונשמע חדש לחלוטין.

אני עכשיו מסיים את הכמעט 3 שנים שלי איתו והוא יוחלף בדגם החדש.

פורסם

האם מתיחת הפנים, והשינוי במערכת המולטימדיה, רלוונטיים גם לדגם ה GTI? האם זה אומר שכדאי לחכות להגעת הדגם המחודש לארץ בשנה הבאה לפני רכישה? :(

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם

יש לך תמונות של GTI כאן , אין סיבה שהיא תעודכן בנפרד.

אם אני זוכר נכון מפוסט שהיה כאן, כרגע הפסיקו לייבא אותן עד להגעת המתיחת פנים והמשלוח שהיה נגמר.

פורסם
^

באמת? היית חייב?

לא יודע אם ישבת, אבל הפנים של ה-3008 הוא שדרוג מורגש לעומת זה של ה-308. אז כן, חבל שלא ניצלו את הפייסליפט כדי ליישר קו.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

ממתי ב fl במכוניות עממיות מחלפים את כל הדשבורד? רק באלפא

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

• תוכן חדש...