Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדשות - מתיחת פנים לפיג'ו 308

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא התכוונתי לפגוע חלילה בצרפתייה שלך, תמיד כדאי להזהיר פה ושם (כי היו פה שרשורים על המנוע הזה) ולא משנה אם היצרן יפני- קוראיני או צרפתי -גרמני, האירופאיים לא לוקחים אחריות.

אדם שטות? ראה בעצמך אם סוגיית הDSG נפתרה.

לא פגעת.אין לי פיג'ו אבל זה לא העיניין.העיניין הוא שאתה זורק דברים בלתי מבוססים בכל פעם מחדש ואני לא מבין את הסיבה.הרי כמו שאמרתי, כנראה שלא שקלת לקנות רכב כזה או כל רכב תוצרת psa או vag אז מה האינטרס שלך לכתוב שטויות?

פורסם

מה הקשר אם אשקול לקנות או לא? אתה שומע את עצמך? לכמה מהאנשים בפורום היו בעיות עם המנוע, אז אני כאחד שאכפת לו מזהיר שהאחד הבא שהולך לקנות תרכב ידע אם הוא נכנס ללימונדה או לא ,מבין? במיוחד שמדובר על רכבים אירופאים שההיסטוריה שלהם מלמדת כל פעם מחדש.

על DSG הפורום נחרש הרוב יודעים ואין על מה לדבר על זה יותר מידי.

פורסם

קרוזר, אתה מודע לכך שהשרשור עוסק ב... מתיחת פנים לפיז'ו נכון? מה קשר DSG? הבנו שהקורולה הרובוטית שלך היא נזר הבריאה, חלאס שחרר.

פורסם

מי שפיתח את השיחה לא משחרר, אני מדבר בידיוק על נושא של מתיחת הפנים שזה שגם מנוע לידיעתך - פיג'ו אמרו שהם עידכנו דברים במנוע אז התייחסתי לזה והתעניינתי ורשמתי אם זה פתר את ''הבעיה'' שהיתה לו.

פורסם

ההיתתמות מיותרת, יש מספיק שירשורים על כל מיני תקלות במכוניות יפניות או קוריאניות, לרבות בקורולה, יש גם די ריקולים אצלכם שם במזרח, לא זוכר אותך מתייצב להזהיר מישהו או לתהות בקול גדול אם הצליחו לפתור את הבעיות.

פורסם (נערך)

איזה תקלות יש בקורולה שלא חלפו? אתה לא זוכר אותי מזהיר כי מותג (לרוב מיפן אקח את טויוטה לדוגמא) שמזמין ריקוליים זה מותג שעוזר ומשלם בעצמו כדי לעזור לך וכדי להעיף את התקלה קיבינימט ולא מעלים עין ונותן לך להתמודד איתה לבד.

שם נרדף לאמינות: ריקול המותג אומר טעיתי אני יהיה איתך פייר ואני אתקן על חשבוני.

אני בעצמי לא זוכר ריקול אחד ממותג אירופאי, יכול להיות ששם זה פלא ההנדסה ואין מצב בחיים שהם טועים בכל דבר קטן שהם עושים? ראה את השטח ותשווה מול מותג שמזמין ריקוליים לדוגמא: למה הוא יותר אמין, ומוניטין טוב.

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

פורסם

מעניין האם אנו נזכה לקבל גרסת דיזל (HDI) של 308?

בכללי, להציע דגם בלי יכולת בחירה של מנוע/גיר זה לא תחרותי בימינו.

If you can't go fast with 90hp, 900hp won't help you. © Bob Hall

פורסם
איזה תקלות יש בקורולה שלא חלפו? אתה לא זוכר אותי מזהיר כי מותג (לרוב מיפן אקח את טויוטה לדוגמא) שמזמין ריקוליים זה מותג שעוזר ומשלם בעצמו כדי לעזור לך וכדי להעיף את התקלה קיבינימט ולא מעלים עין ונותן לך להתמודד איתה לבד.

שם נרדף לאמינות: ריקול המותג אומר טעיתי אני יהיה איתך פייר ואני אתקן על חשבוני.

אני בעצמי לא זוכר ריקול אחד ממותג אירופאי, יכול להיות ששם זה פלא ההנדסה ואין מצב בחיים שהם טועים בכל דבר קטן שהם עושים? ראה את השטח ותשווה מול מותג שמזמין ריקוליים לדוגמא: למה הוא יותר אמין, ומוניטין טוב.

לא כתבת את זה ברצינות, נכון?

ריקול זה קריאה לתיקון של תקלה שעלולה לגרום לנזק בטיחותי וכל יצרן מחוייב להוציא אותם, אחרת הם יעמדו בפני תביעות ענק.

יש ריקולים של יצרנים מכל העולם, הם מפורסמים באתר של משרד התחבורה ואתה מוזמן להיכנס לשם ולהבין כמה מה שכתבת זה שטות.

מסע הצלב המגוחך שלך נגד כל מה שלא יוצר במזרח אסיה טיפשי ומיותר.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם (נערך)

בטוח שטוית? לפני שאתה קופץ אתה לא צריך ללמד אותי מה זה ריקול אתה בעצמך כנראה לא יודע שזה לא רק בטיחותי, למשל דשבורד דביק של מאזדה הוחלף במסגרת ריקול וגם פנסים.

אין לי שום דבר נגד רכבים אירופאים, יש דגמים שאני אוהב ובינהם מגאן החדשה וc3.

בטח עכשיו תגיד לי שרק במאזדה הפנסים דוהים.

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

פורסם

אבל דשבורד של מאזדה מחליפים רק למי שמתלונן. כנ"ל פנסים.

זו לא קריאה יזומה של היצרן לתיקון.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

אתה טועה, שוב.

ריקול זאת קריאת תיקון/החלפה לחלק בטיחותי. מזמינים אנשים במיוחד בשביל ריקול, אחרת הרכב לא יעבור טסט.

לא היה ריקול לדאשבורד והפנסים של מאזדה, זה שאנשים קוראים לזה ריקול לא עושה אותו לאחד כזה, כשהיבואן החליף דאשבורדים ופנסים זה רק כשהלקוח הגיע לבד והתלונן אז באו לקראתו כי אלו תקלות ידועות.

פורסם

אני אתחיל בזה שאני מבין ובהחלט מכבד את דעתך, אכן יצרנים יפנים יותר אמינים.

אך באותה נימה לגבי טויוטה, ובתור אחד שנפל קורבן לתקלה חמרה שנגרמה ע"י טויוטה לא בכוונה כמובן, תקלת הממיר הP0420 בטויוטה אוריס 2004, גם ליצרן הזה שמתהדר בעבר אמינות די מרשים יש יציאות, והן קשות ביותר ולא נסבלות, ואיך לא "סופר חסרי אחריות", אני תיקנתי את הרכב כמו ילד טוב ואף אחד לא הסכים להשתתף איתי לא טויוטה ישראל ולא טויוטה EARTH, סתם נקודה למחשבה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

גרסת הסטיישן ותמונות הפנים של הרכב בהחלט מפתות.

באופן אישי, לאחרונה אני מוצא את עצמי יותר ויותר שוקל פיז'ו כלשהי כרכב הבא שלי (אחרי 3 סיאט).

• תוכן חדש...