Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדשות - מתיחת פנים לפיג'ו 308

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם אני חושב כמו קרוזר היה כמה תקלות עם מנועי הpuretech היצרן והיבואן לקחו אחריות אבל עדיין כאדם שמאמין באחזקת עצמאית הרכב הזה מבחינתי מחוץ לתחום בשבילי.

פורסם

אכן, לא עקבתי אחריי דו קרב שהיה בעמוד2.

בכל מקרה הרכב נראה טוב.

לגביי אמינות רק הזמן יגיד אם זה רכב עם אחזקה עצמאית או מחייב מוסך על מנת לתת גיבוי מהיצרן.

פורסם

308 מאד אמינה. אין מחלות ילדות כאלה ואחרות בדגמים המשווקים בארץ.1.2 טורבו נטול תקלות והגיר יפני. רכב מאד מוצלח . גם לדעתי הייתה טעות לקרוא לו 308 כי דור ראשון היה רכב איום. יכול שם אחר היה נתפס בתודעה של לקוח כרכב חדש כפי שהוא באמת.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

אני אחד שמעדיף רכב אירופאי על מתחרות האסיאתי.

סיוויק 98,לדעתי אימרה כזאת היא לא נכונה עקב שהמנוע לא נמצא מספיק זמן בשוק על מנת להוכיח את ערך האמינות שלו.

אמינות זה עניין של דורות של מנוע לא דור אחד בלבד.

גם אני יכול יכול למצוא לך מקרים של מנועים עם שם רע אבל נסעו הרבה ק"מ זה לא אומר שכל מנוע שיצא מהסדרה הנ"ל היהי אותו דבר.

פורסם

אני גם ממש אוהב את ה-308 הנוכחית, במיוחד הסטיישן, ואפילו שקלתי אותה כמחליפה ללאון.

מה שמפליא/מעציב אותי זה שאחרי מעקב של כמה שבועות ביד2, הרוב נמכר לליסינג, ובשוק הפרטי לא היו לה המון רוכשים. בסטיישן המצב אפילו יותר גרוע: כל המוצעות למכירה סטיישן בעברן.

קיויתי וצפיתי להצלחה יותר גדולה שלה בשוק הפרטי. חבל.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם (נערך)

באופן כללי ה-308 הוא דגם די תחרותי בהשוואה למתחרים. אם הייתה בחירה של המנועים (נכון להיום מלבד ממנוע 1.2 בנזין - אין כלום. GTI לא נחשב) - הייתי כבר רץ לסוכנות.

איפה דגם ה- GT עם 2.0 HDI 180 כ"ס חסכוני וחזק? [emoji17]

אני מקווה שאחרי מתיחת פנים אנו נזכה לראות כאן מבחר המנועים עשיר, כמו שכבר רואים ב-3008.

עריכה אחרונה על ידי Ace007

If you can't go fast with 90hp, 900hp won't help you. © Bob Hall

פורסם
מה היה איום ב308 דור ראשון?

חוץ מהמנוע עם הטורבו. שרוב הדגמים לא הגיעו איתו.

מנוע סופר בעייתי וגם גיר לא היה להיט. ובתחילת ייצור בעיות חשמל.

eton ug20 -brax gx2000

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
אני אחד שמעדיף רכב אירופאי על מתחרות האסיאתי.

סיוויק 98,לדעתי אימרה כזאת היא לא נכונה עקב שהמנוע לא נמצא מספיק זמן בשוק על מנת להוכיח את ערך האמינות שלו.

אמינות זה עניין של דורות של מנוע לא דור אחד בלבד.

גם אני יכול יכול למצוא לך מקרים של מנועים עם שם רע אבל נסעו הרבה ק"מ זה לא אומר שכל מנוע שיצא מהסדרה הנ"ל היהי אותו דבר.

1.2 נמצא בכל הקונצר.גם c4 מגיעה עם אותה יחידת כוח. וגם שם אין בעיות. מאז 2014 כאשר הרכב שווק כבר עבר לא מעט זמן כדי לדעת האם יחידה בעייתית או לא.

eton ug20 -brax gx2000

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
אני גם ממש אוהב את ה-308 הנוכחית, במיוחד הסטיישן, ואפילו שקלתי אותה כמחליפה ללאון.

מה שמפליא/מעציב אותי זה שאחרי מעקב של כמה שבועות ביד2, הרוב נמכר לליסינג, ובשוק הפרטי לא היו לה המון רוכשים. בסטיישן המצב אפילו יותר גרוע: כל המוצעות למכירה סטיישן בעברן.

קיויתי וצפיתי להצלחה יותר גדולה שלה בשוק הפרטי. חבל.

"שוק וסחירות" זה תמיד היה הצד החלש של פיג'ו, הקטנות שלהם כגון, 107, 108 הם היחידות שיש להם שוק איכשו סביר, השאר פשוט מת, אתה יכול להיתקע שנים עם אותו רכב, בשבילי, חבל שכך כי אני מאלה שדווקא אוהבים את המותג הזה אפילו בעלים של אחד כרגע.

פורסם
1.2 נמצא בכל הקונצר.גם c4 מגיעה עם אותה יחידת כוח. וגם שם אין בעיות. מאז 2014 כאשר הרכב שווק כבר עבר לא מעט זמן כדי לדעת האם יחידה בעייתית או לא.

המנוע 1.2 טורבו הרבה יותר אמין מה-1.6 שאותו הוא החליף, אבל גם לא חף מתקלות.

• תוכן חדש...